2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ugye, hogy néha elég egy szabad nap és máris önmagára talál?!

Napi horoszkóp: Ugye, hogy néha elég egy szabad nap és máris önmagára talál?!

Ma rendelkezik azzal az erővel és kitartással, amely olyan feladatok elvégzését teszi lehetővé, melyekről eddig csak álmodozott - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ugye, hogy néha elég egy szabad nap és máris önmagára talál?! A tegnapi fáradtságnak nyoma sincs, lendületesen telik a napja. Most minden munkát megold könnyedén. Ez a hangulatára is pozitív hatással van, vidám, felszabadult. Most még arra is szakít időt, hogy leüljön a gyermekeivel játszani, beszélgetni. Ez feltölti Önt energiával, és a közös percek boldogsága kisugárzására is hatással van. És ennek még a partnere sem tud ellenállni.

Bika 04.21-05.21.
A mai nap rutinszerűen indul, már-már untatja a változatosság hiánya. Csak Ön adhat ennek a vasárnapnak új színt, de nem igazán találja a helyét az otthonában. Ne kezdjen bele értelmetlen időtöltésekbe, melyekkel csak a figyelmét szeretné lekötni. Ragadja meg párja kezét és mozduljanak ki a négy fal közül. A friss levegő, a fizikai fáradtság nemcsak abban segít, hogy este könnyebben elaludjon, de sok kérdést új megvilágításba helyezhet.


Ikrek 05.22-06.21.
Úgy gondolja, ma Ön a világ közepe. A környezete ezt másképpen látja, így ne csodálkozzon, és főleg ne legyen csalódott, ha nem ünnepelik. Egy kicsit vegyen vissza az igényeiből és legyen tekintettel mások érzéseire is. Ellenkező esetben az ilyen hozzáállással csak ellenségeket szerezhet, és a barátai elkerülik. Az egoizmus hosszabb távon komoly problémákat okozhat, ezt tartsa a szeme előtt.

Rák 06.22-07.22.
Ma rendelkezik azzal az erővel és kitartással, amely olyan feladatok elvégzését teszi lehetővé, melyekről eddig csak álmodozott. Ne rettenjen meg a formalitásoktól és az unalmasnak tűnő rutintól, az Ön energiájával ezeken könnyedén átléphet. Azonban tartózkodjon attól, hogy túl sokat akarjon elérni, mert így a hétvégi kikapcsolódásnak induló hobbi hamar kemény munkába torkollhat, amely azonban már meghaladhatja a képességeit.

Oroszlán 07.23-08.23.
Mára egyensúlyba kerül önmagával, így nem esik nehezére, hogy megtalálja a hangot a környezetében élő emberekkel. Még az sem zaklatja fel, hogy váratlanul látogatók toppannak be az otthonába. Kedélyesen elbeszélgetnek, és kiváló háziasszonyként besöpörhet néhány bókot is. A jó közérzete az egészségére, valamint a testi erőnlétére is pozitív hatást gyakorol. Végre nem érez fizikai fáradtságot és a náthája is múlóban van.

Szűz 08.24-09.23.
Előfordulhat, hogy a mai napon bizonyos dolgok furcsa irányt vesznek és bizony semmi nem úgy sikerül, ahogy eltervezte. Fogadja el a „sors csapását" és azon fáradozzék, hogy mindezért ne okolja a családtagjait. Az indokolatlan számonkérés ugyanis megmérgezheti a kapcsolatát gyermekeivel, párjával. Ha másképp nem megy, vonuljon inkább vissza és a mára betervezett dolgait halassza egy későbbi időpontra.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Az Ön előtt álló időszakban sikerül megtalálnia a harmóniát a környezetében élőkkel. Még olyan emberekkel is közös nevezőre jut a mai napon, akikkel a kapcsolata eddig ellenséges volt, most végre megmutathatják jobbik oldalukat Önnek. Használja ki az alkalmat és keresse a társaságukat. Meglátja, sokkal kellemesebb légkör veheti Önt körül, ha a régi ellenségeivel sikerül elásnia a csatabárdot.

Skorpió 10.24-11.22.
Amennyiben eddig nagy gondot fordított a megjelenésére, a mai napon ez külön hangsúlyt kap. De ne ítéljen meg másokat az alapján, mennyire tartják fontosnak a külcsínt. A mai napon nem kerüli el az sem a figyelmét, hogy bizony az ünnepek alatt felkúszott pár kilo. Használja ki azt, hogy most hajlandó a külalakjáért áldozatokat is hozni, és a mai nappal kezdjen fogyókúrába. Mondjuk mindjárt egy kis testmozgással tehet azért, hogy a vonalai újra a régiek legyenek.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma szüksége lesz diplomatikus énjére és arra a képességére, hogy remekül tud közvetíteni a szemben álló felek között. A családja felett egy banális kérdés kapcsán komoly viharfelhők gyülekeznek, de Ön nem habozik, azonnal beugrik a békebíró szerepébe. Oly jól sikerül tisztázni a nézeteltéréseket, hogy nem habozik „tevékenységét" kiterjeszteni a baráti körére is. Eddig kibékíthetetlennek hitt kapcsolatokat sikerül Önnek most újra összeboronálni.

Bak 12.22-01.20.
A családi körében csak úgy vibrál a feszültség. Igyekezzen a véleményét csak nagyon finoman kinyilvánítani, ha teheti, inkább maradjon csendben. Inkább várjon addig, amíg elülnek a viharfelhők. Kerülje el a szócsatákat a partnerével is, őrizze meg a nyugalmát, ha nézeteltérésre kerülne sor. Az őszinte véleményével most könnyen megsértheti az önérzetét. Hallgasson a teste jelzéseire, csak annyit mozogjon, amennyi nem esik nehezére.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma igazi csapatjátékos és saját érdekeit a családjáé alá rendeli. És így válik igazán húzóerővé, hisz ezzel tiszteletet vív ki magának. Ráadásul az apróbb nézeteltéréseket is remekül tudja kezelni, még szinte ki sem alakulnak, Ön már el is simította. Mindez olyan lelki erővel tölti fel, mely az egészségére is pozitív hatást fejt ki. Hisz mindenki előtt ismert az a tény, hogy a fizikai tünetek hátterében legtöbbször lelki tényezők állnak.

Halak 02.20-03.20.
Ma könnyen felbosszantja magát akár olyan apróságokon is, melyek felett normál esetben átsiklik. Ezáltal viszont igazságtalanul bánik a családtagjaival, amely további feszültséget szít. Az egyetlen kiút ebből a mókuskerékből, ha nem százig, hanem ezerig számol el, mielőtt bármit is kiejtene a száján. Ennél már csak az lehet fontosabb, hogy ebben a felfokozott állapotban ne hozzon meg sorsfordító döntéseket - ezeket mindenképpen halassza el későbbi időpontra.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite