2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Akkor arat sikert, amikor a legnagyobb szüksége van rá

Napi horoszkóp: Akkor arat sikert, amikor a legnagyobb szüksége van rá

Nem törődik semmivel és senkivel, csak önmagába gubózva, a saját lelke izgalmas kérdéseivel foglalkozik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Megbántották. De Ön ahelyett, hogy kiállt volna saját magáért, inkább visszahúzódott a csigaházába, hogy önmagát eméssze. Ha van oka a haragra, a panaszait azonban nem fogalmazza meg világosan, de indulatok nélkül, akkor együttérzés helyett csak rosszallást válthat ki a környezetéből. Nem kell mindent szó nélkül elfogadnia és önmagában keresni a hibát, az okokat. Mondja el sérelmeit őszintén, azonnal.

Bika 04.21-05.21.
Decemberben hajlamos arra, hogy kiengedjen. Nem törődik semmivel és senkivel, csak önmagába gubózva, a saját lelke izgalmas kérdéseivel foglalkozik. A külvilág éppen úgy meghal az Ön számára, mint a rokonság vagy a távoli barátok. Teljes és általános tétlenségben találja meg az élet értelmét, és csak a legszükségesebb feladatokra hajlandó időt szakítani. Így tesz a mai napon is, „tartalék üzemmódban" vészeli át ezt a hétfőt.


Ikrek 05.22-06.21.
Egy ügyes húzása párosul a szerencsével és leveheti válláról - legalábbis ennek a hétnek - a szalmai terheit. Ám előtte több-kevesebb sikerrel learathatja eddigi igyekezetének pénzben is mérhető eredményeit. A szőnyeg alá söpört érzelmi problémái viszont kezdenek fokozott erővel jelentkezni. Mivel szívügyekben most különösen sebezhető, talán olyan gondolatokkal kacérkodik, amik máskor eszébe sem jutnának. Engedjen egy kis kaland csábításának.

Rák 06.22-07.22.
Akár tetszik, akár nem, eljött az év utolsó hónapja, itt az év végi hajrá. Bármennyire is a háta közepére kívánja a rengeteg munkát, nincs mese, csinálni kell. Higgye el, csak a kezdet nehéz, a folytatás már kibírható lesz. De félre a tréfával, vágjon jó képet a dologhoz, keresse meg a feladatokban az érdekességet, a kihívást jelentő izgalmakat, így sokkal könnyebben megy majd. Talán ma még időben haza is mehet.

Oroszlán 07.23-08.23.
Helyes lenne, ha leszokna egy régi, rossz szokásáról. Mások véleményének szajkózása helyett ugyanis eljött az ideje annak, hogy kialakítsa saját álláspontját minden fontos kérdésben. Ez persze ne jelentse azt, hogy nem hallgatja meg mások okfejtéseit, ez úgysem lehetséges. Mindössze arról van szó, hogy a napi eseményeket a saját személyisége szűrőjén átengedve alakítsa ki az álláspontját.

Szűz 08.24-09.23.
Egy pihentető, csendes vasárnap után nehéz visszatérni a hétköznapok forgatagába. Szerencsére a munkahelyén is álmosító hangulat uralkodik, így Ön továbbra is lazábbra engedheti a gyeplőt. Használja ki ezt a ritka alkalmat arra, hogy utánanéz az elfekvő ügyeinek, a fiók mélyén lapuló halogatott feladatainak, és több figyelmet szentel munkatársai, beosztottai problémáinak is. Vissza kell zökkenni a dolgok szokásos medrébe.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ha felkínálnak egy új feladatot Önnek, feltétlenül mérlegelje, hogy képes lesz-e még az idén teljesíteni. Ha úgy érzi, sehogy sem fér bele az idei programjába, inkább mondjon nemet, minthogy később felsüljön. De ha elvállalja, ne halogassa sokáig, kezdjen hozzá mielőbb, már csak azért is, mert ezt a munkát azonnal kifizetik, amint elkészül vele, ami Karácsony előtt nem utolsó szempont.

Skorpió 10.24-11.22.
A hivatásában nagy öröm éri: ma ismét kitüntető elismerésben lehet része. Üzletasszonyként sikeres szerződéseket köt, az anyagi helyzete megszilárdul. A magánéletében konfliktusok támadhatnak. Elmúlt a heves szenvedély, és Ön most felfedezi partnerében a hibákat is. Még nem tudja, mitévő legyen, de nagy kedvet érez a menekülésre. Adjon egy kis időt önmagának, de vigyázzon, partnerét ne alázza meg. Hátha Ön téved a megítélésében. Vagy az a tükörkép csal, amit önmagáról lát a partnerében.

Nyilas 11.23-12.21.
Akkor arat sikert, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Tartalékai lemerülőben voltak, de a nem várt siker és ennek elismerése újra lendületet ad. Az emberek elvárják, hogy következetes legyen. Ez persze távolról sem azt jelenti, hogy makacsnak kell lennie. Meg kell találnia azt az egyensúlyt, amellyel még a véleménye melletti kiállás nem riasztja meg a környezetét. Hogy ez mennyire sikerül, a konkurensein mérheti le.

Bak 12.22-01.20.
Ha nem vár sokat a mai naptól, megkaphatja. Laza csevej idősebb barátokkal, pletykálás a barátnőkkel, egy jó kávé távoli, régen látott rokonokkal. Máskor is érdemes csak erre vágynia, mert nagyon kellemesen telik így az este. Már régen elfeledte, hogy megvágta az ujját, és pofon a szomszédját. Pedig ez utóbbi mély nyomokat hagyott - legalábbis a szomszédban. Igen, megérdemelte, de biztos ez volt az egyetlen elintézési módja a nézeteltérésüknek?

Vízöntő 01.21-02.19.
Szeretné összefogni azt a kollektívát, amelyben dolgozik. Egyesek ezt a szándékot félreértik, azt hiszik, hogy hatalomra tör. Ám nem reménytelen, hogy a helyzetét, szándékát tisztázza. Ami egyedül nem megy, még sikerülhet, ha a szeretteit is beavatja terveibe. Ráér holnap szövetséget kötni, ma ne kapkodja el és ezután már megteheti a szükséges lépéseket. Amennyiben még nem találta meg a párját, este mindenképpen menjen társaságba.

Halak 02.20-03.20.
A környezete remélhetőleg tekintettel lesz az Ön túlzott érzékenységére. Azonnal ingerülten reagál, ha valamilyen idegen magatartásformát akarnak rákényszeríteni Önre. Próbálja meg jelezni a feletteseinek, a partnereinek vagy a barátainak, hogy sokkal több dologra vehetik rá, ha azt az illúziót táplálják Önben, hogy önként cselekszik, mintha kimutatják, hogy a cselekedete valójában kényszer.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite