2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ez a vasárnap nagyon is megfelel az ízlésének

Napi horoszkóp: Ez a vasárnap nagyon is megfelel az ízlésének

Élvezze ki, mert ez az utolsó igazi, nyugodt vasárnap a szokásos ünnepi készülődés, vásárlás, nyüzsgés előtt - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ön foglya a messzeségnek, a távoli tájaknak. Az idegen környezet, a régmúlt idők kultúrái, hagyományai pezsdítik, ugyanakkor meg is nyugtatják. Igényes utazó, a hátizsák-turizmust nem kedveli. Szereti viszont a meglepetéseket, kalandokat. Szabadságát legszívesebben hegyes vidékeken, vadregényes tájakon tölti. Ma mást sem tesz, mint utazási irodák ajánlatait böngészi, mert nincs nagyobb vágya, mint a karácsonyi ünnepek elmúltával elutazni valahova.

Bika 04.21-05.21.
Élvezze ki, mert ez az utolsó igazi, nyugodt vasárnap a szokásos ünnepi készülődés, vásárlás, nyüzsgés előtt. Ma még mindenkit otthon talál, ma még van szabad parkolóhely a bevásárlóközpontoknál, vagyis még normális állapotok uralkodnak a kollektív népőrület előtt. Vegye tehát sorra azokat a tennivalókat, amelyekre ezután nem lesz alkalma, amelyeket feltétlenül meg kell tennie. Most még ereje, ideje és energiája is lesz mindenre.


Ikrek 05.22-06.21.
Amilyen kellemesen érezheti magát valamely csendes, a világ zajától félreeső helyen, annyi bosszúság érheti, ha társaságba kell mennie, vagy most próbál reflektorfénybe kerülni a közéletben, mindenütt, ahol a tudás és a felkészültség mellett a szerencse is döntően esik a latba. A viták még a családi berkekben is kerülendők, mert a most lényegtelennek tűnő ellentétek később sokáig tartó haragot szülnek.

Rák 06.22-07.22.
Egyrészt örül, mert vasárnap van, kedvére lustálkodhat, másrészt viszont némi változatosságra vágyik. Hiányérzete van, de fogalma sincs, hogy mire volna szüksége. A telet rettenetesen utálja, a gondolattól is irtózik, hogy például sétálni menjen. Az ünnep gondolata azonban igazán felvillanyozza. Kérjen tanácsot a kedvesétől, alighanem lesz programjavaslata. Bízza a „túravezetést" nyugodtan rá.

Oroszlán 07.23-08.23.
A csendes, harmonikus téli hétvége kettős csábítással ragadja magával. Szeretne a hegyek között sítalpon siklani, de ugyanilyen jó volna meleg takaróba burkolva, egy könyvvel a kezében, szellemi kalandozásokba fogni. A dilemmát a Meteorológiai Intézet oldja meg hójelentésével. Akár így, akár úgy határoznak az égiek, kellemes, energiával feltöltő vasárnapnak néz elébe. Még akkor is, ha partnere egy kisebb vitával próbálja a nyugalmát megzavarni.

Szűz 08.24-09.23.
Kifújhatja magát, visszahúzódhat a csigaházába, nyugodt vasárnapnak néz elébe. Erőt gyűjthet a következő napokra. Az év végi hajrá alatt már nem nagyon lesz alkalma arra, hogy zavartalanul, semmittevéssel töltsön el egy napot. Helyezze magát kényelembe, foglalja el magát a hobbijával, vonja be a gyermekeit is a tevékenykedésébe. Aranyat érnek az ilyen csendes, meghitt, a fáradt szervezetet energiával feltöltő napok.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Amennyiben elkapja a szokásos „tömegiszonya", kerülje el messzire az üzleteket. Bár még nincs itt a nagy bevásárlási roham, Ön már most kellemetlenül érzi magát a forgatagban. Ráér hét közben beszerző körútra menni. Ha vendégeket várna délutánra, egyébként is lesz elég teendője. Vonja be a családtagjait is az előkészületekbe, de a gyerekeket ne engedje az édességek közelébe, ha este nem akar az ügyeletre rohanni egy kiadós gyomorrontás miatt.

Skorpió 10.24-11.22.
Közbejött - fontos - események meghiúsíthatják a terveit. Meghatározó döntés várható a jövőjét illetően. Magasabb pozíciót kínálnak fel, de más helyekről is kaphat jelzéseket, hogy komoly terveik vannak Önnel. Lehet, hogy a partnere is véget vet a gyönyörűnek induló idillnek: határozott véleményt kér Öntől a szándékairól. A napja végül is jól alakul - még ha a szakmai élete is beszivárgott -, csak épp nem úgy, ahogyan azt eredetileg elképzelte.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma nézeteltérésbe bonyolódik a családtagjaival. Elvárják Öntől, hogy teljes energiájával az ő rendelkezésükre és főleg a szolgálatukra álljon. Ön azonban mást tervezett a mai napra. Ügyeljen arra, hogy a vita ne fajuljon vérmes veszekedéssé. Ehhez sok türelemre lesz szüksége és még több megértésre. Vigyázzon az egészségére. Ne terhelje túl magát. Nem ártana egy alaposabb orvosi kivizsgálás sem.

Bak 12.22-01.20.
Ma mindent lehet, amit nem érdemes. Hatfogásos ebédet főzni - elfogyasztási idő bő fél óra, a gyereket lecsutakolni - bepiszkolódási idő néhány másodperc, anyóssal veszekedni - lecsillapodási idő néhány nap. Miután minden esetben ismeri a következményeket, a menekülés helyett marad otthon, és mindent szép sorjában elvégez. Az vesse az első követ Önre, aki nem így tölti el a téli vasárnapjait.

Vízöntő 01.21-02.19.
Most kár valamilyen újdonsággal előállni, úgysem lesz ideje arra, hogy megvalósítsa. Maradjon az eddig jól bevált ételeknél és italoknál, a többiek minden bizonnyal nem bánják, ha valamilyen állandósággal találkoznak ebben a rohanó világban. Meg aztán az sem tévesztendő szem elől, hogy az Önöknél ilyenkor szokásos baráti partit a szomszédai is jó szemmel nézik. Ne csodálkozzon, ha váratlanul becsöngetnek.

Halak 02.20-03.20.
Ez a vasárnap nagyon is megfelel az ízlésének. Ma ugyanis módjában áll legkedvesebb időtöltésének, az álmodozásnak hódolni. De legyen óvatos: ne essen abba a hibába, hogy azt találja a legcsábítóbbnak, ami most éppen nem ajánlatos az Ön számára. Mert az életben csak az érhet el tartós sikert, aki megelégszik a valóban elérhetővel. Egy kedves ember tanácsot vár Öntől. Legyen nagyvonalú.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite