2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Valami apró nézeteltérés nagy veszekedéshez vezet a családban

Napi horoszkóp: Valami apró nézeteltérés nagy veszekedéshez vezet a családban

Végre eldöntötte, hogy hol fog szilveszterezni. Akár otthon, akár társaságban lesz, a lényeg az, hogy jól érezze magát - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Választhat, hogy egy új feladatba fog-e, vagy a régebbit viszi végig. Nem megfutamodás, ha az előzőt választja. Sok mindent letett az asztalra a régebbi feladattal kapcsolatban, de az utóbbi időben nem halad az Ön által megkívánt tempóban. Lehet, hogy a feladatnak is jót tesz egy új szemlélet. Utódja áldani fogja a nevét, hogy sikerült jól megalapoznia a pozitív végeredményt. És ha úgy érzi, ez a feladat áthallás a házasságára, ne lepődjön meg.

Bika 04.21-05.21.
A program nehezen áll össze. Egyszerre mindenki szeretne bulit szervezni, pedig két napja, mikor körbeérdeklődött, még mindenki csak sopánkodott, hogy nincs hova mennie. Most persze nem lehet jól dönteni, ha ide megy, őket sérti meg, ha oda, akkor meg ezeket. A legjobb lesz tehát, ha kettévágja a gordiuszi csomót, és azonnal határoz. Az otthonukban tartják a szilveszteri partit, egye fene.


Ikrek 05.22-06.21.

Nagyszerű formában van, tehát nem csak a jövőjét látja mind rózsaszínűbbnek, hanem jól zárhatja le rendezetlen érzelmi vagy családi problémáit is. Tetteiben főként megérzései vezérlik, és ez az esetek többségében - különösen az otthonát érintő kérdésekben - rendszerint fején találja a szöget. Rohamosan növekszik a népszerűsége, vendégeinek száma és a férfiakra gyakorolt hatása, és most ezekben rejlik minden sikerének titka.

Rák 06.22-07.22.
Végre eldöntötte, hogy hol fog szilveszterezni. Akár otthon, akár társaságban lesz, a lényeg az, hogy jól érezze magát. Ha nincs mit felvennie, ma még tud vásárolni valami új cuccot. A világért ne vegye fel a tavalyi „rongyot". Este tarthatnak előszilvesztert, ha az év utolsó napját nem családi körben töltik. A pezsgő ma is jól fog esni, persze csak mértékkel. Hisz két nap múlva is koccintani kell majd.

Oroszlán 07.23-08.23.
Egy kis szusszanás a két ünnep között alkalmat ad arra is, hogy meglátogassa rég nem látott barátait. A közös program alatt, a beszélgetés hevében nagyszerű ötlet pattan ki a fejéből. Most ugyan nem lehet elkezdeni semmit, lévén az egész ország kihalt az ünnepek miatt, de az új évet feltétlenül kezdje ezzel. Addig is vesse papírra az elképzelését és dolgozza ki a siker érdekében megteendő lépéseket.

Szűz 08.24-09.23.
A magánéletében is jelentős fordulatot hozhatnak az év utolsó napjai. Szívügyekben minden lehetséges: a jelenlegi kapcsolata lezárása, egy régi újrakezdése, vagy a kölcsönös vonzalomból életre szóló, sírig tartó szövetség. Most tehát tegyen félre minden mást és csak az érzelmi életére összpontosítson. Készüljön fel a szakításra vagy az esküvőre. Bármelyik is vár Önre, mindenképpen teljes embert fog kívánni.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ahhoz képest, hogy itt van az ünneplések, mulatozások ideje, nincs valami fényes jókedvében. Felbosszantja egy buta eset az utcán, amelytől aztán egész nap nem tud szabadulni. Ez az ostobaság olyannyira lehangolja, hogy a kollégáival tartandó óévbúcsúztatóra sem megy el. Még Ön sem érti saját magát, hisz máskor képes feledni mindent egy jó buli kedvéért, most azonban képtelen továbblépni.

Skorpió 10.24-11.22.
Kedvére való nap ez a mai. Alkotókészsége teljében van, nagyszerű ötletek jutnak az eszébe. A szívügyei is jól állnak: izgalommal tölti el már önmagában is a gondolat, hogy találkozhat a szerelmével. Tele van tervekkel, hajlamos az álmodozásra is. Estére szervezzen olyan programot, amely leginkább megfelel a romantikus hangulatának. Ne gondolkodjék feltétlenül gyertyafényes vacsorában, szakadjon el a sablonoktól.

Nyilas 11.23-12.21.
Nagy megkönnyebbülést érez. Most úgy gondolja, szárnyai nőttek. Az életet könnyen elviselhetőnek tartja. A szerelemben csodák várják. A mai nap kiválóan alkalmas új kapcsolatok kiépítésére. Törődjön többet a szeretteivel, nagyon hálásak lesznek a plusz figyelemért. Az Ünnepek hangulatát, meghittségét sikerült egy kicsit továbbvinni, átmenekíteni a hétköznapokra is. Reméljük, még sokáig kitart.

Bak 12.22-01.20.
Nyugtalansága, önmaga keresése, villámlásai kétes kimenetelű akciókba sodorhatják. Azt várja, hogy ma ne Ön keresse a hangot másokkal, hanem mások idomuljanak az Ön hangulatához. Keserűen fogja tapasztalni, hogy szinte nem akad ember, aki erre ráérezne. Azért ne a magányt válassza társául. Ha nem talál partnert akár egyedül vágjon neki az éjszakának. Higgye el, nem lesz sokáig társ nélkül.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ismét tele van nagy tervekkel, hiszen a csillagok jótékony hatása alatt áll. Fizikailag is jobban terhelhető, mint máskor. Arra viszont számítson, hogy nem akad senki, aki lépést tud tartani a mai napon Önnel. Határozott, magabiztos akkor is, ha anyagi kérdésekben kell döntenie. Mégsem ártana az óvatosság, különösen a kölcsönökkel kapcsolatban, vagyis sem adni, sem felvenni nem érdemes.

Halak 02.20-03.20.
Valami apró nézeteltérés nagy veszekedéshez vezet a családban. A jelen körülmények között céltalan az ilyen súrlódások elsimításával kísérletezgetni. Szóba kerülnek a megélhetés távlati kérdései is. Ennek kapcsán váratlan lehetőségei nyílnak, hogy pénzt takarítson meg és ezt jövedelmezőbben fektesse be. Engedje szabadjára a romantikus érzelmeit: szerelme a mai napon nem marad viszonzatlan.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite