2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Végre egy olyan nap, amelynek során kiélheti az Önben szunnyadó képességeket

Napi horoszkóp: Végre egy olyan nap, amelynek során kiélheti az Önben szunnyadó képességeket

Az előszilveszteri buli kissé elfajulhat, ha nem vigyáz arra, hogy mennyit és mit iszik. De vigasztalja a tudat, hogy Ön a társaság tehetséges mókamestere - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A tegnapi bizonytalanságért kárpótolja a mai bizonyosság. A telefon végre megszólal, és a várva-várt hang tulajdonosa van a túloldalon. Nem magyarázza meg a késlekedést, hanem egyszerűen randevút kér. Ne ugorjon azonnal bele ebbe az estébe. Kicsit kéresse magát, húzza azt a mézesmadzagot. Hisz ő volt eddig eltűnve, nem jelentkezett, miközben Ön kétségek között őrlődött napok óta, egy ilyen apró „bosszú" talán ráébreszti erre.

Bika 04.21-05.21.
Mindenki segít, mindenki beleszól, mindenki cipel. Készül a nagy év végi maratoni. A díszletek és kellékek adottak, sőt a szereplők is jelezték, hogy mind itt lesznek. Most már csak a program végleges összeállítása van hátra. Ne legyen már megint olyan határozott, elvégre ez nem egy mozgalmi délután. Mindenki akkor érezheti jól magát, ha azt csinálja, amit akar, amit szeret. Ne szervezzen hát játékos vetélkedőt, furfangos társasjátékot akkor, ha ezt a többség leszavazza.


Ikrek 05.22-06.21.

Az előszilveszteri buli kissé elfajulhat, ha nem vigyáz arra, hogy mennyit és mit iszik. De vigasztalja a tudat, hogy Ön a társaság tehetséges mókamestere. Mindenkit meg tud nevettetni, ráadásul úgy, hogy humorával senkit nem sért meg. Szóval a bohócsapka éles elmét, a kockás ing érző szívet takar. Már csak az a kérdés, vajon ebből a hangulatból mit sikerül majd a holnapi napra is átmenekíteni.

Rák 06.22-07.22.
Roppant veszélyes dolog megmondani Önnek az Önről kialakult véleményt. A környezetéből valaki mégis összeszedi minden bátorságát, és erre vetemedve a szemébe mondja az igazat. Ahelyett, hogy rögtön a plafonon lenne, most az egyszer szálljon magába, és miután végighallgatta némán, szálljon magába és vizsgálja meg az elmondottakat. Elképzelhető, hogy az illetőnek igaza van, de ettől még nem dől össze a világ.

Oroszlán 07.23-08.23.
Kár komoly dolgokkal próbálkoznia, úgyis csak kudarc lesz a vége. Ezt az évet végérvényesen le kell zárni, akár tetszik, akár nem. Talán elérkezettnek látja a pillanatot, hogy házasságot kössön, és ezt a lehető leghamarabb meg is akarja valósítani. A lelke rajta. Hiszen egyszer mindent meg lehet próbálni. De azért ne ugorjon fejest túl könnyelműen, hisz bár a válás ma már mindennapi esemény, mégis lelket megviselő.

Szűz 08.24-09.23.
Rendkívüli nap: tele tomboló érzelmekkel. A csillagok a mai napon kedvezően hatnak az érzéki teljesítőképességére. Szinte eszeveszetten habzsolja a gyönyöröket. Amihez csak nyúl, szerencsét hozhat Önnek. Legyen az egy új recept, vagy egy előszilveszteri buli, nem hibázik, tökéletesen sikerül. Bármi is a mai program, Ön a középpont és fürdőzik a népszerűségben. Ez az Ön napja, nem férhet hozzá semmi kétség.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A szerelmével tölti az egész napot, sőt, az éjszakát is. Karácsony előtt találkoztak utoljára, és már csak az új évben lesz rá újból lehetőségük. De most ne gondoljon a holnapra, élvezze az életet, és azt, hogy a mának élhet. Szép vallomásokat, szenvedélyes órákat, szerelmes perceket tartogat ez a mai nap. Néhány pohár pezsgő mellett életre szóló eskü születhet. Higgyen benne, talán most tényleg sikerülhet.

Skorpió 10.24-11.22.
Az év utolsó napjaiban hajlik a melankóliára. Ideje ma bőven megengedi, hogy elmerengjen a sorsáról vagy számvetést készítsen. Az idei mérleg serpenyője nagyjából egyensúlyban van. Volt része bánatban, kudarcokban, de örömben és diadalban is. Szerzett új ellenségeket, de barátokat is. Amit kívánhatna, az talán az, hogy több ideje legyen jövőre a barátaira. Persze nem munkanélküliként.

Nyilas 11.23-12.21.
Végre egy olyan nap, amelynek során kiélheti az Önben szunnyadó képességeket. A megfelelő légkör elősegíti az elképzelései megvalósítását. Hajlama az extravagáns dolgokra tovább erősödik. Ellenőrizze hangulatait. Szerelme nem érti Önt. Más aspektusból nézze a dolgokat. A véletlen hozzásegítheti, hogy az élete legnagyobb esélyét felismerje. Ne vesse bele magát azonnal, hagyja érlelődni az ügyet.

Bak 12.22-01.20.
Több helye is elígérte magát, pedig hol van még az igazi bulinap. Úgy gondolta, majd kiderül, ki jelentkezik először. Most van bajban, mert mind egyszerre jönnek. Ha mindehhez még a szülinapi partija is párosul, pláne ne jegyezze el magát a szomorúsággal. Ne felejtse: hosszú életet fonnak Önnek a Párkák, és az évekkel egyre csak fiatalodik. Úgyhogy fejet fel és irány az éjszakai élet, majd csak kialakul, hol köt ki és kihez nem jut el.

Vízöntő 01.21-02.19.
Tűlevelet takarít, telefonál és finom pogácsát, zserbót süt. Ma sem pihen. A társa feleleveníti a tavalyi Karácsonyt és Ön megnyugszik, nem változott semmi. Együtt a család, legalábbis lélekben és újra tudtak együtt ünnepelni. És abban sem változott semmi, hogy a házimunka Önre hárul, segítséget pedig a legritkább esetben kap. De már megszokta, talán még útban is lenne partnere, gyermeke, ha a konyhában szeretne sertepertélni.

Halak 02.20-03.20.
A barátai - mint általában - egészen más véleménnyel vannak a terveiről, mint Ön. Ebből a vitából könnyen lehet nagyobb nézeteltérés, amelyet csak nagy ügyességgel lehet elsimítani. Hallgasson végig tehát minden érvet higgadtan, és bizonyos tanácsokat ne söpörjön le egyszerűen az asztalról, csak azért, mert bizonyos következményeik kényelmetlenek lehetnek Önnek. Befolyásos emberek segítségére számíthat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2012-12-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite