2020. február 23., - Alfréd
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ma nem igazán önmaga, mindent a sorsra bíz

Napi horoszkóp: Ma nem igazán önmaga, mindent a sorsra bíz

A felületessége hamar a munkatársai terhére lesz, melynek hangot is adnak - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Az érzelmei ma úgy hullámoznak, mintha hullámvasúton lennének. Ma könnyen kizökkenthető az egyensúlyából, ingerlékeny és hamar felmegy Önben a pumpa, de ugyanilyen gyorsan meg is nyugszik. Gyakorolja az önfegyelmet. A kiáramló érzelmei egyesekben meghallgatásra talál, de bizony könnyen támaszt ellenérzéseket is. És ez a lelki hullámzás az egészségén is mély nyomokat hagy.

Bika 04.21-05.21.
Nehezére esik a munkájára összpontosítani. A felületessége hamar a munkatársai terhére lesz, melynek hangot is adnak. Még ha nehezére is esik, őrizze meg a nyugalmát és fontolja meg a mondatait, mielőtt kinyitná a száját. A kiszámíthatatlansága az otthonában is feszültséget szül, partnere nem tud mit kezdeni a váratlan reakcióival. Kerülje el a konfliktusokat leginkább úgy, hogy visszahúzódik. Egy kis séta mindenkinek hasznára válhat.


Ikrek 05.22-06.21.
Még Ön is meglepődik azon, hova tűnt az ereje. Talán ha munka előtt elmenne futni, felfrissítené az elméjét és a testét is. Ez, ha más nem, a vérkeringését felpezsdíti, és ezáltal felbátorítja. A munkahelyén igyekezzen kímélni magát, most nem olyan terhelhető, mint ahogyan azt Öntől megszokták. Este egy könnyed program a partnerével, vagy egy kellemes családi beszélgetés jól fog esni mindannyiuknak.

Rák 06.22-07.22.
A mai napon hajlamos az idegeskedésre és a tanácstalanság lesz úrrá a kisugárzásán. Ez megnehezíti a környezete számára, hogy megtalálják Önnel a közös hangot. Még Ön személy szerint is egyre idegesebbé válik azáltal, hogy kollégái nem fogadják el, ma nehezére esik elvégezni a feladatait. Ha otthonában már nem szeretne további tüzeket gyújtani, jobban teszi, ha nem táncol a partnere idegein. Ne most akarja, hogy a házimunkából kivegye a részét.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ne keverje össze a céltudatosságot azzal, hogy másokra tekintet nélkül hajszolja a sikert. A munkahelyi légkör most kiegyensúlyozott, a hangulat remek, és ne feledje, céljai eléréséhez szüksége van kollégái elfogadására. Kétség esetén inkább vegyen vissza a tempóból. Legyen tekintettel a partnere igényeire is, ne tolja előtérbe a sajátjait azzal, hogy az akaratát mindenáron ráerőlteti.


Szűz 08.24-09.23.
Hirtelen összeomlik az Ön által felépített kártyavár. Bár még önmaga előtt sem tisztázott, hogy a fáradtsága miatt, vagy az Önben rejlő akaratossága diktálja Önnek a rossz tanácsokat, de mindenkit megsért maga körül azzal, hogy ingerülten reagál még egy köszönésre is. Ne feledje, hogy nem Ön a világ közepe. A környezete csalódottan fordul el Öntől, mivel csak saját magával képes foglalkozni és minden oldalról megértést vár el.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napon túlnyomórészt kellemesen fogja magát érezni és sok olyan dolgot sikerül elvégeznie, melyeket eddig tologatott maga előtt. A mára eltervezett feladatait zavartalanul tudja végrehajtani, mivel minden könnyebben megy, és kellő energiát érez magában. Ennek is köszönhető, hogy a munkahelyén nem keveredik konfliktusokba, sőt, kifejezetten elismerik a teljesítményét. A magánéletében is harmonikus fázis következik.

Skorpió 10.24-11.22.
Ma a nyugtalanság vezérli a tetteit. A kapkodása a munkatársait kétségek közé taszítja, de ezt Ön nem is veszi észre. Amit még észre kellene vennie, hogy ezen elsietett tetteinek komoly következményei lehetnek, melyeket aztán Önnek kell, nem kis fáradtságok árán, újra elsimítani. Néha sokkal gyorsabban haladna az útján, ha elindulás előtt leülne átgondolni a szükséges lépéseket és a cselekedetei következményeit.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma különös vonzódást érez a szépség iránt. Még az sem kizárt, hogy egy művészi alkotás oly nagyon elcsábítja, hogy átlépi az anyagi kereteit. Ez akár még hasznos is lehetne, de nem szabad elfelejtenie, hogy az élet valódi szépsége gyakran a legegyszerűbb dolgokban keresendők és nincs áruk. Tartsa nyitva a szemét, vegye észre a természet csodáit, mert a mai napon sokkal fogékonyabb ezek befogadására.

Bak 12.22-01.20.
Nehezen szánja el magát arra, hogy kikeljen az ágyból. Nem érez magában kellő erőt ahhoz, hogy helytálljon a munkahelyén. Mindemellett olyan vágyak ébrednek Önben, amelyeknek nehezen tud ellenállni. Ez lehet akár fogyasztási cikk, de az sem kizárt, hogy befolyást szeretne szerezni mások felett. Adjon magának időt, hogy az érzéseit tisztázza és megkeresse a feltámadt igények alapját. Lehet, hogy egy mélyen elnyomott probléma okozza Önben ezt a hirtelen támadt „kívánatosságot".

Vízöntő 01.21-02.19.
Sugárzik Önről az elégedettség, a lelki harmónia. Ez elsősorban a kollégáira gyakorol jótékony hatást, szinte kérnie sem kell, máris segítenek, könnyedén és konfliktusok nélkül ér el sikereket. A magánéletében könnyen köt most új ismeretségeket, még az sem kizárt, hogy igaz barátokra talál. A belső kiegyensúlyozottság az egészségére is pozitív kihatással van, a tegnapi fejfájásnak már semmi nyoma.

Halak 02.20-03.20.
Ma nem igazán önmaga, mindent a sorsra bíz. Ez ugyan igazán kellemes partnerré teszi, akivel jó együtt lenni, de ha véleményt, esetleg fontos döntést kérnek Öntől, akkor azt elengedi a füle mellett, ezzel hagyva a kollégáit kétségek között. Szorítsa inkább össze a fogát és erőltesse meg magát, ellenkező esetben könnyen a környezete játékszere lehet, akiről úgy gondolják, bármit meg lehet tenni vele.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite