2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Reggel még dereng a nap, az ég szépen kéklik

Napi horoszkóp: Reggel még dereng a nap, az ég szépen kéklik

Tegyen olyan őrültségeket, amelyek meglepőek, nélkülözik a rideg, megfontolt hétköznapom szürkeségét - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Lázadjon! Tegyen olyan őrültségeket, amelyek meglepőek, nélkülözik a rideg, megfontolt hétköznapom szürkeségét. Menjen túrázni és kiáltsa bele a messziségbe minden búját-bánatát. Ma ne főzzön, rendeljenek házhoz ebédet, vagy üljenek be egy étterembe. Bármit megtehet, a lényeg, hogy ne legyen szokványos. Kellenek az ember életében olyan napok, amikor nem cselekszik logikusan és főleg nem gondolkodik, csak az aznapnak él.

Bika 04.21-05.21.
Mindig felfokozott várakozással néz a hétvége elé. , Terveket sző, mivel fogja eltölteni az oly áhított pihenőnapokat. Változatlanul azt reméli, hogy ez a két nap több élményt, pihenést és örömet nyújt, mint a hét egésze, a szürke hétköznapok. Ha nem tanulja meg becsülni és kihasználni a munkanapokat is, óhatatlanul csalódik az oly becses szombatban és vasárnapban. Ennek pedig semmi értelme, ugye Ön is látja?


Ikrek 05.22-06.21.
Használja erőgyűjtésre, jövő évi terveinek átgondolására legalább ezt a hétvégét, mert ezt követően ennél sokkal mozgalmasabb napok elé néz. Függetlenül az ünnepi előkészületektől az anyagiak foglalkoztatják leginkább, mert mintha most kezdenének megalapozódni az eddigieknél jóval nagyobb önállóságot biztosító elképzelései. Ha teljességében még nem is észleli, de már kimozdultak a holtpontról idáig veszteglő tervei.

Rák 06.22-07.22.
Ha nem lazít kicsit, nem fogja bírni az iramot, pedig közeleg a december, a nagy hajtás. Tegye mára félre a gondjait, ne foglalkozzon a házimunkával se. Annyi jó programot találhat. Régen volt már például múzeumban, menjen ki az állatkertbe a gyermekeivel, esetleg csak kószáljon céltalanul a városban. Este kedvese biztosítja a tökéletes ellazulást. Újra felfedezik együtt a kapcsolatuk kezdetén tomboló szenvedélyt.

Oroszlán 07.23-08.23.
Már túl késő van ahhoz, hogy hódolhasson különleges szenvedélyének és horgásszon egy jót. Hiába no, az idény elmúlt. Teljesen felesleges volt kimennie, úgyis hiába lógatta a damilt a vízbe. Mondhatná egy külső szemlélő, de Önnek a szenvedélye csak ürügy a városból való kimenekülésre, a csendre, a magányra. Egy kiadós meghűlést azonban még ez sem ér meg. Vegye már észre, hogy nem kamasz.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon ismét változás áll be a kedélyállapotában. Ellenállhatatlan vágyat érezhet a hódításra, és magabiztosan indul szerelmi „portyára". Bár ez a szombat nem ígér viharos szenvedélyeket, minden másban kifejezetten szerencsés időszak ez. Amennyiben párkapcsolatban, házasságban él, párját csábítja el kedélyes, kihívó viselkedésével és csábító tekintetével. Újra ifjú szerelmesnek érezhetik magukat.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Az utolsó hétvége az ünnepek előtt, amikor még pihenhet egy keveset. Ha nem akar, még ne gondoljon a karácsonyra, lesz bőven ideje még a készülődésre. De ha kedve van hozzá, kezdje el összeírni, hogy kinek milyen ajándékot szán, és ha pénzügyi gondjai vannak, most még van idő arra, hogy összeszedje a hiányzó összeget. A mai nap csak pihenjen, és kellemes gondolatokkal töltekezzen fel.

Skorpió 10.24-11.22.
Olyan kevés kell a boldogsághoz. Egy kis pénz, egy kis szerelem, egy csipet sikerélmény és szerencse. Ezen a napon egyikből sem szenved hiányt. A sorrend esetleg felcserélődhet. Lehet, hogy nagyobb szerencséje lesz a pénzügyekben, mint a szívügyekben. Vagy nem abban lesz sikere, amiben szeretné. De ez már csupán részletkérdés. A lényeg az, hogy a szombat mindent egybevetve egészen pompás lesz.

Nyilas 11.23-12.21.
Újra gyötri a féltékenység, elborul az agya. Vizsgálja felül az érzéseit, személyiségét. . Így az Nem igazságtalan a partnerével? Hagyjon már végre egy kis szabadságot a kedvesének, hadd kövesse a titkos vágyait. Főleg ne csináljon a dologból akkora ügyet. Miért kell mindjárt a legrosszabbra gondolni? Gyakorlati érzéke ma átsegítheti a nehézségeken. Este bizonyos dolgokban érvényesítheti az elképzeléseit.

Bak 12.22-01.20.
Időnként részleges süketségben szenved, ami a környezetének jelent csak igazi szenvedést. Mindenki úgy döngeti a mellét az Ön társaságában, ahogy akarja, de nem talál publikumra. Untatja a felszínes locsogás, a butaság. Ha nem akar rátarti hírében tetszelegni, kerülje el inkább a kínos találkozásokat, utasítsa vissza udvariasan azokat a meghívásokat, melyek előreláthatólag kínos jelenetbe torkollhatnak.

Vízöntő 01.21-02.19.
Többet kellene törődnie a gyermekeivel és a családjával. Tarthatatlan állapot az, hogy csak késő este, hullafáradtan esik haza, és olyankor már érthetően nincs ideje és energiája semmire sem. A közös játék, a közös kalandok, a jóízű nevetés szorosabbra fűzik a család érzelmi kapcsolatait. Használja ki a mai napot és töltse a szeretteivel. Ne foglalkozzon a házimunkával, a takarítás is megvárja Önt.

Halak 02.20-03.20.
Reggel még dereng a nap, az ég szépen kéklik. Déltájban azonban felhők gyülekeznek, és gyorsan homályba borítják lelki tájait. Gondolja meg: nem egyedül önmagát kell-e okolnia ezért az időváltozásért? Nem foglalkozhat mindig csak önmagával. Az a törekvése, hogy mindig és mindenek fölött első legyen, természetszerűleg mások ellenállásába ütközik. Próbáljon ma kicsit diplomatikusabban viselkedni.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite