2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ne halogassa tovább, ennél jobb alkalom úgysem fog adódni

Napi horoszkóp: Ne halogassa tovább, ennél jobb alkalom úgysem fog adódni

Kollégái megjegyzéseket tehetnek a munkájára, bírálhatják a magatartását. A zárkózottsága miatt nagyképűséggel vádolják - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Használjon ki minden alkalmat, hogy kiszakadjon a hétköznapokból. Egy baráti meghívásra ne mondjon nemet, remek alkalom a kikapcsolódásra. Az új környezet minden gondolatát más irányba tereli, így csak nyerhet a változással. Felesleges magát olyan gondolatokkal gyötörni, amelyeket úgysem tud mostanában megoldani. Ne vegyen a nyakába mostanában olyan terheket, melyek aránytalanul nagy munkára kényszerítenék.

Bika 04.21-05.21.
Na, vajon mit tett a Télapó a cipőjébe? Ami azt illeti, becsülettel kisuvickolta, és ahogy azt kell, ki is tette az ablakba. Most már nem magán múlik, hogy mit tesznek bele. Jó volt vagy haszontalan egész évben? Nem tudja, mert ilyen is volt, olyan is volt. Minden attól függ, hogy ki mire emlékszik, hogy milyen benyomást gyakorolt az emberekre. Ami a családját illeti, ők igazán nem panaszkodhatnak.


Ikrek 05.22-06.21.
Néha túlságosan is zajlik Ön körül az élet, és a feszült hangulat a nyugalmát is megzavarja. Ám ne vegye fel a lába elé dobott kesztyűt, a vitákban aligha sikerül győznie, és még azok is elfordulnak Öntől, akikkel idáig harmonikus kapcsolata volt. De éppen ezekben a napokban áll Ön mellé az, akinek barátságára, segítőkészségére sokáig számíthat. Váratlan ötletének engedve olyan társaságba csöppen, ahol osztatlan sikert arathat.

Rák 06.22-07.22.
Akár van állandó partnere, akár nincs, ma kinéz Önnek egy kis flört. Lehet ez teljesen ártatlan, de komolyra is fordulhat a dolog, ha Ön is úgy akarja. Egyelőre nem érdemel több figyelmet, mint más futó ismeretség, hiszen nem is volt ez más, csak néhány bók, mély értelmű pillantások, esetleg egy szál virág. Persze ettől is lehet kellemes egy nap. Vagy leginkább éppen ettől lehet kellemes egy nap?

Oroszlán 07.23-08.23.
Kinek használ azzal, ha hűbelebalázs módjára ajtóstul ront a házba? Ki fogja Ön után megint eltakarítani a „romokat"? A családban már szinte rettegnek attól, ha Ön valahol megjelenik. Kivételes érzéke van ahhoz, hogy a legrosszabb pillanatban állítson be valahova, és ott a lehető legkellemetlenebb, legkínosabb helyzetbe hozzon valakit. Nem tudná visszafogni magát csak most az egyszer?

Szűz 08.24-09.23.
Feldobott hangulatban kezdi a mai napot, de a kedvét lehűthetik. Kollégái megjegyzéseket tehetnek a munkájára, bírálhatják a magatartását. A zárkózottsága miatt nagyképűséggel vádolják. Rájön, hogy a partnere nem megértő társ: érzéketlen az Ön hivatása iránt. Az előmeneteléből is csak az érdekli, hogy ebből mennyi anyagi hasznot profitálhat. Most megtanulja, hogy a sikert legalább olyan nehéz elviselni, mint a kudarcot.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Minden oka megvan a vidámságra, hiszen terv szerint alakulnak az ügyei. Több bevételre tett szert ebben a hónapban eddig, mint azt remélte, lassan befejező szakaszába ér a munkája, és partnere egy kedves hírt tartogat az Ön számára. Megengedheti magának, hogy egy gyertyafényes vacsorával ünnepelje meg a sikereit. De ne hívjon nagy társaságot, most csak a szűk családjával élvezze ki ezeket a pillanatokat.

Skorpió 10.24-11.22.
Ne halogassa tovább, ennél jobb alkalom úgysem fog adódni. Még a mai napon lásson neki a halaszthatatlan vagy feltorlódott ügyeinek intézésének. Amit csak lehet, zárjon is le, ne vigye át a következő hetekre. Már most érdemes megírni a karácsonyi üdvözlőlapokat és előkészülni az ünnepekre. Ez a nap erre is hagy időt. Használja hát ki okosan és megfontoltan. Legyen óvatos a közlekedésben, az év vége közeledtével egyre több az ideges, ingerült vezető.

Nyilas 11.23-12.21.
Biztos, hogy azokkal, akiknek a jóindulatától függ, elég tapintatos volt az utóbbi időben? Gondolkodjon reálisan! Nem lehet, hogy több diplomáciai érzékkel, nagyobb beleérző képességgel előbbre jutna? Ha a partnerét is bevonná a terveibe, elképzeléseibe, gyorsabban haladhatna a céljai elérése felé. Ha ez sikerül, a mai napot minden bizonnyal nagyon jónak és eredményesnek könyvelheti el.

Bak 12.22-01.20.
Élvezetes, mert apró örömöket fedez fel. Gyengéd, meghitt pillanatok varázsát, értékes festmények bűvöletét, illatok tobzódását éli át. Testének ellazítására épp oly jó egy kiadós masszázs, mint az autogén tréning. Amilyen feszült és merev tud lenni, bármikor érdemes belefogni az elsajátításába. Soha nincs késő olyan technikákat tanulni, melyek a szellemi és testi felfrissülést otthonában könnyebbé teszi.

Vízöntő 01.21-02.19.
Helyesen tenné, ha a mai napon a karrierjére, szakmai, gazdasági vagy társadalmi helyzetére összpontosítana. A csillagok segítik abban, hogy kedvező benyomást gyakoroljon mindenkire, akivel csak találkozik. Módja nyílik arra, hogy szerencsésen egyensúlyozzon a személyes és a szakmai követelményei között. Megtalálja azokat a közös pontokat e két élete között, hogy egyszerre tudja mindkettőt rendezgetni.

Halak 02.20-03.20.
Egy kora reggeli döntése nyugodt, boldog napot biztosít Önnek. Az ellentéteket el tudja simítani, és a barátjával is megtalálja a hangot. Jó volna, ha meg tudná győzni az üzlettársát arról, hogy célszerű szorosabban együttműködnie Önnel. Ezáltal egynémely problémája szinte szinte magától megoldódna, de az ügyeik mindenképpen pozitív fordulatot vehetnek, és a kitűzött célok felé is gyorsabban haladhatnak.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite