2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Igazi téli hangulatban ébred

Napi horoszkóp: Igazi téli hangulatban ébred

Ma abban az élményben lehet része, hogy egy olyan nehézséget sikerül leküzdenie, amely már régóta útját állta a továbblépésben - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Ma abban az élményben lehet része, hogy egy olyan nehézséget sikerül leküzdenie, amely már régóta útját állta a továbblépésben. Mindezt annak köszönheti, hogy egy olyan személy helyezi a problémát új megvilágításba, akiről nem is gondolta, hogy partnere lehet a munkájában. Azáltal, hogy új oldalról közelíti meg a kérdést, immáron gyerekjáték végrehajtani a feladatot. Élvezze ki a sikereit.

Bika 04.21-05.21.
Lelki átalakulása a mai nappal lezárul. Megérett arra, hogy újrakezdje, újraértelmezze az életét. Ez nem jelenti azt, hogy feléget maga mögött minden hidat, de hogy új szemszögből közelíti meg az Önre váró kihívásokat, az már biztos. Új értékeket keres és talál, mindehhez új emberek segítségére támaszkodhat. Olyanokéra, akik ugyan eddig is Ön mögött álltak, csak éppen Ön ezt nem vette eddig észre.


Ikrek 05.22-06.21.
Úgy érzi, a barátnője nem érti meg Önt. Ennek sokkal mélyebb okai vannak, mint azt a látszat mutatja. Ha a problémát a mélyéről közelíti meg, hamar rádöbben, hogy nem most váltak el az útjaik, már régóta mást tartanak értéknek és fontosnak. Talán csak most érkezett el az a pillanat, amikor el kell, hogy váljanak egymástól. És talán a most kialakuló távolság a kapcsolatukban hosszú távon éppen annak megerősítését szolgálja.

Rák 06.22-07.22.
Akit eddig példaképnek gondolt, most olyat tett, mely az Ön számára megbocsáthatatlan. Ilyen nagyot emberben már régen csalódott. Sőt! Alapjaiban ingott meg a bizalma az emberekben, de még saját magában is. Eljött az ideje, hogy újra értelmezze az elveit és főleg az elképzeléseit a világról. Az ilyen jellegű csalódások mindig rejtenek magukban pozitív hozadékot is, csak meg kell találni. Ez menni fog.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ma este baráti összejövetelre hivatalosak partnerével. A beszélgetés során fény derül arra is, hogy a hűségről teljesen más nézeteket vallanak. Természetesen nem hagyja nyugodni a gondolat, így hazaérkezéskor tovább feszegeti a témát. Ezúttal ne dugja homokba a fejét, kedvese is társ lesz egy mély, őszinte eszmecserében. Bár a kiindulóponttól eltávolodnak, de végre szóba kerülnek az érzelmeik és tisztáznak néhány nézeteltérést is.

Szűz 08.24-09.23.
A csillagok most partnerei abban, hogy nagy átalakításokat vigyen véghez. Ez elsősorban az otthonát érinti. Már régóta tervezett egy felújítást, most bátran belevághat. Művészi vénája segítségére lesz abban, hogy ízlésesen kifessen, praktikus gondolkodása pedig abban segíti, hogy a bútorok új elrendezése révén kényelmesebben éljenek, nagyobb szabad terek álljanak rendelkezésükre. És ha már új környezet, akkor egy-két új szabályt is lefektet a gyermekeinek, mely azonban nem arat osztatlan sikert.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nem hagyja nyugodni a tegnapi szituáció. Partnere egy fontos kérdésben nem állt ki Ön mellett, úgy tűnt, nem érti, nem tudja elfogadni az Ön álláspontját. Mielőtt azonban durcásan visszahúzódna a csigaházába, üljenek le beszélgetni. Tárja fel nyíltan az érzéseit, de semmiképpen ne tegye ezt számonkérő stílusban. A helyzetet tisztázva közelebb fogja magához érezni, mint valaha is volt.

Skorpió 10.24-11.22.
Úgy érzi, Ön ellen fordult az egész világ. Bármit mond, mindent félreértenek vagy félremagyaráznak. Nem találja a közös hangot sem a kollégáival, sem a családjával. Ahelyett azonban, hogy ezen mérgelődne, esetleg megsértődne, gondolja át, hogyan tudná úgy megfogalmazni a mondandóját, hogy az egyértelmű legyen és mindenki számára világos. Nem mindig a környezete a hibás, még ha kényelmesebb is ez az álláspont.

Nyilas 11.23-12.21.
Pesszimistán, lustán és minden terv nélkül vág neki a mai napnak. Megvan ennek azért a pozitív hatása is, mivel így előtérbe kerül azon kreativitása, mely átsegíti Önt ezen a pénteken. A lehető legkisebb energiaráfordítással is remekül teljesíti a rutinfeladatait, a gondolatai szárnyalnak, kiemelkedő ötletekkel áll elő. A nap végén még azt is elmondhatja, hogy nem volt hiábavaló bemennie a munkahelyére - szép sikereket ér el.

Bak 12.22-01.20.
Visszahúzódó időszaka, útkeresése tovább folytatódik. Elzárkózik a külvilágtól, hogy megtalálja önmagában, önmagával az összhangot, lelke egyensúlyba kerüljön. Nem arra keresi a választ, hogyan felelhetne meg a környezete elvárásainak, sokkal inkább azt mérlegeli, kicsoda is Ön valójában, ha eltekint a társadalmi szerepeitől. Az útkeresésben segítségére lehet a jóga és a szakirodalmak olvasása.

Vízöntő 01.21-02.19.
Igazi téli hangulatban ébred. Nem arra vágyik, mint környezetében oly sokan, meleg tengerparton napozni, sokkal inkább a hegyekbe, havas tájat szeretne maga körüllátni. Hódolni szeretne a téli sportoknak, így nem bír ellenállni a kísértésnek, hogy megszervezzen egy hétvégi sítúrát a családjával. Az ötlet nem arat ugyan osztatlan sikert, azonban a készülődés láza végül mindenkit magával sodor.

Halak 02.20-03.20.
Olyan vágyak támadnak ma fel Önben, melyek eddig is, mélyen megbújva ott lapultak. Csak most a felszínre törnek, és egyértelműen arra sarkallják, hogy valósítsa meg azokat. Vajon miért pont most? Talán nem találja a helyét a mindennapokban? Vagy egyszerűen belefáradt a szürke hétköznapok monotonitásába már most? A hétvége erre választ fog adni. Addig pedig marad az, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy a ma feltámadt igényeit kielégítse.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite