2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma hirtelen minden világossá válik

Napi horoszkóp: Ma hirtelen minden világossá válik

Még az év utolsó napjaiban is érheti meglepetés, de csakis kellemes. Szerelmi életében következhet be változás: felbukkan végre az igazi, vagy a régi kapcsolata szilárdul meg- napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Nem is bánja, hogy be kell mennie dolgozni. Kicsit kiszabadulhat az önmaga köré épített falak közül és felváltja a befelé fordulást a külső világnak való megfelelés. Használja ki, hogy a döntéshozók közül többen is szabadságon vannak és vegye át a vezetést, kezdeményezést. A mai napon nem világmegváltó terveket kell megvalósítani, nem most van az ideje a fontos tárgyalásoknak, de hogy a hangulat a munkahelyén kellemes legyen, egy kis szervezést igényel, melyben Ön most élen járhat.

Bika 04.21-05.21.
A Karácsony nem múlt el nyomtalanul. Néhány dekával - ne szépítsen, kilóval - gyarapodva, sok kicserélnivaló ajándékkal megrakva, ismét megkezdődik a felkészülés a következő „menetre", a szilveszterre. De persze eközben még ezernyi dologra kell ügyelnie, a kiégett izzótól a bőrös virsliig minden feladat - megszokott módon - Önre vár. De az Ünnepek alatt feltöltődött lelkével ezen akadályokat könnyedén megugorja.


Ikrek 05.22-06.21.

Felbolydulhat Ön körül a világ, meglazulhatnak baráti kapcsolatai, mindenki veszekszik mindenkivel és szakadozhatnak a már egyébként is gyenge érzelmi kötelékek. Egy kicsit tanácstalanul, talán tehetetlenül áll az események sodrában, de pillanatnyilag ez a legjobb, amit tehet. Az otthoni, családi gondok megoldásához a jelek szerint jelentősebb összegre lesz szüksége és emiatt kiéleződhetnek az ellentétek a párjával, esetleg a rokonaival is.

Rák 06.22-07.22.
Legfőbb gondja még mindig az, hogy nem sikerült a karácsonyi pulyka. Sose legyen ennél nagyobb problémája. Még az év utolsó napjaiban is érheti meglepetés, de csakis kellemes. Szerelmi életében következhet be változás: felbukkan végre az igazi, vagy a régi kapcsolata szilárdul meg. Az is előfordulhat, hogy megkérik a kezét. Ez lenne aztán az igazi meglepetés, és nem csak Önnek, de a családjának is.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ne békétlenkedjék. Ön mindig a maximumot akarja kihozni az emberekből. De miért éppen most akarja befogni a munkatársait egy kemény feladat végrehajtására? Legyen tekintettel arra, hogy év vége van. Hívja meg inkább őket egy ebédre, hogy egy pohár bor, pezsgő mellett elbeszélgessenek, igazi, emberi hangot megütve. Ez hosszabb távon sokkal több előnnyel jár, mint egy kikényszerített megoldás.

Szűz 08.24-09.23.
Mindenre számított, csak arra nem, hogy váratlanul ajándék hull az ölébe: előléptetés, szakmai elismerés. Művészi teljesítményével hírnevet szerezhet. Ismét elemében van, szinte sajnálja, hogy vége az esztendőnek. Ünnepelje meg a szerencséjét a barátaival, a legközelebbi munkatársaival. Egy kis előszilveszterezés jót tesz a közérzetének. Mindenképpen engedje szabadjára az örömét, a jókedvét.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Minden kollégája leeresztett már, tartalékolják az erejüket és az ötleteiket a jövő esztendőre. Ön azonban kilóg a sorból, még ilyenkor sem nyugszik. Három nappal az évforduló előtt ismét belekapaszkodik egy ötletbe, amelyet még az idén szeretne megvalósítani. Éjt nappallá téve dolgozik, hogy elérje a célját. Komoly nehézségek árán ugyan, de célba ér. A kérdés most már csak az, érdemes volt-e.

Skorpió 10.24-11.22.
Ön ritkán megy szabadságra a két ünnep között. Azok közé tartozik, akikre mindig lehet számítani. Nincs ez másképp most sem. Szívesen tartja a frontot a kollégái helyett is, mert kedveli az ünnep előtti munkahelyi hangulatokat. Önnek ez szinte a második otthona. Már csak ezért sem érzi megterhelőnek a műszakot. Este eleget tesz egy meghívásnak. Bár mikor elfogadta, kétségei voltak, most nem bánja, hogy kimozdulhat.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napra nem lehet panasza, igazán a szerencse kegyeltje. Feltűnő sikereket ér el pénzügyi területen és a magánéletében is. Ez annál is inkább meglepi, mert onnan kap támogatást, ahonnan eddig csak közönynek vélt tartózkodást tapasztalt. Ne habozzon élni a kínálkozó lehetőséggel és a váratlan segítséggel. Most azok nyújtanak segítő jobbot, akikben bátran megbízhat, nem élnek vissza vele.

Bak 12.22-01.20.
Komoly megpróbáltatások várnak Önre az év utolsó napjaiban. Bár ez munka, teendő lenne, ahhoz már úgyis hozzászokott, és azt könnyebben elfogadná. De ez most valami egészen más. A szeretet adjon erőt a megpróbáltatások leküzdéséhez. A gondolatait terelje az elkövetkező tervei felé. Hátha lekötik. A könyvnél látványosabb elfoglaltságot kellene választania, hogy a kikapcsolódása teljes legyen.

Vízöntő 01.21-02.19.
Szeretne már túl lenni egy nehéz feladaton, egy várhatóan kínos jeleneten. Azért ne sürgesse az időt, mert véglegesen úgy sem tudja lezárni ezt az ügyet. A szerelemben, a házasságban örömét leli, gyermekeivel is teljes az összhang. Már csak a szomszédaival kellene megtalálni a közös hangot, és mikor lenne erre jobb alkalom, mint most, amikor még mindenkiben élnek a szeretet ünnepének meghittsége.

Halak 02.20-03.20.
Ma hirtelen minden világossá válik. Ennek köszönhetően felszabadultnak érzi magát. Akár a partnerkapcsolatáról van szó, akár az anyagi ügyeiről, a gondok és problémák egyszerre a legnagyobb megelégedésére megoldódnak. Még ha meg is szokta a sors kegyeit, most boldog meglepetéssel fogadja majd az új, különleges lehetőségeket. Ne habozzon kihasználni azt, amit az élet Önnek kínál, éljen a szerencséjével.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite