2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ha ma képes csapatban dolgozni, csak előnyére válhat

Napi horoszkóp: Ha ma képes csapatban dolgozni, csak előnyére válhat

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

hirdetés

Mivel a váratlan események meggátolják abban, hogy józanésszel legyen képes döntéseket hozni, ha teheti, kérjen haladékot - napi horoszkóp.

horoszkop

Kos 03.21-04.20.
A munkahelyén minden a feje tetejére áll és ez kifejezetten idegessé teszi. Mivel a váratlan események meggátolják abban, hogy józanésszel legyen képes döntéseket hozni, ha teheti, kérjen haladékot. Amire most igazán szüksége lenne, az a nyugalom és a türelem, és nem lenne az sem hátrányos, ha a fontos dolgait meg tudná különböztetni a lényegtelenektől. Ez megkönnyítené a helyzetét és ki tudná dolgozni a megoldásokat a kialakult helyzetre.

Bika 04.21-05.21.
Amennyiben az életét tisztázatlan kérdések, bizonytalanságok árnyékolják be, használja ki a mai napot arra, hogy átgondolja a problémáit és stabil kereteket alkosson. Mert most nem ütközik akadályokba és elfogadásra talál a környezete részéről. Amit most sikerül rendeznie, az hosszú távon is hasznos lehet. Viszont a csillagok segítik abban, hogy felismerje a valós igényeit és az önérvényesítése is felerősödik.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai napon a munkájában szárnyal, kimagasló eredményeket ér el. Ez azonban nem a legjobb időszak ahhoz, hogy az elismeréseket begyűjtse, mivel így, bár megőrzi az irányítást, de kénytelen hatalmi harcokba belemenni. Most saját bőrén tapasztalhatja, hogy a pénz nem boldogít. A partnerével kapcsolata pattanásig feszült. Úgy érzi, párja nem hűséges Önhöz és új kihívásokat keres, melyeknek Ön már nem lenne a része.

Rák 06.22-07.22.
Az energiáit fordítsa arra, hogy a belső megérzéseit elemzi. Most ugyanis a külvilág úgysem fogadná Önt megértéssel. Ez elsősorban komoly vitákban, veszekedésekben nyilvánul meg, melyek akár - amennyiben nem képes önkontrollt gyakorolni - tettlegességig fajulhatnak. De ha sikerülne az Önben szunnyadó feszültséget és erőt arra fordítania, hogy saját útját keresse, nagy lépéseket tehet meg az önismeret útján.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nyitott a külvilágból érkező jelekre, kiváló nap ez a mai, új ismeretségek kötésére. Remek csapatjátékos, így a most a munkatársaival nagy eredményeket érhetnek el közösen. Ez nem jelenti azt, hogy a tehetsége és a képességei háttérbe szorulnának, húzóerővé válhat általuk. A viták és nézeteltérések elkerülik, most mindenki számára közkedvelt és nagyra értékelt kolléga. Otthonában is béke honol, és bár a partnerével nem értnek mindenben egyet, a diplomáciai érzéke segítségére siet abban, hogy ebből ne alakuljon ki vita.

Szűz 08.24-09.23.
Nem is tudja, mit kezdjen az Önben tomboló energiával és lelkesedéssel. Szeretne új kihívásokkal megbirkózni, de nem talál magának, csak a mindennapi munka várja. Várjon türelemmel és nézelődjön, meg fogja találni azt a kihívást, melyet szívesen leküzdene. Addig is számos benyomást és tapasztalatot gyűjthet. Arra azonban ügyeljen, hogy a kínálkozó lehetőségek közül jól válasszon. Mindet ugyanis nem tudná megvalósítani és csak saját maga elé építene hegyeket a problémákból.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napon hajlamos arra, hogy minden apró-cseprő nézeteltérésből nagy vitát kavarjon. Amennyiben lehetősége van, napolja el a megbeszéléseit, mert a feszültség a tárgyalópartnereire is átragad. Ha mégsem teheti meg, essen bármennyire is nehezére, maradjon udvarias és kimért, maradjon a szakmaiság talaján. Otthonában sem képes parancsolni az érzéseinek és elnyomni az Önben feszülő idegességet. Partnerével komoly nézeteltérése támad, azonban ennek gyökerei a mélybe nyúlnak.

Skorpió 10.24-11.22.
A csillagok most remek alkalma kínálnak arra, hogy érdekes, érdekfeszítő beszélgetések részese legyen. Amennyiben nyitottan közeledik az Önt körülvevő emberek felé, meg fogják érezni a jóindulatát és így is fognak Önnel bánni. Így lehetősége nyílik, régebbi nézeteltérések tisztázására. Mindeközben ne feledjen el önkritikát gyakorolni és amennyiben Ön vétett hibát, azért elnézést kérni.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy a munkatársaival együtt dolgozzon. Rá fog arra ébredni, hogy ők is hasonló gondokkal küzdenek és a hasonló gondok által szőtt láthatatlan kötelék már eddig is ott feszült Önök között. Jó szervezőképességét is megcsillogtathatja azáltal, hogy egy kisebb csapat vezetésével bízzák meg. Ragadja meg a kínálkozó alkalmat, hogy bizonyítsa tehetségét és képességeit megcsillogtathatja.

Bak 12.22-01.20.
A csillagok állása ideális ahhoz, hogy a régóta dédelgetett álmait megvalósítsa. Amennyiben összeszedi a bátorságát, hogy az ötleteit és elképzeléseit keresztülvigye, sikeres lehet. Ezzel kedvező irányba mozdíthatja az életét. A szűkebb környezetében élő emberekben támaszra lelhet. Semmi esetre se engedje ki látóteréből a terveit, ragaszkodjon hozzájuk, mert ilyen remek lehetőségek a közeljövőben nem fognak adódni.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha ma képes csapatban dolgozni, csak előnyére válhat. A munkatársaira pozitív hatással van, olyan teljesítményekre lesznek képesek, melyet még ők sem gondoltak magukról. Ezáltal az Ön státusza is megerősödik. A sikerek felett érzett öröm erősíti az összetartást. A magánéletét sem zavarják a viharfelhők. Ha a barátaival kimozdul, gondtalan szórakozásban lehet része. Eközben megtapasztalhatja, mennyire bíznak Önben.

Halak 02.20-03.20.
Ne essen kétségbe, ha a partnerkapcsolatában krízis van kialakulóban. Fogadja el párja kitöréseit szó nélkül, hogy elkerülje a komolyabb vitát. Amennyiben olyan dolgok válnak zavaróvá, amelyek már régóta fennállnak, csak a Hold hatása, nem szerelmük kihűlése. A magánéletében felbukkanó feszültség a testi frissességére is kihatással van. Figyelje a jelzéseket, hogy idejében el tudja dönteni, orvoshoz kell-e fordulnia a panaszaival.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-01-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite