2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Úgy érzi, megroppan az Önt foglalkoztató problémák súlya alatt

Napi horoszkóp: Úgy érzi, megroppan az Önt foglalkoztató problémák súlya alatt

Mind a szakmai, mind a magánéletében képes egyensúlyt teremteni maga körül - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Még ha az összegyűjtött adatok és a számok tiszták is és a szakmaiság is megkérdőjelezhetetlen, nem bízhat csak ezekben a döntése meghozatala során. Hallgassa meg az érzelmeit is. Szerencsés esetben olyan emberek veszik körül, akik partnerek abban, hogy a kétségeit tisztázzák és látják ők is, hogy a világot nem csak az anyagiak mozgatják. Most jött el az ideje annak, hogy a nagyobb összefüggéseket észrevegye.

Bika 04.21-05.21.
Úgy érzi, megroppan az Önt foglalkoztató problémák súlya alatt. Törekedjen arra, hogy könnyítsen a helyzetén, ellenkező esetben a gondjai csak tovább fokozódnak. Dolgozzon ki haditervet arra, hogyan tudna megfelelni a magánéleti és a hivatali kihívásoknak anélkül, hogy túl sok erőt veszítene eközben. De ne sokáig, ugyanis minden gondolkodással eltöltött nap elvesztegetett idő, mely még messzebb viszi Önt a megoldástól.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai napon gyakran ütközik ellenállásba és Ön is hajlamos arra, hogy ellentmondjon. Ahhoz, hogy elkerülje a komolyabb veszekedéseket, vissza kell fognia magát és hagyni, hogy mások véleménye jusson érvényre. Gondoljon arra, hogy ezek a most felvetődő kérdések igazából nem is sorsdöntőek. Azonban egy komoly nézeteltérés kihatásai sokkal kellemetlenebbek lehetnek, mint most esetleg igazat adni másnak.

Rák 06.22-07.22.
Mindenki barátsággal és nyíltan közelít Önhöz, kedvelt ember a munkahelyén. Azonban egy percig se hagyja, hogy ez a hirtelen támadt népszerűség a fejébe szálljon, mert hamar elillanhat az Ön iránt táplált szimpátia. Ahelyett, hogy hirtelen a világ közepének képzelné magát, viszonozza az Ön felé mutatott érzéseket és mutassa meg az embereknek, hogy Ön valóban az az ember, akinek az első pillanatban is látszik.

Oroszlán 07.23-08.23.
A hatékonyság, mellyel a mai napon a munkáját végzi, nem marad észrevétlen és kivívja a környezete elismerését, megbecsülést szerez Önnek. Jól halad a megkezdett úton, hogy elérhesse a maga elé kitűzött célokat. Még arra is marad energiája és ideje, hogy pár hirtelen támadt ötletét megvalósítsa. Hangolja össze most a terveit és a lehetőségeit, mert most tisztán és egyértelműen képes feltérképezni a korlátait.

Szűz 08.24-09.23.
Sikerül ismét meglepnie a környezetét. Sokkal hevesebben reagál az Önt érő kritikákra, illetve a kihívásokra, mint ahogyan azt Öntől megszokták. Talán a front, talán a kialvatlanság okozza a szokatlan hangulatát, mindenesetre nem az Öntől elvárt nyugalmat sugározza. Cselekedetei sokkal inkább tűnnek kapkodósnak és feszültnek. Üljön le tíz percre, hogy átgondolhassa a mai napra előírt feladatokat és állítson fel egy gyors napirendet, hogy a mai napot könnyebben átvészelhesse.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Mozgalmas napnak néz elébe, az asztalán sorakoznak az elvégzésre váró feladatok. Ettől hajlamos lesz kapkodásba fogni és hamar elveszíti a türelmét. Állítsa fontossági sorrendbe az Önre váró megoldandó kérdéseket és kapaszkodjon bele ebbe. A magánéletében se söpörje az asztal alá a problémákat, egy mélyreható beszélgetés a partnerével könnyen tisztázhatja az Önök között fennálló feszültséget.

Skorpió 10.24-11.22.
Úgy érzi, mélypontra érkezett. Nem halad egyről a kettőre, ezért legszívesebben mindent eldobna magától. Tekintse ezt erőpróbának, amely megmutatja Önnek, mennyire fontosak is a tervei és céljai. És így megtalálja magában az erőt is ahhoz, hogy talpra álljon és leküzdje a nehézségeket. Ha mégsem így lenne, az csak azt bizonyítja, hogy újakat kell önmaga elé kitűzni, hisz a régiek már nem is annyira aktuálisak.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma fogékony minden újra, ez különösen a tanulásban lehet nagy segítség. Most élvezi, hogy új dolgokat sajátíthat el és örömmel tölti el, hogy a szelleme elé kihívásokat állíthat. Ez természetesen a munkájára is hatást gyakorol, ami a feletteseinek is feltűnik. De ez a tudásszomj nem csak a szakmai életében mutatkozik, minden más területen is keresi a friss információkat, legyen annak intellektuális, vagy spirituális vonzata.

Bak 12.22-01.20.
Összhangba kerül végre önmagával. Ez a kollégái számára abban nyilvánul meg, hogy szívesen ad tanácsokat és segít, ha megkeresik. A magánéletére is pozitív hatást gyakorol ez a kiegyensúlyozottság és nyugalom, amely most árad Önből. De ügyeljen arra, hogy a mérleg egyensúlyban maradjon, mert csak úgy lehetnek a barátságai tartósak, ha ugyanannyit kap, amennyit ad. És hogy mindezt meg is őrizhesse, foglalkozzon kicsit önmagával. Ehhez kiváló eszköz lehet a meditáció.

Vízöntő 01.21-02.19.
Teljes harmóniában él önmagával. Mind a szakmai, mind a magánéletében képes egyensúlyt teremteni maga körül. Mindezt a kisugárzásának köszönheti, mely elsősorban abból táplálkozik, hogy partnerével és családjával meghitt a kapcsolata. Törekedjék arra, hogy ezt a belső békét hosszú ideig meg tudja őrizni és feltöltődjék élményekkel azokra az időkre, amikor ismét keresnie kell a saját útját.

Halak 02.20-03.20.
A problémák és a mindennapi kellemetlenségekből épült hegy nem tűnik kisebbnek. Ne veszítse el a kitartását és kísérelje meg, hogy ismét meglássa az igazán fontos gondokat, ellenkező esetben komoly nehézségekbe ütközhet. Rangsorolja újra a terveit, találja meg azokat a célokat, melyeket még mindig el kíván érni, a kevésbé fontosakat vesse el. Amennyiben ez sikerül, az út is szinte magától megnyílik Ön előtt.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite