2019. október 22., kedd - Előd
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma éberebb és szellemileg frissebb lesz, mint valaha

Napi horoszkóp: Ma éberebb és szellemileg frissebb lesz, mint valaha

Túlzás lenne azt állítani, hogy könnyű Önnel mostanában együtt élni. Nincs sem kedve, sem türelme, hogy alkalmazkodjon a családjához vagy a partneréhez - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ma éberebb és szellemileg frissebb lesz, mint valaha. Mindent érdekesnek és izgalmasnak fog találni, bármi is legyen az. Remek alkalom ez arra, hogy megbirkózzon azokkal a régi problémákkal, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek. Azzal, hogy rácsodálkozik a gondra, mint egy újszülött, olyan szemszögből közelítheti meg, mely megnyitja az utat a megoldás előtt. Az új nézőpont új megvilágítás pofonegyszerűvé varázsolja a legnagyobb fejtörőket is.

Bika 04.21-05.21.
Meg kell értenie, hogy nem mindenki olyan, mint Ön, nem mindenki képes arra, hogy józan belátással szemlélje az élet történéseit. Önnek biztos értékrendje van és jó meglátásai, ugyanakkor nem képes beleélni magát mások helyzetébe. Ebből fakadnak a legtöbbször az összetűzései és a félreértések is. Legyen tehát türelmesebb és belátóbb mások problémáival szemben, az Ön átgondolt véleménye nagy segítség lehet mások gondjára.


Ikrek 05.22-06.21.
Ha érzelmi problémáival nem tud megbirkózni, akkor várjon türelemmel, mert az elkövetkező napok konstellációi meglepő egyszerűséggel oldják meg effajta gondjait. Anyagi ügyekben legyen óvatos. Az év utolsó napjaiban meghozott döntések nagyban befolyásolják a következő év lehetőségeit. Elég csak egy könnyelmű vásárlás hitelből, és máris elúszik a jövő évi nyaralás. Ne legyen hát felelőtlen a döntéseiben.

Rák 06.22-07.22.
Álmában sem jutott eszébe, hogy még ezen a héten ilyen kellemes meglepetésben lesz része. Az utóbbi időben alaposan elhanyagolta a magánéletét, a munkáján és az alváson kívül nem törődött mással. Úgy látszik, valaki - Önnel ellentétben - másra is szakított azonban időt, és ennek gyümölcsét ma élvezheti. Gyönyörű karácsonyi ajándék, nem gondolja? És Ön mivel fog neki kedveskedni, tudja már?

Oroszlán 07.23-08.23.
Milyen felemelő érzés a nyertesek között lenni. Ezt csak most tapasztalja meg, akkor, amikor a munkahelyi sikerei után a magánéletben is Önre mosolygott a szerencse. Mindez kissé elbizakodottá teszi, úgy véli, hogy most már semmi sem állhat az útjába. Jó lesz azonban résen lennie, mert az ellenségei éppen az elbizakodottságára várnak, a gyengeségét keresik, hogy a hatalmukba keríthessék.

Szűz 08.24-09.23.
Napokon át az események sodrásában él, mégsem érez fáradtságot, kimerültséget. Legszívesebben megszakítás nélkül folytatná, amibe belekezdett, és úgy érzi, hogy nincs szüksége pihenésre sem. Téved. A teljesítőképessége könnyen visszaeshet, ha nem vigyáz jobban az egészségére. Mozogjon többet, és egyen kevesebbet. Különösen érvényes ez így az ünnepek előtt, hisz egy hét múlva már ebbe a nadrágjába nem fog beleférni.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napon egyszerűen verhetetlen. Előadásokat tart vagy megbeszéléseket kell levezetnie, fontos tárgyalásokat folytat régi és új ügyfelekkel, nem lehet kifogni Önön. Minden téren megállja a helyét, felkészültsége, magabiztossága lenyűgözi a környezetét. Nem lehet zavarba hozni, szakmaisága megkérdőjelezhetetlen. Ha mégis támadás éri, meglepő határozottsággal áll ki az érdekei érvényesítése érdekében.

Skorpió 10.24-11.22.
Kezd torkig lenni azzal, hogy bármibe kezd, mintha falnak ütközne. Úgy érzi, a munkatársai összeesküdtek Ön ellen, a felettesei pedig nem értékelik a teljesítményét. Lássa be, hogy Önnel sem könnyű kijönni, mert igaza tudatában jottányit sem enged a követeléseiből. Ne vigye túlzásba az elismerés hajszolását, és ne lásson folyton rémeket. Őrizze meg a nyugalmát és az erejét. Szüksége lesz még rá.

Nyilas 11.23-12.21.
Úgy érzi, a mai napon olyan kihívások érik, amelyekre feltétlenül reagálnia kell. Ennek köszönhetően meglepetéssel fedez fel magában olyan képességeket, amelyekről azt hitte, eddig nem voltak a birtokában. Ezzel egyúttal új korszak is kezdődhet az életében. És ez még csak a kezdet. Hamarosan meglepődik, mi minden történik Önnel még az idén. És itt most ne a karácsonyfa alatti ajándékokra gondoljon.

Bak 12.22-01.20.
Még nem maradt le semmiről, még nincs késésben. Igaz, hogy össze kell szednie magát egy utolsó erőfeszítéssel, és még néhány apró ajándékot, asztalra valót is meg kell vásárolnia, de azzal a lendülettel, amellyel rendelkezik, ez nem jelent gondot. Mint aki bekerült a mókuskerékbe, nincs kiszállás. Nagyon vigyázzon a kezére, nehogy megsérüljön, mert akkor bizony vége a szép elképzeléseknek.

Vízöntő 01.21-02.19.
Nem állítható, hogy kiegyensúlyozott időszak előtt áll. Sajnos lesz néhány órája, amelyek különösen próbára teszik az idegeit. Nagyon fontos, hogy okosan gazdálkodjon az erejével és ne veszítse el a türelmét. Elsősorban attól óvakodjon, hogy pénzügyi kérdésekben döntsön. A komolyabb bevásárlást is halassza el. Túlzás lenne azt állítani, hogy könnyű Önnel mostanában együtt élni. Nincs sem kedve, sem türelme, hogy alkalmazkodjon a családjához vagy a partneréhez.

Halak 02.20-03.20.
Próbálja meg elkerülni, hogy rossz hangulata rányomja a bélyegét az egész napjára. Ha ez nem sikerül, váratlan komplikációkra számíthat - egyszerűen azért, mert nem eléggé kiegyensúlyozott, vagy azért, mert a különböző eseményekre helytelenül, ingerülten reagál. Egy látogatójától vagy telefonhívás révén olyan információkhoz jut, amelyeket messzemenően hasznosítani tud a hivatásában vagy a magánéletében.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite