2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Egy kis figyelmesség a partnerének sokat jelenthet

Napi horoszkóp: Egy kis figyelmesség a partnerének sokat jelenthet

Valami olyasmi történik ma Önnel, amitől különös jelentőséget kap, és sokáig emlékezetes marad ez a nap - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ön nem az a tipikus turista, kilóg a sorból. Sokszor olyan helyeket keres fel, amelyek egyáltalán nem „divatosak", vagy nem is ismertek. Az Ön számára nem is annyira a vidék, hanem elsősorban annak lakói érdekesek. A „bennszülöttekkel" napokon keresztül képes beszélgetni. Nehezére esik sokáig egy helyben maradni, ezért rendszeresek a séták, a kerékpártúrák. Ezen „szokásának" köszönhetően nem kell elkapkodnia a szállásfoglalást, de azért rendületlenül bogarássza az utazási irodák ajánlatait.

Bika 04.21-05.21.
Egy kis figyelmesség a partnerének sokat jelenthet. Ne keressen valami költséges, drága holmit, ami a csillogásával magára vonja az ember figyelmét. Erre azért sincs szükség, mert pénze sincs sok. Egy kis kabalababa, egy üveg bor, esetleg egy régen áhított CD sokkal nagyobb örömet okoz, mint egy szép, bár lélektelen tucatáru. Egy őszinte mondattal vagy rövid vallomással körítve pedig szinte utolérhetetlen.


Ikrek 05.22-06.21.

Az anyagi lehetőségek és gondok határozzák meg e napok eseményeit. Ez lehet a családi és a munkahelyi konfliktusok legfőbb forrása és jó ötleteivel végezhet a pénzhiány. A régi mondás szerint a könnyen jött pénz könnyen megy, de most még a nehezen megszerzett jövedelmével sem tud jól gazdálkodni. Legyen bizalmatlan minden szakmai ajánlattal szemben, partnerei túljárhatnak az eszén, vagy be sem tartják az ígéretüket.

Rák 06.22-07.22.
Valami olyasmi történik ma Önnel, amitől különös jelentőséget kap, és sokáig emlékezetes marad ez a nap. Több eset lehetséges: munkásságáért váratlanul elismerést kap magas helyről, vagy ha éppen munkanélküli, akkor csodálatos állásajánlat fut be. De megeshet, hogy szerelme, aki irtózattal emlegette a házasságnak még a gondolatát is, jegygyűrűvel lepi meg. Melyik esemény a legrokonszenvesebb?

Oroszlán 07.23-08.23.
Sokáig gondolkodott, mit is érdemelne a Mikulástól az idei évben. Érdemes-e egyáltalán kisuvickolnia a bakancsot, mert ha őszintén tekint vissza az elmúlt hónapokra, bizony, nem mindig érdemelt dicséretet. Bízzon meg az „öreg" Télapó nagylelkűségében. Talán Önnek is jut egy-két szaloncukor, csoki és aranyalma. De ha netán mégis virgács kerül a cipőbe, akkor se búsuljon - csak azt kapta, amit megérdemelt.

Szűz 08.24-09.23.
Ez a nap főként akkor tartogat nagy meglepetést, ha azt hitte, hogy megfeledkeztek Önről a szakmai életben. Most meggyőződhet arról, hogy nem írták le, sőt, éppen ellenkezőleg, jelentős feladattal bízzák meg. Itt az alkalom, hogy megmutassa, mire is képes. Veszítenivalója úgysincs. Ha a falat túl nagynak bizonyulna, akkor sem. Legfeljebb gazdagabb lesz egy tapasztalattal és tisztába jön a saját képességeivel.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Kisebb pénzügyi manővereket kell végrehajtania, de ez igazán semmiség ahhoz képest, hogy végül nyereségének a legnagyobb része az Ön érdeme. Mielőtt elmenne az esti rendezvényre, öltözzön át, de ne legyen kihívó a megjelenése. Nem akar hódítani, nincs tervbe véve, hogy meg kell nyernie egy üzletfelet, és még csak a házigazdának sem akar tetszeni. Csak azért megy, hogy kellemes társaságban jól érezze magát, így most sokkal fontosabb egy kényelmes ruha, mint egy hivalkodó.

Skorpió 10.24-11.22.
Elhatározása szilárd és megmásíthatatlan: kiadja az útját partnerének. Ettől megkönnyebbül. Most elsősorban nem az örömteli órákra gondol, hanem csak arra tereli a figyelmét, hogy végre vége a kínos jeleneteknek. Sikerült kihúzni a nyakát a hurokból. Ne örüljön túl korán. Újabb veszélyek leselkednek Önre. Váratlanul olyan kiadásokba kell vernie magát, amelyek az anyagi pozícióját megrendíthetik.

Nyilas 11.23-12.21.
Egy pénzügyi nézeteltérés miatt ma könnyen szakításra kerülhet a sor legjobb barátjával. A munkahelyén, a magánéletében a dolgok nem a kívánsága szerint alakulnak. Főnöke hangulata a mai napon csapnivaló lesz, ne vitatkozzon tehát vele, mert egy hiábavaló veszekedés csak tovább nehezítené az amúgy sem könnyű helyzetét. Az élet csapásai alatt ne görnyedjen meg, és ne feledje, beosztással kell élnie.

Bak 12.22-01.20.
Ez az év annyira mások vigasztalásával, testi és lelki bajaik enyhítésével telt, hogy nem volt ideje betegnek lenni. Most már azért sem lesz, mert odafigyeléssel gondoskodik az immunrendszere erősítéséről. Már nem nagyon tud szabadságot kivenni, de ettől függetlenül igyekezzen minél több időt a szabad levegőn tölteni. A baktériumok és a vírusok a zárt szobákban, a zsúfolt helyeken tanyáznak.

Vízöntő 01.21-02.19.
Elfelejtett valamit, de a partnere ezt már megszokta, vagy legalábbis szó nélkül hagyja. Arra azonban még nem volt példa, hogy megfeledkezzen a születésnapjáról, pedig most ez történt. Ezt már nehezen tudná kimagyarázni. Csak egy módon lehetséges a béke: ha a kedvenc ételét készíti el neki, és a szeretett boráról sem feledkezik meg. A hétvégén pedig mindenképpen szakítson arra időt, hogy kettesben tölthessenek pár órát.

Halak 02.20-03.20.
Azok után, ami történt, úgy látszik, minden híd felégett egy barátja és Ön között. Mégis visszatalálnak majd egymáshoz, és tisztázódik, hogy kölcsönös nézeteltérésük oka merő félreértés volt. Anyagi ügyekben viszont a legnagyobb körültekintésre van szükség. Az a törekvése, hogy a keveset egyszerre megsokszorozza, a visszájára fordulhat, és akár egész anyagi egzisztenciáját kérdésessé teheti. Legyen óvatos a közlekedésben is.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite