2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Mosolygó emberek veszik körül, mely életkedvvel tölti el

Napi horoszkóp: Mosolygó emberek veszik körül, mely életkedvvel tölti el

A fárasztó munkanap után nem vágyik másra, csak hogy párjával kettesben tölthessenek néhány meghitt órát - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A fárasztó munkanap után nem vágyik másra, csak hogy párjával kettesben tölthessenek néhány meghitt órát. Úgy gondolja, ez nemcsak Önnek lenne elengedhetetlen, de kapcsolatuk kissé ellaposodott, így éppen ideje lenne egy kis kalanddal színesíteni. Nem habozik hát, és hazafelé szobát bérel egy csendes panzióban. A gyermekekre vigyáznak a nagyszülők, így semmi akadálya, hogy tervét megvalósítsa. Bár kedvese nem rajong az ötletért, éjfélre már minden kételye eloszlik.

Bika 04.21-05.21.
Nem lehet, hogy túlságosan is helyreállt az önbizalma? Olyan dolgokba fog bele, melyek eddig kivitelezhetetlennek tűntek. Vigyázzon, mert az egészséges önbizalom és az önmagunk túlbecsülése között nagyon folyékony a határ. És míg az előbbi nagy dolgokra tesz minket képessé, addig az utóbbi rossz tanácsadó. Mérlegeljen tehát, mielőtt nekikezd a feladatnak, valóban minden képességnek a birtokában van-e, melyek a végrehajtásához szükségesek.


Ikrek 05.22-06.21.
Ma nem hiányzik Önből az energia és a kitartás ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyen véghez. Semmi nem kerülheti el a figyelmét a végrehajtás során, így ügyesen kerüli ki a buktatókat és ezáltal a nap végén elégedetten csukhatja be maga után munkahelye ajtaját. Meleg otthonában tovább szárnyal. Bár ritkán főz hétköznap, most mégis erre adja a fejét. És lám, az eredmény sem marad el, családja ritkán ül ily békésen a vacsoraasztal mellett a rohanó hétköznapokon.

Rák 06.22-07.22.
Mihez lenne ma kedve? A mai napon az Önnel szemben támasztott elvárások egyensúlyban állnak személyes vágyaival. Olyan megbízásokat kap, melyeket készséggel és szívesen végez el. Olyan kérdésekre kell választ adnia, melyek elgondolkodtatják ugyan, de így saját belsőjében is tehet kirándulást. A pozitív kisugárzás környezetében is mély nyomokat hagy. Mosolygó emberek veszik körül, mely életkedvvel tölti el.

Oroszlán 07.23-08.23.
Feszülten indul a reggel és ez a nap folyamán nem enyhül. Érzelmei hullámoznak, így egy rossz időben feltett kérdés hamar dühöt válthat ki Önből. Pedig a segítségkérés általános és máskor készséggel siet a kollégái támaszának lenni. Csillapítsa le az érzelmeit, mert a hangulata könnyen átragad a környezetében élőkre, melynek következtében olyan feszültségek pattanhatnak ki, melyek megfékezésére már képtelen lesz.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon Ön diktálja a tempót. Senki nem sürgeti Önt és Önnek sem kell a kollégáit nógatni. Oly hatékonyak, hogy délutánra minden eltervezett feladatot végrehajtanak. Ez még a felettesei előtt sem marad észrevétlen, ha hívatják, most nincs oka aggodalomra. Otthonában már nem működik ez az összhang. Gyermekéről olyan információk jutnak tudomására, melyek megbeszélése nem tűrhet halasztást.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai nap különösen a szellemi munkának kedvez. Olyan kérdéseket is képes tisztán és logikusan átgondolni, melyek érzelmeit is erősen felkorbácsolják. Nagy segítségére van ebben, hogy beszélgetőpartnerekre akad kollégái körében. A nehéz témákat is tisztán és érthetően képes megfogalmazni, ezáltal is rendszerezve önmagában a problémákat. Ez megkönnyíti az információk befogadását és elfogadását.

Skorpió 10.24-11.22.
Megnyugtató kisugárzásának köszönhetően mindenhol jóindulat fogadja. A mai napon Ön lehet a tökéletes békebíró, mert képes minden érdekelt fél helyzetébe beleképzelni magát. A közvetítés elsősorban arra irányul, hogy megfogalmazza az egymással szemben álló felek számára a nézeteltérést olyan érthetően és logikusan, hogy az mindkét partner számára elfogadhatóvá válik. És ha már képesek egymás helyzetébe beleképzelni magukat, nyert ügye van.

Nyilas 11.23-12.21.
Hivatali célkitűzéseit alárendeli egyéb kívánságainak. Így most inkább törekszik a biztonságra, állandóságra, keresi a szépet és a belső békét. Ma képes a szituációkat reálisan értékelni, az embereket a helyükön kezelni. Találkozik egy olyan emberrel is, akinek az egyénisége teljesen a bűvkörébe vonja. Nem tud neki ellenállni, hiszen úgy vonzza, mint a mágnes. Rengeteg élménnyel gyarapodik általa.

Bak 12.22-01.20.
A mai napon képes a hosszú távú célkitűzéseit és a rövid távú terveit összhangba hozni. Ennek megfelelően sugárzik Önből az elégedettség. Most képes az elképzeléseit egyértelműen megfogalmazni és mások előtt felvázolni. Határozott fellépésével embereket állít maga mellé, olyan partnerekre talál, akik azonosulnak az Ön távlati céljaival, hogy azokat együtt tudják megvalósítani. Egy igazi csapat kezd Ön körül kialakulni, mely a sikerek alapja lehet.

Vízöntő 01.21-02.19.
Este meglepetés várja. Na, ne nagy ajándékra gondoljon, sokkal inkább a lelkét melengető kellemes érzésre. Szüksége van a változatosságra ahhoz, hogy a mindennapokban megállja a helyét. Talán ez a mai élmény egy ilyen új színt hoz az életébe. Egy olyan más világot, mely eddig zárva tartotta Ön előtt a kapuit, de most szélesre tárva vár arra, hogy Ön belépjen rajta és elinduljon a felfedező körútra.

Halak 02.20-03.20.
Túl keveset tud? Vagy túl sokat beszél? De az is lehet, Ön túl kíváncsi. Vagy olyan kritikákat fogalmaznak meg Önről, melyek arra kényszerítik, átgondolja az eddig elért eredményeket. Ne kérdőjelezze meg a tudását, a szakmai elhivatottságát, de gondolkodjon el azon, vajon a kommunikációja mindig tiszta és érthető-e. Hisz az önmegvalósítás elengedhetetlen feltétele, hogy a céljainkat és az elvárásainkat a környezetünk felé egyértelműen tudjuk megfogalmazni.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite