2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Új életet kezdeni nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt Ön elképzelte

Napi horoszkóp: Új életet kezdeni nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt Ön elképzelte

Nincs igazán magyarázat a pillanatnyi állapotára, hisz a magánélete most nem bővelkedik vészhelyzetekben, sőt kedvese kifejezetten odaadóan viselkedik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Ma sem lehet azt mondani Önről, hogy kiegyensúlyozott lenne. Nincs igazán magyarázat a pillanatnyi állapotára, hisz a magánélete most nem bővelkedik vészhelyzetekben, sőt kedvese kifejezetten odaadóan viselkedik. Talán még magának sem ismeri be, hogy mivel, miért elégedetlen. Ha nem érzi jól magát a bőrében, akkor eljött a pillanat, hogy legalább önmaga előtt mondja ki, mit is vár el a partnerétől valójában.

Bika 04.21-05.21.
Ne siettesse az eseményeket, eljönnek azok maguktól is, ráadásul éppen a legjobb pillanatban. Nem így történt eddig is? A sietség, a kapkodás rossz vért szül bennük, azt hiszik, hogy akaratuk ellenére akarja keresztülvinni az elképzeléseit. Bármilyen szőrösszívűnek tartják is, ne adjon most kölcsön senkinek, arra ugyanis nem számíthat, hogy még ebben az évben vissza is kapja. Márpedig most Önnek is szüksége van minden fillérre.


Ikrek 05.22-06.21.
A türelem nem csak rózsát terem, hanem megmenti az Ön számára fontos, ám most zátonyra futó kapcsolatait, megóvja a közlekedéssel járó kellemetlenségektől és segíti a bonyolult kérdések tisztázásában is. Legyen kissé visszafogottabb, ez az időszak aligha alkalmas arra, hogy sikereket arasson a nagyobb nyilvánosság előtt, vagy jó hatásfokkal képviselje mások érdekeit. Jó ötletei zátonyra futhatnak rosszakarói miatt, de gyorsan múló sikereket arathat, ha időben észreveszi őket.

Rák 06.22-07.22.
Már megint kapkod, hol ebbe kezd bele, hol abba, anélkül, hogy az előző feladatát befejezte volna. Legyen tekintettel a környezetében lévő emberek idegállapotára is, mindenkinek megvan a maga baja. Nyugodtabb időszakban valahogy elviselik az Ön szeszélyeit, de ilyenkor robbanásig feszült a légkör az Ön hisztijei nélkül is. Más sem hiányzik, mint a veszekedés. Ez vonatkozik a családjára is.

Oroszlán 07.23-08.23.
A mai nap akkor kedvez Önnek, ha életművészként vág bele. Bár úgy általában is hajlamos az utca napos oldalán sétálgatni, így egyébként sem kell félteni, de most különösen a kedvébe jár a sors. Az ölébe pottyan - a legkisebb megerőltetés nélkül - minden, amit csak akar, é még az is, amit ugyan nem kért, de ha már adatott, kihasználja és olyan nehézségeken is úrrá tud lenni, amelyek hosszabb ideje megzavarták az amúgy gondtalan életét.

Szűz 08.24-09.23.
Mint már olyan sokszor, most is úgy érzi, hogy a dolgok kezdenek kicsúszni a kezei közül. Sem a munkáját, sem a szabadidejét nem sikerül úgy megszervezni, ahogyan azt szeretné. A mára beütemezett programok sorra meghiúsulnak. Váratlanul összefut egy régi ismerősével, aki fontos ajánlatot tesz Önnek. Ha úgy érzi, hogy az ötlet használható, ragadja meg a kínálkozó alkalmat. A döntésről kérje ki azonban partnere véleményét is.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nevezhetjük elő karácsonynak ezt a ma esti meghitt együttlétet. A Karácsony a szeretet ünnepe. Hosszú évek óta mindig a családjával töltötte, idén sem tehet kivételt. Ezért a szerelmével el kell lopniuk egy kis időt az életből, hogy erről a csodálatos ünnepről édes kettesben is megemlékezhessenek, és átadhassák egymásnak az ajándékaikat, melyeket nem kívánnak a családtagok előtt feltárni, hisz ezek szerelmük apró kincsei.

Skorpió 10.24-11.22.
Visszatért a kedve, úszik a boldogságban. Roppant elégedett önmagával, és ezt a sorsa is igazolja: a mai napon megint nagyot léphet előre a hivatásában, szakmájában. Kellő kitartással, ügyességgel a vállalkozásaiban is kedvező eredményt érhet el. A siker, az elismerés rejtett alkotókészségét is a felszínre hozhatja és segítheti a kibontakozásában. Vigyázzon azonban jobban az egészségére, inkább most konzultáljon a háziorvosával, mint az ünnepek alatt az ügyelettel.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon dobja félre minden borúlátását és legyen optimista. Tud Ön az is lenni, csak akarnia kell. Az élet dolgai majd szerencsésen elrendeződnek akkor is, ha Ön mindent elkövet, hogy ezt megakadályozza. Az egészségügyi problémái miatt már-már depressziós lesz. Keresse fel sürgősen a háziorvosát, mert eloszlatja a kétségeit, és segít Önnek abban, hogy az ünnepek közeledtét ne stresszhelyzetként élje meg.

Bak 12.22-01.20.
Nem várható kiemelkedő esemény, a nap a megszokott módon és ütemben telik el. Viszont egy telefon és máris képes elintézni azt, amire mások hónapokat várnak. A közeledési, barátkozási szándék ugyanis benne rejlik a hangszínében. Önmaga előtt is megnő a keletje. Bármennyire is úgy érzi, hogy még messze az ünnep, a mai napon tud szorítani annyi időt, hogy legalább a takarítás nagyját elvégzi.

Vízöntő 01.21-02.19.
Különösen ma kell vigyáznia, nehogy félreértse vagy tudatosan félremagyarázza a szavait. A szó elszáll, az írás megmarad - gondoljon erre akkor is, ha baráti kölcsönt nyújt. Üzletkötésre, megállapodásra a legalkalmasabb a délután lenne, mert ekkor távlatokban is tud gondolkodni. Gyakran megesik Önnel, ha sikerül valakit meghódítani, akkor előbb-utóbb rá is un. Most is szívesen lazítana a párkapcsolatán, és szíve szerint új zsákmány után nézne.

Halak 02.20-03.20.
Új életet kezdeni nem olyan egyszerű, mint ahogyan azt Ön elképzelte. A múlt nem ereszti, mindenhova követi. Próbálja meg tisztázni a mai vagy a holnapi napon mindazt, amit régóta el akart rendezni. Jobban fogja magát érezni utána. Talán még az a bizonyos „tiszta lap" is megnyitható, ha a múlt „foltjait" sikerül lemosni. Az ünnepek közeledte megnyitja a szívét és ezzel nem csak új emberek befogadására áll készen, de a benne megbúvó rossz érzések is távozhatnak.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite