2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma a siker reményében láthat hozzá ügyei intézéséhez

Napi horoszkóp: Ma a siker reményében láthat hozzá ügyei intézéséhez

Újabb sikerek várják a hivatásában és szerelmi életében egyaránt. Pályája hirtelen felívelhet, de az sem kizárt, hogy első látásra beleszeret valakibe - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Legyen békében önmagával, és ha ez megvalósul, áramlani fog a környezete felé is. Tehát kevesebb konfliktust él meg a külvilágból, mert ugye tudja, hogy mindez visszatükröződés? Anyagi helyzete kedvezően alakulhat, de most ne hallgasson másokra, a bensőjében születő érzések, gondolatok legyenek meghatározóak. Munkájában is harmonikus változást tapasztalhat. És mindezt annak a harmóniának köszönheti, mely azáltal alakul ki Ön körül, hogy megtalálja lelki békéjét.

Bika 04.21-05.21.
Lélekben már reggeltől nincs ott a munkahelyén. Képtelen a figyelmét a feladatra összpontosítani, arra figyelni, ami az orra előtt hever. Már régen az áhított természetben, a hegyek között szárnyal gondolatban. Ott, ahol a csend az úr. Ki kell szakadnia ebből a rabszolgaéletből, és erre a kikapcsolódásra csak egyetlen hely alkalmas: a természet. Kezdje hát tervezni a hétvégéjét és kivételesen ne törődjön azzal, a családja partner lenne-e, ha nem, akkor vegye fel egyedül a túrabakancsot.


Ikrek 05.22-06.21.

Csapongó ötletek, ingatag érzelmek jellemzik egyéniségét az elkövetkező napokban. Az egész mögött a tudatalattijában rejlik a megoldás. Ne vegye tehát komolyan azt a vágyát, hogy szeretne valamiképpen kibújni a saját bőréből, de még az ígérgető, a nagy terveket szövögető ismerőseit sem. Ha kedvese féltékeny természetű, akkor bizony kár lenne a stabil kapcsolatát kockáztatni egy futó kaland vagy a rossz hangulata miatt.

Rák 06.22-07.22.
Úgy érzi, ingoványos talajra tévedt, és alighanem igaza is van ebben. Nem Önnek találták ki ezt a napjainkban divatos, gátlástalan üzleti életet. Itt a dzsungeltörvények uralkodnak, Ön pedig hajlamos megkérdezni az oroszlántól, hogy nem okoz-e neki különösebb problémát, ha lelőné. Sajnos így hamarosan Ön lesz az áldozat. Újra és újra rádöbben, hogy száz évvel előbb kellett volna születnie.

Oroszlán 07.23-08.23.
A tegnap még Önre nehezedő nyomás enyhül, majd teljesen eltűnik. Ez végre megnyugtatja. Közeli rokonokkal, barátokkal, esetleg üzletfelekkel is találkozhat, biztos lehet benne, hogy jó benyomást kelt bennük. Erre a pozitív megerősítésre már régóta nagy szüksége volt. Szerelmi kalandokba azonban még ne bocsátkozzék, egyelőre túl korai volna, csak azokat a sebeket tépné fel, melyekre emlékezni sem szeretne.

Szűz 08.24-09.23.
Ma a siker reményében láthat hozzá ügyei intézéséhez. Ne feledkezzen el a családjának tett ígéretekről sem. Ha még nem vásárolt volna ajándékot Karácsonyra, itt az ideje, hogy elkezdje. Jó napja van, kedvét lelheti a bevásárlásban is. Ne érezze nyűgnek, tehernek, hogy erre pazarolja a pénzét és az idejét. Inkább arra gondoljon, hogy milyen jó érzés lesz látni szerettei örömét, meglepődését. Válogassa gondosan az ajándékait.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Talán attól ilyen levert, egykedvű, mert beállt a tél, ismét itt a hideg, eljöttek a fagyos, ködös éjszakák. De az is lehet, hogy csupáncsak bosszantja, hogy hetek óta képtelen eredményt elérni. Ez nem kimondottan az a nap, amikor ez megvalósítható. De előkészítheti a sikert, gondos tervezéssel és alapos előkészülettel. Ha sikerül erre összpontosítania, akkor a jövő héten fogja élvezni munkája gyümölcsét.

Skorpió 10.24-11.22.
Nagyszerű jelzések érkeznek a csillagoktól. Újabb sikerek várják a hivatásában és szerelmi életében egyaránt. Pályája hirtelen felívelhet, de az sem kizárt, hogy első látásra beleszeret valakibe. A nem mindennapi események jótékonyan hatnak a közérzetére. Ma minden oka meglehet rá, hogy hódítónak, ellenállhatatlannak érezze magát. De mindeközben ne feledkezzék meg gyermekeinek tett ígéretéről sem.

Nyilas 11.23-12.21.
Világmegváltó tervek foglalkoztatják, de vigyázzon, mert ez megbosszulhatja magát. Kollégái árgus szemekkel figyelik minden lépését. Szorítkozzék rutinmunkájának elvégzésére, és ettől csak akkor térjen el, ha azok, akiktől függ a jövője, erre külön felkérik, vagy legalább a hozzájárulnak, illetve a beleegyezésüket adják. Az álmait, elképzeléseit majd otthonában dolgozza ki és ne ossza meg azokat addig senkivel, míg nem győződik meg a teljes lojalitásáról.

Bak 12.22-01.20.
Lázas sietséggel igyekszik eleget tenni egy meghívásnak. Úgy érzi, ha kimarad, lemarad. Miután eléri a célját, bizonyosságot is szerezhet arról, hogy jól gondolta. Fél óra alatt több fontos emberrel találkozik, mint az elmúlt egy hónapban. Ráadásul még a konyhai élvezeteknek is módja lesz hódolni. Ha kis csomagocskákat készítenek különlegességekből az útra, nem megszégyeníteni akarják vele, itt ez a szokás, figyelmességnek szánják.

Vízöntő 01.21-02.19.
Irigylésre méltó helyzetben van ezen a napon. Remekül veszi az akadályokat és tele van hasznosítható elképzelésekkel. Felettese nem titkolja, hogy egy ilyen munkaerő áldás a háznál. Úgy érzi magát, mintha már itt lennének az ünnepek: kedves, türelmes szeretteivel szemben. Bárcsak az egész évben így lenne, mennyivel szebb lenne az élet. Mozduljon ki otthonról este, ismerkedjen meg idegen társaságok szabályaival is. Izgalmasnak fogja találni.

Halak 02.20-03.20.
Ma inkább ne hallgasson a jó szándékú kollégák tanácsaira és ajánlataira. Hagyatkozzon sokkal inkább a saját ösztöneire, ha nem tudja biztosan, merre is tartson. Ugyanis kiváló érzéke van ahhoz, hogy sikeres emberekhez csatlakozzon, és így biztosítsa a jövőjét, amennyiben figyel a belső „"hangokra". A nap kedvez a szerelmi kapcsolatoknak, akár egy új kezdetének, vagy a már meglévő elmélyítésének.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-11-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite