2019. április 23., kedd - Béla
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Már megint szerencsétlen nap, a kudarcok, a rémálmok és a rettegés péntekje

Napi horoszkóp: Már megint szerencsétlen nap, a kudarcok, a rémálmok és a rettegés péntekje

Ma igen kedvező jelek olyan beteljesülést ígérnek a magánéletében vagy szakmai területen, a hivatásában, amely a legnagyobb megelégedésére szolgál - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ma délután baráti társaságba hívják, ne feledkezzen meg az apró figyelmességekről. A pénzügyi szerencse, amire érdemes most támaszkodnia, az állhatatossága következtében jelenik meg. A gazdagság ugyanis csak pontos, meghatározott tervekre reagál, amelyeket állhatatos törekvés hajt a megvalósulás felé. Ön most határozott és reális célokat tűzött ki maga elé, és a sikerek nem is maradnak el.

Bika 04.21-05.21.
Már megint szerencsétlen nap, a kudarcok, a rémálmok és a rettegés péntekje. Mindig ilyen napot vár, amikor rosszul alszik. Aztán minden az ellenkező előjellel értendő. A várt csalódások helyett öröm, a kudarcok helyett pedig felszabadult életöröm jellemzi. Szeretné magához ölelni az egész világot. Visszatért a hite, szertefoszlott a rosszkedve. Lám, kialvatlanul is tud örülni az életnek, ha észreveszi a benne rejlő szépséget.


Ikrek 05.22-06.21.
Az idáig halogatott - főként otthoni - tennivalók kezdenek a körmére égni, ám minél jobban igyekszik, annál több és újabb nehézségekkel kell megbirkóznia. A keserves lassúsággal születő eredmények legalább tartósnak bizonyulnak. Ennek az időszaknak másik haszna vagy inkább tanulsága, hogy világos képet kap ismerőseiről és ez egyáltalán nem hízelgő rájuk nézve. Ha ez nem is vezet szakításhoz, de mindenképpen lazítja a kapcsolatukat.

Rák 06.22-07.22.
A tegnapi lógás miatti lemaradást be kell hoznia, de szerencsére nem tűnt fel senkinek a távolléte. Viszont rengeteg dolgot kipipálhat a listájáról, amit elvégzett, így megkönnyebbülve lát neki a hivatali feladataihoz. Nem tehet róla, de Ön már csak ilyen: sokkal előrébb való az otthon, mint a munkahely. És bár mindent elkövet, hogy mindkét helyen megállja a helyét, ez bizony nem mindig sikerül.

Oroszlán 07.23-08.23.
Egész egyszerűen arról van szó, hogy megszédítette az illat. Ahogy az orrát megcsapta a buszon, szinte elveszítette az eszét, és mindenről megfeledkezve utána indult, még azt sem vette észre, hogy hamarabb szállt le. Bár ne tette volna. Ez ugyanis több lesz, mint egyszerű kaland. Igazi nagy szerelemre van kilátás, amelyből szinte lehetetlen a menekülés. Ne is harcoljon a vonzalma ellen, adja át magát az érzések áramlásának.

Szűz 08.24-09.23.
A teljesítményében megtorpanás tapasztalható, ez a későbbiekben súlyos konfliktust is előidézhet. Ebből azonban kilábalhat, mert a magánélete kiegyensúlyozott, stabil hátteret nyújt, és elég erőt érez magában ahhoz, hogy kimásszon a hirtelen Ön előtt termett hullámvölgyből. Ha időben kapcsol, learathatja befektetéseinek gazdag termését. Akkor se búsuljon, ha „elaludt", már az is nagy öröm, hogy nem bukta el a pénzét.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ma úgy viselkedik, mint egy kisgyerek. Ajándékokat kutat a szekrények mélyén, állandóan a közelgő ünnepekről beszél. Naponta többször kézbe veszi a színes gömböket, amelyek a fát díszítik majd. És ekkor jut eszébe. Jaj, a fenyő. Még azt is meg kell vásárolnia. Még szerencse, hogy most nem az utolsó pillanatra hagyott mindent, így nem kell pánikba esnie, mint tavaly, amikor 24-én délelőtt kellett elszaladniuk, megvenni a fát.

Skorpió 10.24-11.22.
Ma semmi sem zavarja meg a szokásos munkamenetet. Sem jó, sem rossz hírek. Így a mai nap igazán arra való, hogy fellélegezzen. Apró figyelmességekkel szerezzen örömet legközelebbi hozzátartozóinak, munkatársainak is. Hívja fel az ismerőseit, barátait, egyedül élő hozzátartozóit. Ilyenkor különösen jól esik mindenkinek egy kis törődés. Ez igazán nem kerül semmibe, mégis felér a megajándékozással.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma forrónak érzi a lába alatt a talajt, de végül sikerül megúsznia a napot tragédia, de még nagyobb baj nélkül is. Olyan helyről éri viszont kellemetlenség, ahonnan nem is számított rá: váratlanul betoppan egy vendég, vagy áramszünet lesz, persze a dokumentumát nem mentette el. Mindez nemcsak a munkáját, de a pihenését is megzavarhatja. Partnerével legyen figyelmes, megérdemelte már, hisz az utóbbi időben többször csattant rajta az ostor.

Bak 12.22-01.20.
Ugye, hogy nem emlékezik az idejére, mikor jutott úgy pénzhez, hogy nem kellett érte megdolgoznia, vagy bár megdolgozott volna érte, de nem azért tette, mert fizetséget remélt. Viszont ne szerénykedjék egy olyan szolgáltatással kapcsolatban, amikor is ingyen, barátságból nyújtott segítséget, mégis díjazzák érte. Ne utasítsa vissza a felajánlott összeget. Igenis tagadhatatlan, hogy megdolgozott érte, még ha más indíttatással is. „Amit adnak, fogadd el!"

Vízöntő 01.21-02.19.
Most álmokat kerget, és ha valaki megpróbálja ráébreszteni Önt a valóságra, akkor megsértődik. Azért legalább a legjobb barátnőjére hallgathatna. Pénzügyi téren is érdemes lenne az okos tanácsot megfogadni. Hisz van Önnek olyan közeli ismerőse, aki mindig tudja, hova kell befektetni, és a partnere pedig ahhoz ért, hogyan kell beosztani. Vegyen hát róluk példát. A vágyak és a remények a szerelmi életében is fontos szerepet játszanak.

Halak 02.20-03.20.
Ma igen kedvező jelek olyan beteljesülést ígérnek a magánéletében vagy szakmai területen, a hivatásában, amely a legnagyobb megelégedésére szolgál. Pénzügyi téren is komoly sikereket könyvelhet el. A magánjogi ügyletei simán, az Ön legnagyobb meglepetésére megoldódnak. Ne feledkezzék meg azokról az emberekről, akiknek köszönheti sikereinek zömét. A szerelemben váratlanul boldog pillanatokban lesz része.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite