2019. június 18., kedd - Levente
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma még a családi kötelezettségekkel kell törődnie

Napi horoszkóp: Ma még a családi kötelezettségekkel kell törődnie


Ez a nap alkalmas a munkára, mert könnyen a lényegre tud összpontosítani, nem zavarják meg telefonok és a kollégák sustorgásai - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Amennyiben eddig azonnal megbeszélte párjával a nézeteltéréseket, ahelyett, hogy hagyták volna felhalmozódni azokat, együtt tudnak maradni. Feltéve, hogy kompromisszummal oldják meg a konfliktusaikat, és nem hatalmi harcot vívnak. Hisz abból csak az egyik fél kerülhet ki győztesen, és ez hosszú távon megmérgezi a lelket. De ha sok eltemetett feszültség tör a mai napon felszínre, bizony végérvényesen véget vethet a kapcsolatuknak, házasságuknak.

Bika 04.21-05.21.
Ma még a családi kötelezettségekkel kell törődnie. Nem a legkellemesebb ilyenkor felpakolva végigbumlizni a városon. Jólesik leülni a rokonoknál, beszélgetni és iszogatni. Visszaemlékezni a gyerekkorra, a közös nagy kirándulásokra, a csendre és a nyugodt életre. Hol van ez már? És hol vannak azok, akik mindezt lehetővé tették? A Karácsonynak arról is kell szólnia, hogy az eltávozottakról megemlékeznek.


Ikrek 05.22-06.21.

Fülébe jut, hogy napok óta pletykák keringenek szerelmi ügyeiről. Különösebb jelentőséget ne tulajdonítson a mendemondáknak, hiszen tisztában kell lennie azzal, hogy csak az irigység és az ezzel párosuló rosszindulat beszél az emberekből. Annyit tehet, hogy többet „nem cseresznyézik egy tálból" a rosszindulatú hírterjesztőkkel, így a titkai megmaradhatnak valóban annak, aminek szánja: titoknak.

Rák 06.22-07.22.
Ma útra kel a város, mindenki összeszedi magát és vendégségbe, rosszabb esetben dolgozni indul. Sohasem látni ennyi ünneplőbe öltözött embert csomagokkal megrakodva. Önre is vár egy-két családi program, hiába is tiltakozik. Gondoljon arra, mennyivel jobb - főleg kényelmesebb - vendégségbe menni, mint vendégeket fogadni az otthonába. Így legalább akkor megy haza, amikor Ön akar és a takarítás sem Önre hárul.

Oroszlán 07.23-08.23.
Most már megnyugodhat. Mindent megtett azért, hogy az Ünnepek békében teljenek el, kihozta magából a maximumot. Ha számot vet, azt is láthatja, hogy igényesen és nem is olyan drágán vásárolta meg az ajándékokat és ráadásul a választásai is tökéletesek voltak. Ne idegeskedjék hát, ejtőzzön egyet, még ha ezt a munkahelyén is kell megtennie. Ideges ember nem lehet meghitt, megértő, márpedig jó lenne az ünnepek hangulatát minél tovább megtartani.

Szűz 08.24-09.23.
Ráérős nap, ilyenkor a munkahelye is kihalt, kicsit leáll az élet. Kedvező időszak ez az alkotásnak, a fantáziája most lendül mozgásba. Bár az ambíció mintha kihalt volna Önből, de ez nem is meglepő, hisz év végére mindenki leenged. Ilyenkor hajlamosabb a töprengésre és az álmodozásra is. Egyre vigyázzon: ne gyűjtsön ellenségeket, hanem húzódjon félre és várja meg, amíg ismét kitisztul a feje fölött az égbolt.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Lassan kezd visszatérni a dolgos hétköznapokba, mert nincs abban a szerencsés helyzetben, hogy szabadságot vehessen ki. Nem kellene túlhajszolnia magát, de azért az elintézendő feladatoknak járjon a végére. Sorban, aprólékosan, az Öntől megszokott pontossággal elvégzi a munkát. Délután engedélyezhet magának némi kikapcsolódást, hiszen ilyenkor egyébként sem dolgozik senki teljes gőzzel.

Skorpió 10.24-11.22.
Erre tényleg nem számított: újabb ragyogó siker a hivatásában. Fontos híreket kap, amelyekből arra következtet, hogy a karrierje meredeken ívelhet felfelé. Mi más kellhet még ahhoz, hogy elégedetten zárja a búcsúzó évet és várakozással tekintsen az új elé? A magánélete is rendezett, az ünnepek nem korbácsolták fel az idegeit annyira, mint számított rá. Talán tényleg szerencsés időszak előtt áll?

Nyilas 11.23-12.21.
Ez a nap alkalmas a munkára, mert könnyen a lényegre tud összpontosítani, nem zavarják meg telefonok és a kollégák sustorgásai. Ha óvatosan jár el, a pénzügyekben még sikereket is elérhet. Ha ruhát akar vásárolni a szilveszteri bulira, ma szerencséje lesz. Egy régen kinézett darabot sikerül megvennie féláron, köszönhetően az év végi leárazásoknak. Egy idegennél tett látogatás romantikus szerelmi történetté fejlődhet.

Bak 12.22-01.20.
Egy jellemtelen emberrel hozza össze a rossz sorsa, aki első látásra szimpatikusnak látszott. De farkas, aki lisztbe mártotta a lábát. És Ön, bizalmába fogadta, beavatta az elképzeléseibe. Most, hogy kiteregetve látja azokat, elönti a méreg. Az Önénél nagyobb bosszúságot csak azzal tud kelteni, ha látszólag rá se hederít. Már úgyis késő lenne bármilyen lépést tenni, így marad az, hogy emelt fővel távozik.

Vízöntő 01.21-02.19.
Gyönyörű év vége: bejött a meteorológiai előrejelzés, az idő csodálatos. Ha maradt szabadsága, amit most ki tudott venni, akkor itt a remek lehetőség, hogy kiszabaduljon a kőrengetegből. Menjen el korcsolyázni, vagy csak sétáljon a közeli erdőben, élvezze a téli tájat, az éles levegőt. Ne hagyja otthon a családtagjait sem, sőt, a barátait is meghívhatja. Ha mégis dolgoznia kell, igyekezzen mihamarabb kiszabadulni, hogy legalább késő délután kiszellőztethesse a fejét.

Halak 02.20-03.20.
Észre kell vennie, hogy az utóbbi időben személyes kapcsolatai minden igyekezete ellenére áttekinthetetlenné, zűrzavarossá váltak. Most egy csapásra világosságot teremthet ebben. De ne dicsekedjen a pénzzel, amit váratlan ráadásként keresett. Használja ki viszont a pillanat előnyeit: úgy látszik, hogy most sikerül elérnie merész céljait, méghozzá kétszer olyan gyorsan, mint egyébként számított rá.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite