2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Kiváló üzleti nap ez a mai

Napi horoszkóp: Kiváló üzleti nap ez a mai

Nemcsak a kulcstartót, a bérletet, a munkahelyi belépőkártyáját nem tudja, hogy hova rakta, de az ígéreteiről is rendszeresen elfeledkezik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Egészségügyi vonatkozásaiban a csípőtájat, a medencecsontot, valamint a fizikai testet és az érzékszerveket érinti a kozmikus erő. A most következő két napban ezekre a szervekre fordítson különösen nagy figyelmet, erősítse, illetve kényeztesse ezeket. Ha van lehetősége választani, akkor most kerülje az ezekre a szervekre vonatkozó sebészeti beavatkozásokat. Forró ülőfürdő, illatorgia, különböző olajok mind pozitív hatással lehetnek egyúttal a hangulatára is.

Bika 04.21-05.21.
Megint ötöst érdemelne a feledékenység nevű tantárgyból. Nemcsak a kulcstartót, a bérletet, a munkahelyi belépőkártyáját nem tudja, hogy hova rakta, de az ígéreteiről is rendszeresen elfeledkezik. Márpedig számítanak Önre és arra, amit oly nagy hangon bejelentett. Ne várja meg, míg figyelmeztetik, inkább írja fel több helyre, kérje meg a partnerét, hogy szóljon időben. Így biztosan betarthatja a szavát.


Ikrek 05.22-06.21.

Lelassulnak az események, és néha az az érzése támadhat, hogy visszafelé pereg az idő. Itt a nagy alkalom tehát, hogy elmerengjen a múlton, és okuljon a hibáiból. Lehet, hogy visszatér azokra a helyekre, és azokhoz a barátokhoz, ahol, és akikkel jól érezte magát. Lehetősége nyílik tehát arra, hogy összekötözze immár meglazult kapcsolatainak szálait. De nemcsak ez ígérkezik „jó befektetésnek", hanem vásárlása, üzleti vállalkozása is, és ennek szinte nyomban érezheti a hasznát.

Rák 06.22-07.22.
Egyik oldalon sikereket ér el, más részről viszont csak a gondjai szaporodnak. Képtelen olyan iramban dolgozni, mint a többiek, mivel nem képes a munkájára koncentrálni, az esze az otthoni teendőkön jár. Szerencsére mindenki annyira el van foglalva, hogy nem tűnik fel senkinek: három órája olvassa ugyanazt az oldalt. Ön sem érti, hogyan képes mégis időben elvégezni a feladatait. Hiába, gyakorlat teszi a mestert.

Oroszlán 07.23-08.23.
A nagy szívével rendszeresen visszaélnek. Az őszinteségét rendre kihasználják, és még össze is mosolyognak a háta mögött. Ez időnként bosszantja, de nem tehet ellene semmit sem - ilyen a természete. Tartsa erénynek, hogy környezete minden erőfeszítése ellenére sem lett kisstílű, önző alak. Legyen mindig ilyen, meglehet, Ön helyett környezete változik majd meg. Jó, ha tudja, hogy a nagystílűsége az egyik nagy erénye.

Szűz 08.24-09.23.
Már Ön mellé szegődött a szerencse. Ne űzze el azzal, hogy észre sem veszi. Élvezze a rég várt szakmai elismerést, és ne rontsa el azzal, hogy fondorlatot sejt mögötte. Mivel hajlamos arra, hogy kisebbítse az érdemeit, most is bizonytalan. Örül is meg nem is a sikernek. Attól tart, hogy még nem szolgált rá. Pedig okosabban tenné, ha teljesen átadná magát az örömnek, sőt megosztaná azt szűkebb környezetével is.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Minden csak viszonyítás kérdése. Ha egy átlagos hétről volna szó, ez a nap a legkritikusabbak egyike volna. De mivel az év egyik legerősebb hete, elcsodálkozik azon, hogy ennyire csöndesen telik el, már-már úgy érzi, még unatkozni is volt ideje. Sokkal rosszabbra számított. Ez a legjobb védekezés egyébként. Az ember sokkal rémesebben képzel el valamit, és aztán jöhet a kellemes meglepetés.

Skorpió 10.24-11.22.
Hivatásában kiemelkedőt produkál, és ez nem marad észrevétlen. A munkahelyén fontos hírrel fogadják. A kinevezés, előléptetés váratlanul éri, sőt, valósággal fejbe kólintja. Hirtelen nem is tudja eldönteni, hogy örüljön-e vagy féljen az újabb sikertől. Mindenre számított, csak erre nem. Egyelőre ne kötelezze el magát. Beszélje meg otthon is, hogy mitévő legyen. Ha nyugodtan megfontolja az ajánlatot, talán a kedve is megjön hozzá.

Nyilas 11.23-12.21.
Még nem nyerte vissza a lelki egyensúlyát, és éppen ma ütik fel a fejüket olyan problémák, amelyek leküzdéséhez se ereje, se ideje. Próbáljon meg a legkisebb ellenállás irányába haladni, és várja ki a megfelelő alkalmat. Ez kifizetődik, higgye el. A problémái rövid idő múlva megoldódnak. Várja ki türelmesen. Szeretteit avassa be a gondjaiba, mert a tanácsaikkal, véleményükkel segíthetik Önt a helyes út megtalálásában.

Bak 12.22-01.20.
Mindenki nagyon ideges. Mintha senki nem tudta volna kialudni magát, már kora reggeltől nem találják a közös nevezőt. Súlyos fenyegetések röpködnek a levegőben, a hangulat fokozódik, és már-már el is durvul. Kirúgás, elbocsátás veszélye fenyeget, ha ... És még ha tudatában van is annak, hogy minek mi a reális következménye, manapság már régen nem a realitások számítanak. Ettől a feszítettségtől viszont sokkal idegesebb lesz, mintha zsákot kellene cipelnie.

Vízöntő 01.21-02.19.
A tanulás, a nevelési kérdések, a szellemi fejlődés a szokottnál is nagyobb jelentőséget kap. Most és az elkövetkezendő órákban sok érdekes, izgalmas, új dolgot fog tanulni. Okos, szellemes, gondolkodásmódját ösztönző emberek alaposan megmozgatják az agytekervényeit. Tanulmányozza más emberek véleményét. Tegyen fel kérdéseket, érdeklődjön. Meglepődik, mennyit tanulhat ilyen eszmecserék által.

Halak 02.20-03.20.
Kiváló üzleti nap ez a mai. Számíthat a kollégái támogatására, akik legfeljebb később várnak majd viszonzást érte. Végezzen el egy munkát, amelyet eddig a fiók mélyén dugdosott és halogatott. Hallgasson a felettesei vagy azon emberek tanácsaira, akiknek tekintélye van Ön előtt. Napközben használja ki az alkalmat, ha lehetősége adódik lazítani. Ne rohanjon azonnal bevásárlóközpontba, inkább egy közeli parkban keressen kikapcsolódást.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite