2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Játékban, szerelemben szerencséje lesz

Napi horoszkóp: Játékban, szerelemben szerencséje lesz

Nem tehet róla, hiába rossz szokás, mégis mindig visszatekint a vég közeledtével az elmúlt hónapra, és magában értékeli a történteket - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A dolgok a mai napon valószínűleg nem alakulnak annyira kedvezően szakmai téren. Ez azért van így, mert sokkal inkább az otthoni ügyek kötik le, és nem a munkájára összpontosít. Talán szívesebben maradna otthonában, hadd vívják mások a szélmalomharcot. Gyengéd és barátságos hangulatban van, és ismerősei körében, családi környezetben érzi jól magát. Talán kedve támad lakása csinosítására, de gondoljon a gyakorlati szempontokra is, és ne lőjön túl a célon.

Bika 04.21-05.21.
Ezt jól kifundálta. Tudja, hogy ő imádja a nagy társaságot, a színes kavalkádot, a jókedvű embereket. Azzal is számolt, hogy ha legfrissebb történeteivel, vicceivel „hazai pályán" indul, sokkal jobbak az esélyei, mint egy akármilyen hangulatos vacsora mellett. Ma ne is törődjön semmivel, csak érezzék remekül magukat, majd holnap győződjön meg arról, hogy bevált-e a számítása, és valóban közelebb került hozzá.


Ikrek 05.22-06.21.
Rendkívül aktív időszak veszi kezdetét a mai nappal. Ha nem is támadnak világmegváltó ötletei, de mindenképpen erősödik a függetlenség, az önállóság iránti vágya, és ennek arányában megpróbál szabadulni az egyéniségét, ambícióit kordában tartó kötelékektől. Mivel van ideje, nem kell nyomban felborítania maga körül mindent. Bánjon kesztyűs kézzel a barátaival, akik mostanában sértődékenyek és ezért könnyen átállhatnak ellenfelei táborába.

Rák 06.22-07.22.
Elege van a nyüzsgésből, csendre, nyugalomra vágyik. Ha teheti, maradjon inkább otthon, ha muszáj dolgoznia, akkor viszont koncentráljon a munkájára, hogy mielőbb végezhessen és mehessen haza. Kivételesen az áhított béke fogadja otthon, így semmi nem akadályozhatja abban, hogy meghitten, családi körben töltsék el az estét. Ha mégis apró vita keveredne, most csak arra törekedjen, minél hamarabb rövidre zárják a nézeteltérést.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem tehet róla, hiába rossz szokás, mégis mindig visszatekint a vég közeledtével az elmúlt hónapra, és magában értékeli a történteket. Meglehet, a távolság nem elég nagy ahhoz, hogy tárgyilagos legyen, de az ilyenfajta önértékeléshez ez nem is szükségeltetik. Mindent összevetve meglehetősen zajos, izgalmas és szeszélyes napok állnak a háta mögött. Jó lenne már rövid időre révbe érni és megnyugodni.

Szűz 08.24-09.23.
Fordul a kocka: kilátástalannak hitt magánügyei rendbe jönnek. Osztozhat gyermekei sikerében, boldogságában, megtalálhatja élete párját, más fontos családi eseményre is felkészülhet. Ne feledkezzen el az esedékes évfordulókról, név- és születésnapokról sem. Ma különösen aktív a szerelemben. Esélye van arra, hogy találkozzon valakivel, aki nem jelent többet egy kalandnál. Az viszont káprázatos lehet.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Rettenetesen nagy a felfordulás Ön körül, hiszen mostanában nemigen volt ideje rendrakásra. Ahhoz, hogy ne a legrosszabb pillanatban szakadjon a nyakába ez a káosz, jól teszi, ha felszámolja a rendetlenséget. A mai napon egyébként sincs semmilyen határidő, nincsenek halaszthatatlan ügyek és tárgyalások sem várnak Önre. Nem is találhatna megfelelőbb napot arra, hogy rendezze az iratait és talán a fejében a gondolatokra is marad egy kis ideje.

Skorpió 10.24-11.22.
Szívében szerelmi vihar tombol, fékezhetetlenül habzsolja a gyönyöröket. Elégedettségét már-már az elviselhetetlenségig fokozhatja vágyainak beteljesülése. Most még azt sem bánná, ha a kettőjükön kívüli világ megszűnne létezni. Jellemző Önre, hogy a karrierjét általában a szívük elé helyezi, és akár hosszú ideig is kibírja szerelem nélkül, amikor viszont tüzet fog, akkor telhetetlen.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma megvalósíthatja körültekintően és már alaposan kidolgozott terveit. Elégedetten fog feladatai megoldásának. A nap alkalmas egy utazás megkezdésére. A művészi hajlandóságúak valósítsák meg elképzeléseiket. Az eredmény felülmúlja a várakozását. Este érdekes emberekkel találkozik, még szűk családi körben is meglepő felismerésekre ébred. Családtagjai olyan oldalát ismeri meg, mely még Önt is meglepi.

Bak 12.22-01.20.
Gyámolításra szorul. Szívesen is venné, ha törődnének a lelkével, de nem meri bevallani. Félrehúzódását pedig mogorvaságnak értékelik. Ne legyen annyira félénk. Már egy-két zokszó is elég. Mindenekelőtt munkatársaitól vár megértést. A főnök nem bánt kesztyűs kézzel Önnel, és ez sérti az önérzetét. Pedig nincs nagy baj, csak éppen belenyilallt a bal felső hatosába. Önnél ez viszont tragédiaként csapódik le.

Vízöntő 01.21-02.19.
Játékban, szerelemben szerencséje lesz, de Fortuna az egyik kezével visszaveheti azt, amit a másik kezével adott. Komoly érzelmi válságra utalnak a csillagjelek, csalódhat abban, akiben eddig vakon megbízott. Radikális döntésre kényszerül. A hosszas tépelődés és az ítélet kimondása teljesen kimeríti lelki és szellemi tartalékait. Ha most nem tud magára szánni egy kis időt, hogy magányosan relaxálhasson, komoly egészségügyi problémákkal kell szembenéznie.

Halak 02.20-03.20.
Ma ismét hajlamos lesz a könnyelmű kiadásokra. Éppenséggel a napi kötelességek teljesítésében sem talál valami nagy örömet. A legszívesebben valamilyen szenvedélyes kalandba vetné bele magát. Ezeknek a kísértéseknek határozottan álljon ellent. Ön szeretni akar. Úgy vágyik az érzelmekre, mint ahogy a virág sóvárog a friss víz után. Vigyázzon hát, mert szeretni csak azt érdemes, aki méltó is a szeretetre.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite