2021. május 17., hétfő - Paszkál
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma szinte nem fér a bőrébe, mindent felforgat maga körül és újításokat is

Napi horoszkóp: Ma szinte nem fér a bőrébe, mindent felforgat maga körül és újításokat is bevezet

A legszerencsésebb napja ez a mai a héten, ekkorra időzítse az üzleti tárgyalásokat, különösen azokat, amelyek már csak az utolsó finomításokra, esetleg aláírásra várnak - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Igazságérzete ma sok új hódolót vonz Ön köré. Most azokkal a kollégáival is hamar megtalálja a hangot, akik egyébként az idegeire mennek. Engedje ki a fáradt gőzt, ne eméssze magát mások hibái miatt, ellenkező esetben a munkakedve hamar elszáll. Az anyagi helyzete egy nem várt bevételnek - korábban kölcsönadott összeg törlesztése, esetleg jutalom, örökség - köszönhetően kedvező fordulatot vesz.

Bika 04.21-05.21.
Már ma főzze ki, hogy mivel lepi meg a párját a hétvégén. Ő örülne a legjobban, ha kiszakadna a hagyományos borotvahab-arcszesz-vodka-Unicum négyszögből, és valami vidám, tréfás, kellemes ajándékkal lepné meg az évfordulójuk alkalmával. Erőltesse meg a fantáziáját, mert most már egymást érik a név- és születésnapok, meg az év végi ünnepek. Az volna az igazi, ha mindenkinek az egyéniségéhez illő, jópofa ajándékokkal kedveskedne.


Ikrek 05.22-06.21.
Ma kerülje a szerepjátszást, a szemfényvesztést. Ne keltsen senkiben sem hamis illúziókat. Csak adja önmagát, mutassa meg végre-valahára, hogy ki is lakozik a számtalan álarc mögött. Legyen távoli szemlélője kollégái vitájának, igazságot tenni úgysem tudna, akkor pedig minek beleavatkozni. Ha nem foglal állást, nem is szerez magának új ellenséget azzal, hogy nem áll ki az adott oldal mellett.

Rák 06.22-07.22.
Minden a szokásos pénteki menetrend szerint zajlik. Legkevésbé a munkájával foglalkozik, elvégre sokkal fontosabb, hogy megbeszéljék a vasárnapi menüt, össze kell állítani a bevásárolandó élelmiszerek listáját, és le kell bonyolítani egy-két halaszthatatlan telefont is. Közben arra is rádöbben, hogy közeleg a Karácsony. Még éppen idejében kapcsol, ha most elkezdi, talán az ünnepekre be is fejezi az ajándékok elkészítését.

Oroszlán 07.23-08.23.
A munkájában - éppúgy, mint a magánéletében - nem kell alapvető változásoktól tartania. Minden megy a maga megszokott útján. A folyamatosságot mindössze egyetlen „rövidzárlat" szakítja meg, de ennek sem lesznek hosszan tartó következményei. Végtelen nyugalmából egy különös jóslattal próbálják meg kibillenteni. Bármilyen babonás is, most az egyszer hagyja figyelmen kívül a baljós jelzéseket.

Szűz 08.24-09.23.
Minden jó, ha jó a vége: ez a nap bőven kárpótolja a kiállott izgalmakért vagy csalódásokért. A partnerét egy új oldaláról ismerheti meg. Ennek köszönhetően a szenvedélyük felizzik, az együttlétük megajándékozza a beteljesülés gyönyörével. Az alkotókedve feltámad. Tollat, ecsetet, hangszert ragad, és a kikapcsolódás új alkotásokat eredményez. A mai napon még a szerencse is kegyes lesz Önhöz. Ez egy kitűnő nap.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Minél közelebb van a cél, annál sűrűbb a programja. A családja neheztel Önre a késő esti hazaérkezésekért, de főleg a gyerekei viselik rosszul a hiányát. Ígérje meg nekik, hogy az ünnepeket mindenképpen velük tölti, így talán számíthat a megértésükre. Igyekezzék az ügyeit minél hamarabb lezárni, nehogy csalódást okozzon nekik. Legalább a lelkiismerete nem kínozza, egy gonddal kevesebb, bár maradt még így is bőven elég.

Skorpió 10.24-11.22.
Munkahelyén nyugodt a légkör, a családi élete rendezett, harmonikus. Kellően derűs és engedékeny ahhoz, hogy már most hozzákezdjen a karácsonyi ajándékok beszerzéséhez. A partnerével készítsen számvetést, hogy mennyit költhetnek, és kit mivel lephetnének meg. Ha el akarja kerülni a felesleges izgalmakat, ne üljön ma a volán mögé. Inkább taxival vigyék haza a csomagokat. Ha megspóroltak egy koccanást, már megérte.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma még akkor is sikereket érhet el, ha úgy érzi, mostanában üldözi a balszerencse. Az aktivitását kellő időben fejtse ki. Ennek az a feltétele, hogy kitartóan, szívósan törjön a céljai felé. Ha átképzésen, továbbképzésen vesz részt, jól teszi, ha szorgalmasan tanul, ugyanis komoly sikerre számíthat. Túlórázni fog, de megéri, mert pénzhez jut. Holnap végre pihenhet, húzzon még ma bele a munkába.

Bak 12.22-01.20.
Jobb, ha mindenki előtt titokban tartja, mibe bonyolódott. Már nem is emlékszik pontosan, mi indította el a lavinát, ami mostanra be is borította. Már nagyon várja a hófehér kutyát, rummal a nyakában. Csak a hófehér elefántot ne akarja látni, tudja, amit nem akar látni. Komolyra fordítva a szót: igyekezzen összeszedni magát. Nincs még veszve semmi. Mindig van kiút, amit meg is talál, ha kifújja magát és hideg fejjel átgondolja, merre induljon.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma szinte nem fér a bőrébe, mindent felforgat maga körül és újításokat is bevezet. A legszerencsésebb napja ez a mai a héten, ekkorra időzítse az üzleti tárgyalásokat, különösen azokat, amelyek már csak az utolsó finomításokra, esetleg aláírásra várnak. Az üzletkötéseknél most Ön diktálja a feltételeket, felfokozott aktivitása ezen a téren is jelentkezik. A mai nap különösen alkalmas vidéki utazásokra is.

Halak 02.20-03.20.
Ha ma nem próbálja meg összeszedni magát, kontroll nélkül elszabadulhat a rosszabbik énje. Úgy érzi, hogy fölötte áll mindenkinek, és önmaga felértékelésének mámora hamar odavezethet, hogy gátlástalanul legázolja a barátait vagy a kollégáit. Pedig ez a „ki, ha én nem?" mentalitás egyáltalán nem viszi előbbre a boldogulás útján. Ne kérdőjelezze meg a legutóbbi idők sikereit is, csak azért, mert megint elszaladt Önnel a ló.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite