2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Magas elvárásokat támaszt önmagával szemben

Napi horoszkóp: Magas elvárásokat támaszt önmagával szemben

Amennyiben tettvágy is párosul a lendületéhez, akkor a régóta halogatott házimunkáknak jár a végére - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A romantikus álmok és a fantázia világa kavarog Önben, miközben a valóságtól sem tud elszakadni. A mai napon képes felfedezni a zenében rejlő szépségeket, de elmerülni a természet csodáiban is. Engedjen meg délután néhány óra kényeztető, magányos sétát, amikor csak önmagára kell figyelnie. Felfedezi az Önben tárva-nyitva álló ajtókat, és azt, hogy ismét képes befogadni a külvilágból érkező megnyugtató jeleket.

Bika 04.21-05.21.
A mai napon gyorsan letudja minden kötelezettségét, így a délután felett szabadon rendelkezik. Mihez lenne kedve? A partnerével kettesben töltene pár órát? Nyitva áll a lehetőség Ön előtt. De ha szívesebben találkozna régi barátaival, hogy nosztalgiázzanak, akkor ne tétovázzon, hívja meg fel őket. Töltse el a szabad idejét kénye-kedve szerint, régen adódott már lehetősége ilyenre, kiérdemelte.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai nap legfontosabb kérdése az lesz, sikerül-e az Önben dúló energiákat. Amennyiben tettvágy is párosul a lendületéhez, akkor a régóta halogatott házimunkáknak jár a végére. De ha úgy érzi, elmerül a hobbijában és páratlan alkotások kerülnek ki a kezei alól. Arra ügyeljen, hogy mindenképpen fárassza le magát, ha másképp nem, egy kiadós sétával, mert ellenkező esetben könnyen konfliktushelyzeteket teremt maga körül.

Rák 06.22-07.22.
A mai napon hatalmas tervek fogannak meg az elméjében. A szelleme tiszta és nyitott minden új befogadására. Elsősorban a személyes érdekei érvényesítéséről érdemes elgondolkodnia illetve beszélgetéseket folytatnia nemcsak szűkebb családi körben, de a barátaival is, akik ebben támaszai lehetnek. Nagy kár lenne, ha veszni hagyná ezt a napot, és feledésbe merülnének a felmerült gondolatai. Ha nincs lehetősége az illetékesekkel kidolgozni, jegyzeteljen, hogy a későbbiekben tudjon mihez nyúlni.

Oroszlán 07.23-08.23.
A mai napon minden cselekedetét az érzelmei befolyásolják. Ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt elképzeli, hajlamos lesz vitákat szítani maga körül és másban keresni a hibát. Pedig igazából csak Ön türelmetlen és képtelen most nyugodtan végigvinni, amit szeretne. Amennyiben megértésre talál a családtagjai körében, a mai viselkedését úgy értelmezik, hogy megnyílt előttük és végre igazán emberként viselkedik. De ez veszélyes játék, mert ha viszont mélyen megbántja őket a stílusával, bizony könnyen kenyértörésre kerülhet sor.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon előnyben részesít minden olyan lehetőséget, amikor nem egyedül, hanem társaságban töltheti az időt. Így, ha úgy gondolja, családja nem partner a beszélgetésekben, boldogan mozdul ki a négy fal közül, hogy emberek között lehessen. Ezen találkozások során háttérbe szorítja a személyes vágyait és az önmegvalósítás máskor oly hevesen dübögő vágyát, most mások felé szeretne nyitni, befogadni őket és támaszt nyújtani nekik.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A vágyai és az érzelmei ellentétbe kerülnek. Ráadásul ez az Önben tomboló kettősség a lehető legváratlanabb pillanatokban nyilvánul meg. Ön is megdöbbenve veszi észre, hogy a lelkében tomboló kétségekről egy vadidegennel beszélget. Olyanokról mesél neki, amikről még legbensőbb barátai előtt is hallgat. De mikor feleszmél, már késő, olyannyira megkönnyebbül attól, hogy könnyített a lelkén, hogy nem tudja abbahagyni.

Skorpió 10.24-11.22.
Engedje szabadjára az álmait és a vágyait. A fantáziájának nincsenek a mai napon határai, így ha művészi ambíciói vannak, ne fogja vissza magát, ragadjon tollat, ecsetet, üljön le a számítógép elé, hogy kiírja magából a bensőjét foglalkoztató kérdéseket. Fontos kérdésekben azonban ne hozzon döntést, mindenképpen kérjen haladékot, mert képtelen reálisan átgondolni a válasza következményeit.

Nyilas 11.23-12.21.
Ma csak saját maga miatt bosszankodhat. Mintha két bal keze lenne, olyan ügyetlenül bánik mindennel. Ez még a kisebbik gond lenne, de az emberekkel sem találja meg a hangot. Olyan kérdésekből is képes hatalmas vitát kirobbantani, amikben tulajdonképpen minden vitapartner egyetért. De a modorával bizony csak ellenségeskedést vált ki. Fontos lenne, hogy ne bosszantsa fel magát, hanem okulva a hibáiból, módosítana a stílusán.

Bak 12.22-01.20.
A pozitív hozzáállása a mai naphoz nagyban megkönnyíti a helyzetét. Úgy érzi, most mindent elérhet. Az önbizalma szerencsére épp akkora, hogy nem ösztönzi arra, hogy megvalósíthatatlan célokat tűzzön ki maga elé. De a reálisan megfogalmazott elképzeléseinek kivitelezésében most semmi nem akadályozhatja meg. Ekkora lendülettel, amellyel rendelkezik és ilyen optimizmussal ugyan ki vagy mi állhatná útját?

Vízöntő 01.21-02.19.
Elképzelhető, hogy most túl könnyelműen gondolkodik. Amíg nem lép a tettek mezejére, ez nem is okoz különösebb problémát, a gondok akkor kezdődnek, mikor a meggondolatlan tervei kivitelezésébe kezd. Környezete hiába próbálná a buktatókra felhívnia figyelmét, Ön egyszerűen képtelen elfogadni, hogy ők csak a javát szeretnék és egy komolyabb csalódástól kívánják megóvni. Sajnos mire belátja, könnyen lehet, hogy magára hagyják.

Halak 02.20-03.20.
Magas elvárásokat támaszt önmagával szemben. Még az sem tántorítja el a terveitől, amikor a körülmények egyértelműen jelzik, bizony az elképzelései nem megvalósíthatóak. Bár lelkesedése az adott téma irányába csökken, de hamar talál magának új kihívást. Nem tud nyugton maradni, úgy érzi, az Önben dúló feszültséget mindenképpen le kell vezetnie és úgy, hogy valami maradandót alkot. Talán akkor lehetne sikeres, ha keresne egy süteményreceptet.


Még több horoszkóp itt!

HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-27

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite