2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A hangulata hullámzó és ez bizony a környezetére is hatással van

Napi horoszkóp: A hangulata hullámzó és ez bizony a környezetére is hatással van.

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

hirdetés

Lehet, hogy egy kollégája állja útját a sikereinek, vagy egy barátja zavarja meg jelenlétével a közérzetét - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Olyan kihívásokkal kell megküzdenie, melyek arra kényszerítik, hogy ellentétbe kerüljön a környezetében élőkkel. Lehet, hogy egy kollégája állja útját a sikereinek, vagy egy barátja zavarja meg jelenlétével a közérzetét. Ne bántsa meg őket. Gondoljon arra, hogy mily jelentéktelen egyetlen nap az ember életében. Egy apró kellemetlenség nem lehet ok arra, hogy évek alatt kiépített kapcsolatait porrá zúzza egyetlen rossz mondattal.

Bika 04.21-05.21.
A munkájában csúcsformában van. Amennyiben fontos döntések meghozatalát halogatta, elérkezett az idő, hogy ezekkel ne várjon tovább. Ne sokat tétovázzon, hallgasson a belső megérzéseire. Ha így tesz, hamar érzékelni fogja, hogy jó válaszokat adott az élet kérdéseire. Engedje, hogy a kollégái is részesei legyenek a sikerének, hisz ha ők segítenek, Önnek is megkönnyítik a munkáját. Lássa hát el őket tanácsokkal, ha majd Önnek lesz szüksége támaszra, emlékezni fognak arra, hogy ezen az úton együtt mentek végig.


Ikrek 05.22-06.21.
Bizonytalannak érzi magát és hajlamos lehet arra, hogy a saját érdekeit előtérbe helyezze. Amennyiben vezető pozícióban dolgozik, a mai napon nem kizárt, hogy a hatalmával visszaél. Ne engedjen a csábításnak, még ha ez azzal is jár, hogy a külső szemlélők szemében hibát követ el. A későbbiekben mindenki számára világossá fog válni a mai döntésének háttere és csodálatot, elismerést vált ki belőlük, hogy ekkora önfegyelmet gyakorolt.

Rák 06.22-07.22.
Óvakodjon attól, hogy a rossz közérzetével a munkatársai hangulatát is megmérgezze. A mai napon könnyen elveszíti a fejét és igazságtalanul megbánthat másokat. Vonuljon háttérbe és engedjen utat másoknak, hogy ők érvényesíthessék akaratukat. Most nincs itt az ideje a babérok learatásának. A családjának is nagy szüksége van türelemre ahhoz, hogy elfogadják hangulatának hullámzását. Tisztelje meg őket azzal, hogy nem bántja meg őket felesleges szócsatákban.

Oroszlán 07.23-08.23.
Frissen, kipihenten ébred, semmi nem gátolja meg abban, hogy a munkájára összpontosítson. Így minden gond nélkül képes az akadályokat leküzdeni. A nyugodtsága és kiegyensúlyozottsága közkedveltté teszi a munkatársai körében. A magánéletére is pozitív hatást gyakorol kisugárzása. Mint nyugodt erőt, kérik fel Önt döntőbírónak egy kényes kérdésben, és kiváló tanácsokkal sikerül elsimítani a családon belüli nézeteltérést.

Szűz 08.24-09.23.
A világ arra vár, hogy Ön felfedezze. Tele van tettvággyal, két embernek is elég lenne. Mindez a munkájában is segítségére van, olyan döntéseket képes meghozni, melyek látványosan viszik közelebb a kitűzött céljaihoz. De ne legyen túl könnyelmű és magabiztos, mert az elhamarkodott döntések hosszútávon megbosszulhatják magukat. Amire most szüksége lenne, az a nyugalom és a hideg fej, hogy helyes válaszokat adhasson.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Amennyiben most sok ember veszi körül, kifejezetten rossz hatással lehet Önre. Szeretné önmagát előtérbe helyezni, így - bár nem áll szándékában - de a csapatmunkát megmérgezi. A magánéletében sem zajlik minden súrlódásmentesen. Új ismeretségek megkötésére esély sincsen, mivel az önmegvalósítása elriasztja azokat, akikkel még nincs kapcsolata. Pedig értékes emberek veszik körül, ha kicsit háttérbe vonulna, esélyt adna nekik arra, hogy igazán megismerhessék Önt.

Skorpió 10.24-11.22.
Még szerencse, hogy ki tudta pihenni magát, mert komoly kihívások várják a munkahelyén. A meglepetések napja lesz a mai, ami egyúttal azzal is jár, hogy valamennyi tervét félre kell tennie. Rögtönöznie kell ahhoz, hogy helyes döntéseket hozzon. Ezen ne mérgelődjön, tekintsen úgy a helyzetre, hogy bizonyíthatja rugalmasságát. Őrizze meg ezt a pozitív hozzáállást estére is, hogy a családjában se alakuljon ki vita.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon az érzései és az érzelmei irányítják a tetteit. Hiába is küzdene ellene, képtelen a döntéseiből kizárni a belső hangok sugallatát. Amennyiben csapatban kell dolgoznia, ez még az előnyére is válik. Megnyílik a munkatársai előtt, megláthatják a hivatalos mögött rejlő emberi arcát is. Segítségére lesznek abban, hogy a meghozott ítéletek ne nélkülözzék a szakmaiságot sem. Így nap végére komoly sikereket könyvelhetnek el.

Bak 12.22-01.20.
A mai napon nagy feltűnést kelt. Mindez magabiztossággal tölti el. Használja ki a lehetőséget, hogy elmondja, ami régóta a szívét nyomja. A tárgyalásai során is eredményesen érvényesítheti az érdekeit. Amennyiben komoly kihívásokkal kell megküzdenie a szakmájában, most olyan emberektől kaphat segítséget, akiktől nem is várta. Ne utasítsa vissza, sokkal inkább azon gondolkodjon, hogyan tudná őket hosszú távon is maga mellett tudni.

Vízöntő 01.21-02.19.
A múlt héten Önben megbúvó feszültség végre oldódni látszik. Eljött az ideje új utak keresésének. Még az is elképzelhető, hogy előléptetik, vagy olyan új kinevezést kap, mely teljesen új pályára állítja az életét. Találjon mindenképpen arra is alkalmat, hogy aktívan kikapcsolódjon. Régen volt már uszodában, pedig ez a sport nemcsak a testét erősíti, de mindig megnyugtatóan hat a lelkére.

Halak 02.20-03.20.
A hangulata hullámzó és ez bizony a környezetére is hatással van. A kollégái zokon fogják venni, ha folyamatosan rajtuk tölti ki a dühét és ok nélkül megbántja őket. Válogassa meg a szavait, mert a most ejtett sebeket nehezen fogja tudni orvosolni. Komoly félreértésekhez vezethet, ha átgondolatlanul mondja ki, amit gondol. Összpontosítson a munkájára, amit lehet, oldjon meg önállóan, ezzel is kerülendő a konfliktusok kialakulását.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite