2020. február 23., - Alfréd
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A munkahelyén ma minden remekül megy a maga megszokott kerékvágásában

Napi horoszkóp: A munkahelyén ma minden remekül megy a maga megszokott kerékvágásában

Bár a mondandóját nem túl szakszerűen és logikusan tudja szavakba önteni, épp ez teszi Önt most még emberibbé és szerethetővé - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Ma mindent személyes sértésként könyvel el, ami ellent mond az elképzeléseinek. Ha valaki ma vállalja azt a kockázatot, hogy Önnel valami kellemetlen hírt közöljön, bizony könnyen szembetalálhatja magát az Ön haragjával. Az Önben felgyülemlett feszültséget a legapróbb szikra is felrobbanthatja. Rendezze úgy az életét, hogy a lehető legkevesebb lehetősége adódjon, másokat emiatt magára haragítani.

Bika 04.21-05.21.
Elérkezett a napja annak, hogy a terveit elkezdje megvalósítani, új embereket ismerjen meg és megkeresse a lehetőségét annak, hogy önmagát megvalósítsa. Még a váratlan vagy leküzdhetetlen szituációkban is most remekel és a felmerülő nehézségeket könnyedén leküzdi. Bár kirobbanó formában van, mégis próbálja meg elkerülni az olyan ismeretlen helyzeteket, melyekben barátaival ellentétbe keveredhet.


Ikrek 05.22-06.21.

A munkahelyén ma minden remekül megy a maga megszokott kerékvágásában. A nap mottója: kimondva, elintézve. A tárgyalásokon meggyőzően képes érvelni és az érdekeit érvényesíteni anélkül, hogy esetleg elveszítené a fejét és túl agresszív hangnemben győzködné a partnerét az igazáról. A szakmai hozzáértéséhez nem fér kétség és ezt a másik fél is felismeri. Mindez jó alapja lehet a megállapodások kidolgozásának, de a munka nehezét nem veszi le a válláról.

Rák 06.22-07.22.
Az érzelmeinek most nem tud határt szabni, már csak azért sem, mert minden az arcára van írva. Most csak arra van szüksége, hogy minden az Ön kénye-kedve szerint alakuljon. Amennyiben ebben valaki meg akarná akadályozni, bizony számolnia kell azzal, hogy Ön viszont nem képes átgondoltan reagálni és bizony könnyen robbanhat a bomba. Szerencsére azonban azzal mindenki tisztában van, hogy jobb Önnek ilyenkor szabad utat adni, így megússza a napot nagyobb viták nélkül.

Oroszlán 07.23-08.23.
Egy kis úttörőszellem átsegíti Önt a napi rutinfeladatokon. Ma igazán kezdeményező, így könnyedén kezd új tervek megvalósításába, és ha lehetősége adódik, véghez is viszi azokat. Fizikailag is kiváló formában van, így elérkezettnek látja az alkalmat, hogy nekikezdjen a fogyókúrájának. Na, nem azzal, hogy lemond a kávéba tett cukorról, de sportruházatot húz, és végre lemegy a konditerembe, vagy elmegy futni.

Szűz 08.24-09.23.
A mai nap kiválóan alkalmas tárgyalások lebonyolítására, információk beszerzésére, döntések meghozatalához szükséges tények és adatok gyűjtésére. Kényelmes kompromisszumok megkötése helyett inkább törekedjen a mindkét fél számára előnyös megállapodások kidolgozására. Hisz nem mindig az a legegyszerűbb út, ami a legrövidebbnek látszik. Most tisztán látja a céljait és képes ezeket pontosan meg is fogalmazni.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Ön egy igazi szónok és megvan az a képessége, hogy másokat meggyőzzön az igazáról és lelkesedésével maga mellé állítsa őket. A mai napon pedig kirobbanó formában érzi magát, így képes a lelkesedésével és a bájával a hallgatóságát is könnyedén a céljai elérésébe bevonni. Már csak azon kellene egy kicsit dolgoznia, hogy ha valamit a fejébe vesz, ne tekintse ellenségének azt, aki azzal nem ért egyet és nem sorakozik fel Ön mögé.

Skorpió 10.24-11.22.
A mai napra szervezze meg minden olyan tárgyalását, ahol a partnerei érdekei távol állnak az Önétől. Most ugyanis képes lesz a véleménykülönbségeket egyértelműen felmérni és az azokban rejlő esetleges buktatókat tisztán és egyértelműen megfogalmazni. Így bár elképzelhető, hogy néhány ügyfelet elveszít, elesik üzleti lehetőségektől, de hosszabb távon mindez kifizetődőbb, mint súlyos kompromisszumok árán előnytelen szerződéseket aláírni.

Nyilas 11.23-12.21.
Vidáman ébred és úgy érzi, a mai az Ön szerencsenapja. Telve energiával veti bele magát a munkájába, de hiába keresi a kihívásokat, nem találja. Úgy érzi, a napi rutin már kevés Önnek, de az igazi nagy dobás várat magára. Amennyiben a felgyülemlett erőt nem tudja valahol levezetni, bizony hamar méregbe gurulhat, és könnyen megbánthatja a kollégáit. Ebédszünetben inkább sétáljon egy nagyot, hogy legalább fizikailag leterhelje magát.

Bak 12.22-01.20.
Ha Ön egyszer valamit a fejébe vesz, bizony nem könnyű eltántorítani az elképzeléseitől. Sokszor olyannyira célirányosan halad az útján, hogy még az érzelmeit is elnyomja. A mai napon azonban ezek megbosszulják magukat és a felszínre törnek. Amíg ezeket képes kordában tartani, vagy arra irányulnak, hogy az elmaradt kedves, köszönő szavakat elmondja, nincs is gond. A probléma akkor jelentkezne, ha a sérelmeit kezdené felemlegetni. Ezeket inkább ne most akarja tisztázni.

Vízöntő 01.21-02.19.
A mai napon meglepően őszintén feltárja az érzelmeit. A szokottól eltérően szívesen beszélget a munkatársaival a lelkét foglalkoztató kérdésekről. Ezáltal kollégái is megnyílnak Ön előtt és egy kellemes beszélgetés során rádöbben arra, mily sokan járnak ugyanabban a cipőben, mint Ön. Bár a mondandóját nem túl szakszerűen és logikusan tudja szavakba önteni, épp ez teszi Önt most még emberibbé és szerethetővé.

Halak 02.20-03.20.
Könnyedén felismeri az egyensúlyt a külső és a belső értékek között. A harmónia önmagunkkal és a kisugárzás bizony összefügg. Itt az alkalom arra, hogy feltérképezze az erősségeit. Hisz azon tulajdonságai, melyek az önérvényesítésben segítik és Önt oly közkedveltté teszik, éppoly elengedhetetlenek a megjelenése szempontjából, mint egy tökéletesen megválasztott ruha. .De azzal is tisztában van, hogy az igazi szépség és boldogság belülről kell, hogy fakadjon.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite