2019. július 20., szombat - Illés
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az a belső nyugalom, melyet oly régóta keresett, végre rátalált Önre

Napi horoszkóp: Az a belső nyugalom, melyet oly régóta keresett, végre rátalált Önre

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

hirdetés

A munkahelyén, a mai napon minden úgy halad, ahogyan az a legszebb álmaiban szokott szerepelni - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A problémákból és a hétköznapi kellemetlenségekből felhalmozódott hegy nem akar a nap folyamán kisebbé válni. Legyen kitartó és a figyelmét összpontosítsa a fontos elintéznivalókra, ellenkező esetben komoly hátrányok érhetik. Gondolja át, mely feladatok viszik közelebb céljai eléréséhez és, melyek azok, melyek későbbre halasztása nem fog komolyabb károkat okozni. Amennyiben sikerül ezt a fonalat felvenni, sikerül a napját eredményesen zárnia.

Bika 04.21-05.21.
A munkahelyén, a mai napon minden úgy halad, ahogyan az a legszebb álmaiban szokott szerepelni. A hetek óta megoldatlan problémák egyszerűen elillannak és a nehézségeket könnyedén leküzdi. Ne tegye ez azonban önteltté és maradjon igazságos a kollégáival szemben. Ne kezdjen új feladatokba, koncentráljon sokkal inkább arra, hogy a folyamatokban lévőket lezárhassa. Ezáltal felszabadultnak érezheti magát a nap végén.


Ikrek 05.22-06.21.
Amit ma megkövetelnének Öntől, meghaladja az erejét és a képességeit. Amennyiben eddig is maximálisan teljesített a munkahelyén, egy most bevállalt feladat már komolyan veszélyeztetné az egészségét. Ne legyen félénk, bátran jelezze a felettesei felé, hogy ezt a munkát most nem tudja megoldani. Megértésre fog találni náluk, ha a problémáját őszintén feltárja, és emberi hangon adja elő, kerülve a színpadias előadást.

Rák 06.22-07.22.
Ne csodálkozzon, ha kicsit gyengének érzi magát, rossz a közérzete. Ne ellenkezzen a teste jelzéseivel, fogadja el, hogy a mai napon bizony nincs a csúcson. El fog jönni az idő, amikor újra a régi önmaga lesz, de ez nem a mai napon fog bekövetkezni. Arra törekedjen, hogy a hangulatából eredő idegességet ne a kollégáin, és főleg ne a felettesein vezesse le. Amennyiben nem tudja hivatalos ügyeit elhalasztani, mindenképpen számoljon el százig, mielőtt az ügyintézővel beszél.

Oroszlán 07.23-08.23.
Hajlamos a mai napon könnyelműen bánni a pénzzel. Ez elsősorban abban nyilvánul meg, hogy felesleges dolgokat vásárol, akár azon az áron, hogy eladósodik. Ráadásul nem elég körültekintő, így könnyen előfordulhat, hogy jóval több pénzt ad ki, mint az indokolt lenne. Ezért, ha teheti, kerülje az olyan helyzeteket, amik elcsábítanák, a bevásárlást halassza későbbre és munka után inkább siessen haza.

Szűz 08.24-09.23.
A munkahelyén ma egyszerűen megállíthatatlan. Most nincs az a probléma, melyet ne tudna megoldani, legyen az valami új, vagy régóta halogatott. Ez a hatékonyság ne csak arra ösztönözze, hogy teszi a dolgát, hanem szakítson arra is időt, hogy a terveit újraértékelje, újra rangsorolja azokat. Most meghozott döntései letisztultak, így egyértelmű irányt tud adni Önnek abban, Merre is halad az élete.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napon meglepi a környezetében élőket azzal, hogy az Önt érő kihívásokra lényegesen erőteljesebben reagál, mint szokott. Elképzelhető, hogy a változékony időjárás okozza ezt a feszültséget, de az sem kizárt, hogy a kialvatlanság miatt ingerültebb. Mindenesetre nem azt a megszokott nyugalmat árasztja, melyért oly nagyra értékelik Önt. Szakítson időt az est folyamán arra, hogy a megbántott személyektől bocsánatot kérjen.

Skorpió 10.24-11.22.
Nem hagyja, hogy bármi elrontsa a kedvét, csak az a cél motiválja, hogy jól érezze magát. Bármibe fog, túlzásokba esik. Órákig képes vásárolgatni, holott máskor még öt percet sem képes egy üzletben eltölteni. Ha mindeközben megéhezik, könnyen gyomorrontáshoz vezet, amit elfogyaszt, ha pedig a barátaival szórakozni megy, megeshet, hogy a holnapi nap nehéz lesz. Ez a fajta viselkedés hosszabb távon komoly károkat okozhat, így igyekezzék megfékezni a vágyait.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai nap elsősorban a környezetével folytatott párbeszédek miatt marad emlékezetes. A csillagoknak és természetesen a tehetségének köszönhetően képes a véleményét egyértelműen és mások számára is érthetően szavakba önteni. Ha továbbképzésben gondolkodik, itt a remek alkalom, hogy utánajárjon, hol érdemes tanulni. A túlzott népszerűségnek azonban komoly ára lehet. Ha minden kihívásnak meg kíván felelni, a teste hamar jelzéseket fog küldeni, hogy fékezzen.

Bak 12.22-01.20.
Ha képes elszakadni a megszokásaitól, közelebb kerülhet a céljaihoz. A munkájában komoly sikereket érhet el, ha nyitott az újításokra. Ezzel egyúttal olyan munkatársaiban is támaszra lelhet, akik eddig akadályokat gördítetek a sikerei útjába. A magánéletében is új ismeretségek köszönhetnek be, ha képes spontán viselkedni. Lepje hát meg a környezetét és önmagát is. És ha már változatosság, ideje az egészsége érdekében is új utakat kipróbálni, például egy egzotikus fogyókúrát.

Vízöntő 01.21-02.19.
Remek formában van és ez természetesen a kisugárzásán is látszik. Képes embereket a saját érdekében úgy motiválni, hogy azonosuljanak az Ön elképzeléseivel. Mindezt annak is köszönheti, hogy a mai napon tisztán látja, mik a céljai és ezeket képes egyértelműen megfogalmazni. Ne használja azonban ki a munkatársait azzal, hogy akár a saját érdekeiket is háttérbe szorítsák az Ön érdekében.

Halak 02.20-03.20.
Az a belső nyugalom, melyet oly régóta keresett, végre rátalált Önre. Ezáltal erőt, magabiztosságot sugároz a környezete felé. És mint minden sikeresnek látszó ember, egy idő után be is vonzza a sikert. Népszerű lesz a kollégái körében és nem csak azért, mert kiváló tanácsokkal szolgál, de megkeresik azért is, hogy elsimítsa a kialakuló feszültségeket és a nézeteltérésekben igazságot szolgáltasson. Ez pedig az a feladat, amelyet a lehető legszívesebben csinál.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite