2019. április 23., kedd - Béla
Keresés a tartalomban
ItthonNapi horoszkóp: Már megint egy szombat, melyet nem tölthet pihenéssel, hisz ismét munkanap

Napi horoszkóp: Már megint egy szombat, melyet nem tölthet pihenéssel, hisz ismét munkanap

Túljutott egy fárasztó, és talán csalódásoktól sem mentes időszakon, felejtse hát el rossz hangulatát, mert kezd kiderülni a feje felett az ég - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Már megint egy szombat, melyet nem tölthet pihenéssel, hisz ismét munkanap. Nem örül az ilyen átcsoportosításoknak, különösen így Karácsony előtt. Hisz már minden energiáját a készülődésre szeretné fordítani, ehelyett megint a munkahelyén kell töltenie a napot. Ha már így alakult, hozza ki a legtöbbet belőle. A viták lassan elcsitulnak, és kitűnő lehetősége nyílik a tehetsége bizonyítására, ha képes koncentrálni a munkájára.

Bika 04.21-05.21.
Most még tehet valamit. Ez a másfél nap, amit ebből a hétvégéből a háztartás rendbetételére tud fordítani, még lehetőséget ad arra, hogy valamennyire rendbe szedje a lakást. Ilyen hámlott tapétával, koszos szőnyegekkel csak nem fogadhatja a vendégeket. Igaz, erre a célra nem tett félre pénzt, de sebaj, legyen ez a párjának szánt ajándék egyik része. Ha túlságosan boldog nem is lesz, mindenesetre nem pöröl majd érte.


Ikrek 05.22-06.21.
Túljutott egy fárasztó, és talán csalódásoktól sem mentes időszakon, felejtse hát el rossz hangulatát, mert kezd kiderülni a feje felett az ég. Ismerősei és a körülmények összefognak, hogy jól érezze magát. Kisebb bosszúságokkal végződhet a nap, de ezek közül csupán a munkáját érintőket kell komolyan vennie, különben a problémák krónikussá válhatnak. Nem remélt segítséget kaphat a szomszédjától.

Rák 06.22-07.22.
Végre eljutott odáig, hogy tervszerűen gondolkozik az ünnepek lebonyolításáról. Éppen ideje volt, hiszen közeleg a Karácsony. Igaz, a fenyőfát még nem vette meg, de a rávaló szaloncukor, csokidísz már megvan, de még így is ezer más dolog hiányzik. Így aztán a munkaideje végeztével nem hazafelé veszi az irányt, hanem elindul bevásárolni. Bár ajándékot most nem vesz, de az ünnepi menü számos összetevőjét már este otthon tudhatja.

Oroszlán 07.23-08.23.
Miért kell mindig ilyen alakokkal találkoznia és üzletet kötnie? Mintha a sors külön Önnek nyitott volna egy „balfácánok" feliratú rekeszt, amelybe egyes-egyedül Önt gyömöszölné. Persze a dolgok ilyetén állásában Ön is jócskán hibás, miért kell állandóan és mindenbe beleütnie az orrát? Ahelyett, hogy másokról példát véve Ön is ellógta volna a mai napot, eminens módjára tülekedett és ennek ez lett a következménye.

Szűz 08.24-09.23.
Minden szempontból csodálatosnak ígérkező nap a mai. Csúcsformák a szakmájában, hivatásában és a szerelemben is. Rá sem lehet ismerni a zárkózott, befelé forduló személyiségére. Felszabadult, élvezi a sikert, szabad utat enged az érzéseinek. Egy ilyen nap jó alkalom arra, hogy megünnepeljék. A gyertyafény mellett kettesben eltöltött vacsora egészen más megvilágításba helyezi a még végig nem gondolt kapcsolatot.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Egyetlen ember sem tévedhetetlen, így Ön sem. A mai napon azonban mintha csak a hibái kerülnének a felszínre. Saját gyenge pontjaink felismerése, elfogadása kellemetlen, és sokszor bizony kényelmetlen is. De a személyiségünk része, így bár küzdhetünk ellenük, sőt, egyiket-másikat le is vetkőzhetjük, mégis legnagyobb erényünk ezek elismerése ezekkel való együttélés. A mai napnak az Ön számára ez a legnagyobb tanulsága.

Skorpió 10.24-11.22.
Aki keres, talál magának bonyodalmakat. Ön ahelyett, hogy csak arra törekedne, valahogy túlélje a mai napot, egészen más irányba tapogatózik. Ne törődjön most a jól értesült informátoraival. Kár felülni a pletykáknak, hiszen senki még ők sem - tudhatja, hogy mit hoz a jövő esztendő. És a mai napon úgysem fog megbízható információk birtokába jutni. Élvezze inkább a megérdemelt pihenést, figyeljen inkább a partnere jelzéseire.

Nyilas 11.23-12.21.
Téves feltételezésekben hitt. Kiábrándultnak és fáradtnak érzi magát. Ezért a kudarcért ne másokat okoljon. Vizsgálja felül, nem követett-e el a múltban olyan hibákat, melyek „eredménye" most érik be, most bosszulják meg magukat. Ha végképp nem talál megoldást a kudarcokra, akkor se vigye haza a gondjait, igyekezzen nyugodtan otthonába lépni. Figyelmét fordítsa a családjára, itt sikerre számíthat.

Bak 12.22-01.20.
Felesküdött rá, hogy időben széthordja a csomagokat, nehogy úgy járjon, mint tavaly. Mire gyertyagyújtásra kerül sor, legszívesebben a karácsonyfa alá ágyazott volna meg. De a munkanapok átpakolása most bezavart eme tervébe. Ráadásul délután is meghiúsul a nemes missziója, mert egy meghívásra nem tud nemet mondani. Ahogyan belép az ajtón, Önre szegeződik minden tekintet. Felettébb élvezni fogja, és azt is, ami a kegyeiért folyik. Estére már el is felejti, hogy milyen terveket szőtt a mai napra.

Vízöntő 01.21-02.19.
A karácsonyi ünnep közeledtével igencsak megbocsájtó kedvében van. Kezdi mindjárt a munkahelyén. Olyan kollégákkal ül le kávézni, akikkel már rég elfeledett nézeteltérések miatt hónapok óta egy szót sem váltottak. Éppen ideje volt, hogy kibeszéljék az ellentéteket. A családi körében is elsimulnak az ellentétek, de még az utcában vagy a házban is kibékül régi haragosával. Ez szép volt Öntől, igazán kedves.

Halak 02.20-03.20.
Úgy érzi - hogy jogosan vagy sem, majd csak az idő ad választ -, nagy kihívás érte. Ez olyan képességeit hozza a felszínre, amelyekről eddig tudomása sem volt. Egyáltalán nem túlzás, ha úgy gondolja, hogy ezzel új korszak kezdődik szakmájában a hivatásában az Ön számára. Amennyiben ezt a feladatot sikerrel végzi el, az új esztendő beköszöntével magasabb érdekek, nagyobb megbízatások alakítják az életét.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite