2020. február 23., - Alfréd
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai napon az érzelmeit mélyebben éli meg

Napi horoszkóp: A mai napon az érzelmeit mélyebben éli meg

Az a bizonyos érzékenysége, mely már oly sokszor okozott problémát, most ismét erőteljesen jelentkezik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ma kellemesen, csendesen telik a napja szerettei körében. Sebezhetőnek érzi magát, ezért is esik oly jól Önnek, hogy azok az emberek veszik körül, akikben igazán megbízhat, akiktől nem kell támadástól tartania. Bár borzasztóan fél a visszautasítástól, ne legyen bátortalan, hogy kimondja az érzéseit. Biztos talaj van a lába alatt, őszintén feltárhatja az érzelmeit. Most a családja is partner abban, hogy nyíltan beszélgessenek, és nem munkáról, iskoláról, hanem önmagukról.

Bika 04.21-05.21.
A mai napon az érzelmeit mélyebben éli meg. Ez ahhoz is vezethet, hogy hevesebben reagál a mindennapi nézeteltérésekre, szívügyének tekinti, hogy béke vegye körül. De az sem kizárt, hogy a féltékenység támad fel Önben és bizonytalannak érzi partneréhez fűződő viszonyát. Új igények támadnak fel, vagy régiek bukkannak újra fel. Még önmagában sem tudja őszintén megfogalmazni, mi is foglalkoztatja igazán, és így bizony nehéz a kérdéseire választ adni.


Ikrek 05.22-06.21.

Minden tekintetben kiegyensúlyozottnak érzi az életét. Így aztán nyugodtan és elégedetten kezd neki a napnak és természetesen szakít arra is időt, hogy a pihenés mellett aktív foglalkozással töltse a család a délutánt. Legyen ez közös játék a gyerekekkel, vagy egy séta a partnerével, most minden csak arról szól, hogy feltöltődik lelkiekben. Semmi nem zavarja meg azt a harmóniát, ami belengi az otthonát.

Rák 06.22-07.22.
A mai napon szeretne magára időt szakítani. Nem vágyik másra, csak hogy félrevonulhasson egy jó könyvvel a kezében, esetleg újra megnézze a Karácsonyi ünnepek alatt készült képeket. Csendet, esetleg halk zenét hallgatva elmereng az elmúlt időszakon. Még alig kezdődött el ez az év, máris mérleget készít. Az eredményt nagyban befolyásolja pillanatnyi hangulata és az a körülmény, amit a családja biztosít ahhoz, hogy a napját úgy töltse, ahogyan azt szeretné.

Oroszlán 07.23-08.23.
Ma olyan szituációba keveredik, amely mélyen elgondolkodtatja. A tegnapi vitának és ennek köszönhetően hangulatára ráül a mélabú, melytől még úgy sem tud szabadulni, hogy a házimunkába temetkezik. Talán az lenne a legjobb, ha felhívná legjobb barátnőjét és együtt töltenék a délutánt. Így lehetősége nyílna arra, hogy egy külső szemlélővel, de mégis minden titka tudójával megbeszélje a történteket, és megértésre találjon.

Szűz 08.24-09.23.
Ma úgy ébred, mintha ismét Karácsony lenne. Még mindig az ünnepek hatása alatt van, a meghittség, a békesség még mindig otthonuk lakója. Mára nem maradt semmi munkája, így az egész napját azzal töltheti, amire igazán vágyik, szerettei körében csendesen merengeni, játszani a gyerekekkel, párjával kézen fogva andalogni. Ha mégis apró nézeteltérés támadna, pillanatok alatt képes a nyugodtságával elsimítani.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napon optimista és úgy érzi, fizikailag is a topon van. Mivel a magabiztosságának köszönhetően egészséges önbizalma a felszínre tör, ideális a mai nap arra, hogy - nem megsértve mások érzéseit - keresztülvigye családja körében az elképzeléseit. Ma könnyedén tudja meggyőzni őket arról, hogy kövessék Önt az útján, csak kisebb ellenállásba ütközik a párja részéről, de hamar eloszlatja a kételyeit.

Skorpió 10.24-11.22.
Legyen óvatos a ma kapott ajánlatokkal. Hajlamos a hiúságra, ezért hamar bedől a hízelgésnek. Így aztán könnyen elvakíthatja a felkínált lehetőség és nem látja, mi is áll igazán a hátterében. Okosabban tenné, ha nem adna azonnal választ, hanem megvitatná azt legalább a párjával, aki képes meglátni a buktatókat is. Mindezt ne úgy tekintse, hogy ellentmondanak Önnek, legalább fontolja meg a hallottakat.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon ismét megszállja otthonát a béke és a nyugalom. Mindez annak köszönhető elsősorban, hogy Ön mára nem tervez nagy feladatokat végrehajtani, hanem hagyja a napot úgy lefolyni, ahogyan az mindenki számára kényelmes. Nem erőlteti a beszélgetést a partnerével, de ha mégis leülnek, nyitott arra, hogy végighallgassa. Nem kérdezi ki a gyermekeit arról, mit csináltak a héten, így aztán nem érzik úgy, hogy eljött a számonkérés ideje. Így aztán nem kavarja fel semmi az érzelmeket, és nem keverednek konfliktusokba sem.

Bak 12.22-01.20.
Különös vonzalom ébred Önben minden a misztika irányába. Előveszi a polcok mélyéről a detektívregényeket, kutakodni kezd az asztrológia világában. Ha a tévében egy fantasztikus filmet vetítenek, nem lehet kirobbantani a foteljából. Szeretné tudni, hogyan érzik magukat a családtagjai, de most nem hagyja, hogy felszínes válaszokkal lerázzák. Mélyenszántó beszélgetésbe kezd velük, észre sem véve, hogy ezzel mennyire zavarba hozza őket.

Vízöntő 01.21-02.19.
Kellemes bizsergéssel a gyomrában vág bele a mai napba. Még önmaga sem tudja, mi ez az érzés, de azzal tisztában van, csak valami kellemes esemény okozhatja. Így aztán nem is mérgelődik, amikor váratlan vendégek csengetnek, hisz ez is csak azt jelenti, Önt kedvelik és szívesen térnek be otthonába. Ha lehetősége nyílik kimozdulni, ne habozzon és menjen el sétálni. Bár korán sötétedik, de a város fényei elvarázsolják.

Halak 02.20-03.20.
Az a bizonyos érzékenysége, mely már oly sokszor okozott problémát, most ismét erőteljesen jelentkezik. Éppen ennek köszönhetően a mai napon minden negatív hatásra különös belső fájdalommal reagál. A borongós, szomorú gondolatok hamar átragadnak Önre, ahogyan a családban feltámadó nézeteltéréseket is gyorsan a szívére veszi. Sokkal jobban érezné magát, ha próbálna kiszakadni a környezetéből és csendes magányban töltené el a napot.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite