2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az elindulás legalább akkora élmény, mint a megérkezés

Napi horoszkóp: Az elindulás legalább akkora élmény, mint a megérkezés

Miközben tétovázik, és nem teng túl az önbizalma, mégis olyan erők fejlődnek ki Önben a mai napon, amelyekkel nem is számolt - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Családja felnéz Önre, mert tudják, hogy mekkora erőfeszítésébe került idáig eljutni. Kérdéses azonban, hogy Ön miért nincs meg van-e elégedve mostani életével, helyzetével. Ha gyors felindulásból válaszolna, egyértelműen nemmel tenné. Ezért ne csak fogadja az elismerést szerettei részéről udvarias bólintással, hanem értelmezze, elemezze is szavait. Rá fog döbbenni, hogy valóban hatalmas utat járt be, melyért méltán lehet büszke magára.

Bika 04.21-05.21.
Az elindulás legalább akkora élmény, mint a megérkezés. Tudva ezt, jó előre felkészült mindkettőre. Csak az a fránya utazás ne lenne. Tétlenül ülni egy bádogkaszniban, az útra meredten, nem valami felemelő érzés. Mindegy, az a fő, hogy Önt valaki várja, és az együttlétük mindenért kárpótolja. Azért a sebességkorlátozó táblákat ne hagyja figyelmen kívül, mert ha megállítják, több időt veszít, mintha betartaná azokat.


Ikrek 05.22-06.21.

Meghatározó nap áll Ön előtt. Fontos fordulat következik be az életében. Szerelmi kapcsolatán végigsöpör a változás szele. Ennek most kifejezetten örül, hiszen már unta a régit, csak valamiért nem volt lelkiereje bevallani és lezárni az ügyet. Ma nincs tovább, egy beszélgetés, melyet sikerül végiggondoltan, higgadtan lefolytatni párjával ráébreszti mind Önt, mint a partnerét, hogy nincs már közös jövőjük és ezt képesek fájdalom nélkül kimondani.

Rák 06.22-07.22.
Mindig is hajlamos volt rá, hogy az élet problémái elől az álmokba meneküljön. Ma ez nem okoz gondot, mert legfeljebb akkor jön rá, hogy Ön mégsem Csipkerózsika, amikor nem a királyfi csókolja meg, hanem a szomszédasszony csönget. Azért ha lehet, ne nevezze gonosz mostohának, mert megsértődhet. Ha pedig már felébresztette álmodozásaiból, és visszazökkentette a realitások talajára, talán a problémáin is elgondolkodhatna.

Oroszlán 07.23-08.23.
Helyet kapott a hosszú távú tervekben. Számítanak Önre, mégpedig nem is akármilyen szerepkörben. A felelősség, ami ezzel jár, még új Önnek, hiszen nemrégiben még a gondolatát is elhessegette annak, hogy valamikor is vezető legyen. Tekintse a ma váratlanul telefonon kapott felkérést kihívásnak, élete nagy kalandjának. Nem mindennapi helyen és körülmények között kell helytállnia, és ha sikerül, anyagilag és erkölcsileg is győzelmet arat.

Szűz 08.24-09.23.
A nap akár még elfogadható is lehet. Családját most főként a közelgő év végi kiadások foglalkoztatják. Mivel a nézeteltérés szinte elkerülhetetlen, jobban tenné, ha bölcsen kivárná, amíg a vihar elvonul, és a partnere idegessége alábbhagy. Kiadós családi perpatvar nélkül már szinte unalmasak lennének az ünnepi előkészületek, Ön csak arra irányítsa a figyelmét, hogy legalább az Ünnepekre elcsituljanak a kedélyek.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Virágai rendezgetésével, esetleg az ünnepek előtti nagytakarítással telik el a délelőtt. Nem árt, ha jó előre gondol a karácsonyi menüre, mert már évek óta gondot okozott, hogy az utolsó pillanatban szerezte be a hozzávalókat. Az idén ez nem fordulhat elő, ha időben nekilát a tervezésnek és az előkészületeknek. Ha meg tudja spórolni magának az utolsó pillanatok beszerzésének idegeskedéseit azzal, hogy ma megkezdi a bevásárlást, az nem csak az ünnepek alatt teszi kisimultabbá.

Skorpió 10.24-11.22.
A csillagok ma is kedveznek Önnek. A héten elért szakmai sikerei még a hétvégén is örömmel, büszkeséggel töltik el. A szerelmi izgalmak után meghittebb, romantikusabb élményekre vágyik. Kettesben szeretne andalogni, vacsorázni, beszélgetni a partnerével. A hétvége kiváltképpen alkalmas erre. Bízzák a gyerekeket a nagyszülőkre és utazzanak el. Biztos akad egy aprócska panzió, ahol találnak még kiadó szobát.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma úgy érzi, hogy kiforgatná sarkaiból a Földet. Takarékoskodjon az erejével, mert előfordulhat, hogy onnan kap dicséretet, ahol eddig csak rosszindulattal találkozott, ahol eddig minden lépését keményen megbírálták. A jövőben még több kitartásra, még nagyobb erőbefektetésre lesz szüksége. A szerelemben tartózkodjon a meggondolatlan, elhamarkodott lépésektől, forró fejét igyekezzen lehűteni.

Bak 12.22-01.20.
Ordibálásra ragadtatja magát. Csak éppen a „kisebb ellenállás" is visszabeszél. Na, ez már több mint sok. Képes világgá szaladni. Hátrahagyva csapot-papot kirohan a világból. Elfeledkezik arról, hogy mára szerelőket hívott, a gyermekének kedvenc ételét ígérte ebédre. Szellőztesse ki alaposan a fejét, majd rohanjon haza. Addigra elcsillapodnak a kedélyek otthonában is és a finom étel is enyhülést hoz a vészterhes hangulatra.

Vízöntő 01.21-02.19.
Azon vágya, igénye, hogy emberekkel kerüljön kapcsolatba, most mindennél nagyobb lendületet kap. A szerelmi életét is izzással tölti el, így, amennyiben egyedülálló, most nyitott egy új kapcsolatra. Amennyiben stabil kapcsolata van, közös életük intenzivitása fokozódik. Közös célokat tűznek ki maguk elé, olyanokat, melyek elérhetőeknek tűnnek, és ez felkorbácsolja az egymás iránt érzett érzelmeket is.

Halak 02.20-03.20.
Miközben tétovázik, és nem teng túl az önbizalma, mégis olyan erők fejlődnek ki Önben a mai napon, amelyekkel nem is számolt. Ha ezt az energiát lendületté alakítja át és célszerűen kihasználja, semmi sem állíthatja meg. A szerelemben, illetve a házasságában összhangot talál a partnerével. Talán a közelgő ünnepek, talán az elmúlt napok feszültségekkel teli sikerei hozzák Önöket közelebb egymáshoz. Mindegy is, csak fedezzék fel újra egymást.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite