2020. július 7., kedd - Appolónia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Merjen nagyobbat álmodni

Napi horoszkóp: Merjen nagyobbat álmodni

A mai napon kivívja kollégái elismerését egy olyan remek ötlettel, mely nem csak eredményekkel kecsegtet, de a mindennapjaikban is nagy könnyebbséget jelent - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A mai napon kivívja kollégái elismerését egy olyan remek ötlettel, mely nem csak eredményekkel kecsegtet, de a mindennapjaikban is nagy könnyebbséget jelent. Mindez természetesen nem marad észrevétlen a felettesei előtt sem. Itt az alkalom, hogy az érdekeit érvényesítse, azaz nagy lépést tegyen előre a ranglétrán. Ne szerénykedjen, és főleg ne húzódjon a háttérbe, amikor a dicséretet osztják.

Bika 04.21-05.21.
Mindig vannak emberek, akik megirigylik a sikereit, tudását és tehetségét. A rosszindulatú megjegyzések visszajutnak Önhöz. Hallgassa meg, mit súg belső énje és annak megfelelően reagálja le a hallottakat. Ne hagyja, hogy a pletykák felkavarják, hisz leli egyensúlyának elveszítése fizikai tünetekben is hamar jelentkezhetnek. Márpedig most nincs ideje táppénzre menni, épp egy komoly üzleti lehetőség kapujában áll.


Ikrek 05.22-06.21.

Kisebb vihart kavar maga körül a munkahelyén, mivel hagyja, hogy rossz közérzete a felszínre törjön és így kollégái segítségkérésére nem feltétlenül úgy reagál, ahogyan azt ők elvárták Öntől. Összpontosítson a munkájára és az érzékenységét igyekezzen kizárni. A fáradtság egyébként is emberi tulajdonság. Ne szégyellje bevallani partnerének, hogy támaszra van szüksége a mindennapok teendőinek elvégzéséhez. Hisz tudja, néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

Rák 06.22-07.22.
Amennyiben úgy érzi, képtelen koncentrálni, halassza el a komplikáltabb feladatait holnapra. Engedjen meg magának egy nyugodtabb napot a munkahelyén, hisz ma úgysem szorongatják határidők. Ha teheti, szabaduljon ki délután a négy fal közül. Új ismeretségekre tehet szert, melyek a későbbiekben komolyabbra is fordulhatnak, ha hagyja, hogy a szíve irányítsa és ne az érdekei. De ne legyen semmi esetre sem tolakodó.

Oroszlán 07.23-08.23.
Számvetést készít. Az év első hónapja mindig is komoly anyagi gondokkal köszönt be, hisz az ünnepi kiköltekezés hatásai ilyenkor jelentkeznek. Amennyiben rendelkezik pénzügyi tartalékokkal, most érzi csak meg ennek hasznát. Azonban ne élje fel, próbáljon beosztással lenni. Mérlegelje kiadásait, állítson fel fontossági sorrendet, illetve gondolja át azt is, melyeket halaszthat későbbre. Ha most időt nyer, nyugalmat nyer.

Szűz 08.24-09.23.
Ne akarja minden nap megváltani a világot. Igenis szüksége van még Önnek is nyugalmi időszakra. A felpörgetett életmód hamar rányomja bélyegét az egészségére. Az első tüneteket még félresöpörheti, mondhatja, hogy fáradt, kimerült, de mikor már az ágyból sem fog tudni felkelni, ne az legyen az első gondolata, hogy szerencsére minden munkáját leadta határidő előtt. Sokkal inkább jusson eszébe, hogy nem került volna ilyen helyzetbe, ha képes lett volna lazítani kicsit a szürke hétköznapokon is.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Merjen nagyobbat álmodni. Higgyen önmagában, a képességeiben és a tudásában. Ön is képes arra, mint a kollégái, nem kell eltűrnie, hogy a háttérben tevékenykedik és ők aratják le a babérokat. Hívja fel magára felettesei figyelmét azáltal, hogy az ötleteit közvetlenül nekik adja elő, nem pedig közvetítőkön keresztül. A magánéletében most ne kockáztasson, mert partnere most sokkal inkább vágyik megértésre, mint azt Ön gondolná.

Skorpió 10.24-11.22.
Teljes lendülettel veti bele magát a munkába. Meg sem hallja a külvilág zajait, észre sem veszi, mi zajlik Ön körül. Ez egész addig nem is jelent gondot, amíg nem teszi ki a lábát az utcára. De még hazafelé sem képes kikapcsolni, ezáltal komoly balesetveszélynek teszi ki magát. A közlekedés teljes embert kíván, nem engedheti meg magának, hogy az útra lépve ne nézzen szét. Otthonába hazavárják épségben, gondoljon erre a számok és határidők helyett.

Nyilas 11.23-12.21.
Önmagát csapja be, ha mindent a munkájának rendel alá. Szép dolog a segítőkészség, de ez nem mehet a család rovására. Márpedig jó úton halad afelé, hogy három ember helyett dolgozzon, hisz egy-egy megkeresésre nem tud nemet mondani. A mai napon azonban a családja nem hallgat tovább és a fejére olvassák, hogy az utóbbi időben már szinte aludni sem járt haza. Elérkezett az ideje annak, hogy meg tanuljon nemet mondani a munkahelyén.

Bak 12.22-01.20.
Hiányzik munkájából a motiváció. Csak tologatja maga előtt a papírokat, így aztán nem csoda, ha elkerüli a figyelmét a határidő. Mindehhez még társul egy kis derékfájás, nem csoda, ha úgy érzi, pocsék napja van. Nem marad más hátra, mint partnere karjában vigasztalódni. Szerencséjére ma igazán megértő, már a szeméből is kiolvassa, mire vágyik. Adja át magát a kényeztetésnek, hogy holnapra feltöltekezhessen energiával.

Vízöntő 01.21-02.19.
Telve van önbizalommal és a képességeit is képes tisztán látni. Elérkezett hát a pillanat, hogy a feletteseivel megbeszéljék az előmenetelét. Most a csillagok segítik minden lépését és ügyelnek arra, hogy reális igényekkel álljon elő. Bár lehet, nem léptetik elő, azonban jó eséllyel kisebb fizetésemelésre számíthat. A partnerével folytatott őszinte beszélgetés új lendületet ad a kapcsolatuknak. Legyen kezdeményező és teremtse meg a légkört ahhoz, hogy őszintén feltárhassák egymás előtt a problémáikat.

Halak 02.20-03.20.
A munkahelyén elért sikerek az otthonában nem folytatódnak. Partnere próbára akarja tenni a türelmét. Elhanyagoltnak és magányosnak érzi magát már egy ideje. Ne hagyja, hogy ez az érzés elhatalmasodjon Önön, mert ha elindul az úton, már nem lesz megállás. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy leüljenek beszélni arról, Önnek nem tetszenek a kimaradozásai, és mindez nem féltékenységből fakad, ahogyan azt ő próbálná beállítani.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite