2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az előérzete bajt jósol és sajnos nem véletlenül

Napi horoszkóp: Az előérzete bajt jósol és sajnos nem véletlenül

Otthon is meglepetés várja, de hogy mi, azt nem áruljuk el, legyen tényleg meglepetés - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Abban a szerencsés helyzetben van, hogy sok barát veszi körül. Közülük az egyik, aki érzelmileg kifejezetten közel áll Önhöz, bár távol lakik, most bajban van. Sürgős segítséget kér Öntől. Természetesen készségesen félbehagy mindent és leutazik hozzá. Jól teszi, hisz most valóban csak az Ön segítségére számíthat. Az, hogy mellette lehetett, csak még jobban elmélyíti az Önök között lévő köteléket.

Bika 04.21-05.21.
Ezt a napot szeretné mielőbb feledni, szerencséjére úgy alakul, nincs is miért emlékezni rá. Minden jóban van valami rossz, és viszont. Ezt ezen a hétfőn igazán „testközelből" érzi. Ezért aztán nem tud igazán és szívből örülni semminek sem. Mintha egy csodamanó állandóan kivenné a kezéből a tollat, és amikor már teleírta szép betűkkel a lapot, jókora nagy pacát cseppentene a közepébe - teszi persze mindezt átmeneti értelemben.


Ikrek 05.22-06.21.

Az előérzete bajt jósol és sajnos nem véletlenül. Vagy az egészségével lesz kisebb-nagyobb gondja, vagy a munkájában követ el olyan hibát, melynek helyrehozatala komoly kihívást jár. De az sem kizárt, a második oka az első. Közérzete nincs a csúcson és ez kihat a koncentrációjára, lendületére. Bár nem szeret gyógyszereket szedni, most ne halogassa, ha fáj a feje, mert a figyelmetlensége miatt elkövetett hiba komoly kihatással lehet a jövőjére.

 

Rák 06.22-07.22.
Igazán pazar hangulatban kezdi a hetet, ez Önt lepi meg a legjobban. Már délelőtt váratlan öröm éri: felettese hívatja és soron kívül pénzjutalomban részesíti. Biztosan lesz, aki irigyli emiatt, de ne törődjön vele. Ez szárnyakat ad, ma minden olyan könnyen megy, eszményi nap ügyes-bajos dolgok elintézésére. Otthon is meglepetés várja, de hogy mi, azt nem áruljuk el, legyen tényleg meglepetés.

 

Oroszlán 07.23-08.23.
A barátja már napok óta sürgeti. Véleményt kellene mondania, de ehhez nagyon nem fűlik a foga. Nem szívesen közöl ugyanis kellemetlen dolgokat másokkal, főleg a barátjával, márpedig ha őszinte akar lenni, nem azt fogja hallani ismerőse, amit szeretne. Most az egyszer azonban tegyen kivételt, annál is inkább, mert ennek következtében az Ön helyzete is megváltozik. Nem feltétlenül úgy, ahogyan azt Ön szeretné, de a dolog így is, úgy is elkerülhetetlen lesz.

 

Szűz 08.24-09.23.
Ellentmondásos napra ébredt. Miközben azon aggályára, hogy elbocsáthatják, nem kap megnyugtató választ, Ön mégis sikeresen, sőt kiemelkedően teljesít a munkahelyén. Pedig belül feszíti a kétség, hogyan lesz tovább és valóban szükség van-e Önre. A magánélete sem zavartalan, párjával csúnyán összevesznek, még kenyértörésre is sor kerülhet. Ne döntsön most, mert a jelenlegi állapota nem teszi lehetővé, hogy mérlegelni tudja a szavait.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ma újra gyereknek érzi magát, mindenben a játékot keresi. Még az sem kizárt, hogy apró, kedves meglepetésekkel ajándékozza meg munkatársait, közeli ismerőseit. Mindezt csak azért, mert újra színes ceruzát, ollót, ragasztót ragad és alkot. Mindezt igyekezzen azért úgy tenni, hogy főnökei ne lássák, nem feltétlenül néznék jó szemmel, hogy a kreativitását nem a munkájában, hanem gyermeki szórakozásban éli ki.

 

Skorpió 10.24-11.22.
Tanácstalannak érzi magát, és ez a közérzetére is rányomja a bélyegét. Mindez azért, mert nem tudja megvalósítani mindazt, amit a mai napra eltervezett, apró csúszások miatt a nap végére teljesen elúszik. Most meg kell találnia a közös nevezőt a hosszú távú céljai és a pillanatnyi szükségletei és kívánságai között. Ez mindig nehéz feladat és eddig még sosem sikerült a helyes utat meglelnie. Talán most, ne adja fel.

 

Nyilas 11.23-12.21.
Valami nem úgy halad az életében, ahogyan azt Ön szeretné. Vizsgálja meg, hogy a tervei tényleg reálisak? Ebben a kérdésben most ne legyen könnyelmű vagy nagyvonalú, mert így könnyen abba a hibába eshet, hogy túlterheli magát. Az egészsége fontos, nem legyinthet rá. Ha ezzel törődik, elkerüli a következő napok izgalmait. Amennyiben azonban nem veszi komolyan szervezete jelzéseit, lemondhatja az idei programjait betegség miatt.

 

Bak 12.22-01.20.
Berzenkedik az akadémikus viták és stílus ellen, amibe belekényszerítették. Már sokkal oldottabbnak érzi a ma divatos megnyilvánulási formákat, mint ahogyan évekkel ezelőtt viselkedni kellett. Minthogy nem áll módjában a tiltakozás, Önnek kell elfogadnia a társasági szabályokat. Egyre nehezebben megy az alkalmazkodás a munkahelyén uralkodó stílushoz, talán ideje lenne elgondolkodni a váltáson.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
A háta mögött többen is megjegyzik, hogy „lassú víz partot mos". Ne vegye zokon, sőt, tekintse elismerésnek. Vannak a pénznél fontosabb értékek is. Valószínűleg erre ma magától is ráébred. Éppen ezért nem igazán érdekli, hogyan alakul az anyagi helyzete. Szeretteinek nagy szüksége van a kényeztetésre. Most bizonyíthat, hogy nélkülözhetetlen a családban. Így aztán, ahogy telnek-múlnak a napok, egyre jobb kedve lesz.

 

Halak 02.20-03.20.
Az alkotó munkához a mai napon könnyű kézzel láthat hozzá. Törekedjen arra, hogy takarékos gazdálkodással tartalékot halmozzon fel. Ez azzal a biztonságérzettel töltheti el, hogy a későbbi kríziseket át tudja majd vészelni. Ma nagyszerű alkalma nyílik tisztázni a problémákat a házastársával vagy a kedvesével. Mind lelkiekben, mind szellemileg kipihentek, így most nem fajulnak vitává a nézeteltéréseik.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-26

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite