2019. június 27., csütörtök - László
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nem tornyosulnak leküzdhetetlen akadályok Ön előtt

Napi horoszkóp: Nem tornyosulnak leküzdhetetlen akadályok Ön előtt

Meg fog lepődni: egyik felettesénél nem csak meghallgatásra talál, de még az érveit is elfogadja - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Ismét számot vetett a család bevételeivel, anyagi lehetőségeivel. Sajnos most sem jut más eredményre, mint legutóbb, azaz a kiadásaik magasabbak, mint a fix, állandó bevételük. Hosszú távon ez komoly gondot okozhat, hisz nem lehet mindig a lottónyereményre, alkalmi munkákra számítani. Azon gondolkodik, másodállás után néz, esetleg magasabb fizetés reményében munkahelyet változtat. Mielőtt lépne, egyeztessen a családjával.

Bika 04.21-05.21.
Örökösen arról panaszkodik, hogy semmibe veszik, nem méltányolják igazán az elképzeléseit, javaslatait elsikkasztják. Mégis mindig az Öné az utolsó szó. A remény egyébként még nem teljesen úszott el, azonban az út a sikerhez mindenesetre csenddel kezdődik. Most azonban csak azt tartsa szem előtt, hogy az irányt, amelyet célul tűzött ki maga elé, ne hagyja el, bár sem az indulás, sem az út nem könnyű.


Ikrek 05.22-06.21.

Még a szerencsésen alakuló körülmények is a kezére játszanak gondjai megoldásában, tehát ragadja meg a kínálkozó utazási, vagy csupán kikapcsolódási lehetőségeket. Bármerre viszi is az útja, mindenütt jó barátokra, segítőkész idegenekre talál. Ez némi kárpótlást jelenthet kedvese rossz hangulatáért, aki mindig talál okot az idegeskedésre. Amennyiben egyedülálló, könnyű céltáblája lesz most Ámor nyilának.

Rák 06.22-07.22.
Munkahelyére érve villámcsapásként hasít Önbe a felismerés, hogy elfelejtett valami nagyon fontos dolgot. Lehet, hogy égve hagyta otthonában a gázt, vagy bekapcsolva felejtette a vasalót. Hazarohan, de kiderül, hogy „csak" a bejárati ajtót felejtette el bezárni. Éppen kezd megnyugodni, hiszen végül is nem történt nagyobb baj, amikor defektet kap az autója. Mi jöhet ezután még, belegondolni se mer.

Oroszlán 07.23-08.23.
Elkapta a lendület. Talán a bor, talán a hangulat, Ön sem tudja. Hirtelen fellobbanó érzelmeit viharos vallomással koronázza meg, ami Önt éppúgy meglepi, mint a partnerét. Józan mértéktartása és higgadtsága egy csapásra elillan, átadva helyét a perzselő érzelmeknek. És mivel az érzelmi kitörését kedvezően fogadják, úgy érzi, végre sínre került az élete. Hát, ha még tudná, mi vár Önre...

Szűz 08.24-09.23.
Végre egy pihentető nap. Nem tornyosulnak leküzdhetetlen akadályok Ön előtt. Egy kicsit talán unalmas is, hogy a kihívások messzire elkerülik. Amennyiben valamilyen művészeti tevékenységgel foglalkozik, akár hobbi szinten, akár jövedelemszerzés céljából, tehetsége kibontakozását a kozmikus tér pozitív tendenciái is segítik. Kreativitása most egészen rendkívüli, maradandó mű alkotását teszi lehetővé.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nehezen viseli a bírálatot, különösen akkor, ha mások előtt hangzik el. Ha sűrűbben gyakorolna önkritikát, talán kevésbé volna kínos például a mai szituáció. Ne csináljon nagy ügyet belőle, de mindenképpen szűrje le a tanulságokat. Minden rosszban van valami jó. Ebben az, hogy a nehézségekből tanulhat a jövőre nézve. Ritka eset, hogy valaki kétszer esik ugyanabba a hibába. Különösen akkor, ha figyelmes.

Skorpió 10.24-11.22.
Mintha kitalálták volna a gondolatát. Munkahelyén jó hírek várják. Olyan beosztást kínálnak fel, amelyen többet nyerhet, mint veszíthet. Az öröme mégsem zavartalan és nyugtalanítja a döntés. Előfordulhat, hogy már nem is találja csábítónak az ajánlatot. A pénznél és a rangnál kezdi lassan többre becsülni a nyugalmat. Nehéz megtalálni az arany középutat e dolgok között, kérjen gondolkodási időt.

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a nap kiváló alkalom a tettereje kifejtésére. Meg fog lepődni: egyik felettesénél nem csak meghallgatásra talál, de még az érveit is elfogadja. Mindeközben a magánéletében bonyolult érzések tartják fogva. Könnyebben elviselné ezt a napot, ha nem lenne ilyen átkozottul nehéz természete. Nagyobb megértésre találna közeli ismeretségében, ha őszintén feltárná a problémáit és megfogadná a kapott tanácsokat.

Bak 12.22-01.20.
Úgy érzi, rettentő nyomás alól szabadult fel. Csak éppen azt felejti el, hogy maga mászott a súly alá. Hiba volna, ha éppen ma, fellélegzése idején kezdene bele egy új vállalkozásba. Hagyjon magának egy sóhajtásnyi időt és ezalatt ne felejtse el levonni a tanulságokat, hogy még egyszer ne kerüljön ilyen helyzetbe. Ha teheti, utazzon el pár napra egyedül, hogy nyugodtan átgondolhassa az elmúlt hetek eseményeit.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ne bízzon semmit a véletlenre, hanem tudatosan próbálja meg céljait megvalósítani. Ha bérről, megbízási díjról tárgyal a mai napon, ne legyen túl szerény, mert akkor még a képességeit, a felkészültségét is kétségbe vonják. Jótékonyan hat a kapcsolataira az a tény, hogy most az átlagosnál kiegyensúlyozottabb. Jobb a kedve és gyakrabban mosolyog partnere és szerettei legnagyobb örömére.

Halak 02.20-03.20.
Most aztán igazán itt az ideje, hogy készpénzre váltsa a nyereségét. Mindazt, amibe csak az utóbbi időben belekezdett, most nem csak lezárhatja, hanem sikeresen be is fejezheti. Minél aktívabb volt az elmúlt időszakban, annál eredményesebb lehet most. Ilyen helyzetben okosan teszi, ha a sikereit másokkal is megosztja. Hisz bár az úton egyedül ment végig, a küzdelmeit magányosan vívta, de a sikerhez elengedhetetlen volt a biztos háttér.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite