2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Nem úgy alakul a magánélete, ahogyan szeretné

Napi horoszkóp: Nem úgy alakul a magánélete, ahogyan szeretné

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

hirdetés

Még a környezete számára is feltűnik, milyen levert, mennyire nem találja a helyét. A párjával minden apróságon képes veszekedni - napi horoszkóp.

horoszkop

Kos 03.21-04.20.
Nem úgy alakul a magánélete, ahogyan szeretné. Próbálja meg elkerülni a heves szóváltásokat és reagáljon a vitákban higgadtan és megfontoltan. Ez ugyan a nehezére esik, de be kell, hogy lássa, nem mindig az Ön elképzelései szerint alakulnak a dolgok, és bizony előfordulhat, hogy az irányítás kicsúszik a kezei közül. Talán ha a partnere szemszögéből is megvizsgálná a dolgokat, megértőbben fogadná a felvetéseit.

Bika 04.21-05.21.
Az Önt körülvevő emberek gyakran hatnak inspirálóan. Ez visszavezethető az Ön nyitottságára és a barátságos közeledésére. Feltűnő az is sokak számára, ahogyan Ön ezeket a pozitív megerősítéseket azonnal hasznosítja, a tettek mezejére tereli. Legyen ezért hálás a rokonainak, közeli barátainak, és nyújtson Ön is segítő jobbot, ha elakadnak az életükben. Így alakulhat ki az a légkör, ahol az adok, és a kapok hosszútávon is egyensúlyban van.


Ikrek 05.22-06.21.
A családjában súrlódások várnak Önre. Ezek legtöbbször nem az Ön hibájából erednek, mégis a közepén találja magát a vitáknak. A kritikákat ne vegye a szívére, keresse meg a bennük rejlő igazságot és a felindultságból eredő sértő szavakat engedje el a füle mellett. Különösen akkor, ha a vita hevében már-már személyeskedő hangnemet üt meg a partnere. Rá fog arra is döbbenni, hogy a párja felindultsága teljesen jogos, még ha igazságtalan is, hogy Önre zúdítja a haragját.

Rák 06.22-07.22.
Valami gond lehet a kisugárzásával. Bárkivel ül le beszélgetni - partnerével, gyermekeivel vagy régi barátokkal -, nem találják meg a közös hangot. Sajnos komoly veszekedések is keletkeznek, pedig a szakadék a nézeteik között nem lenne olyan mély, amely ezt indokolná. Ügyeljen arra, hogy ne reagáljon túl egy-egy kritikát vagy célzást, maradjon a tények talaján és nyugodjon meg. Ezzel elkerülheti, hogy megsértse az Önhöz közel állókat.

Oroszlán 07.23-08.23.
Úgy tűnik, a mai napon nemhogy elkerüli, de direkt keresi a konfliktushelyzeteket. Ezen viselkedését mások a túlzott egoizmusával magyarázzák és szó nélkül hátat fordítanak Önnek. Ha képes mások véleményét meghallgatni, máris sokat tett annak érdekében, hogy megértésre találjon, és ne vádolják azzal, csak magára, a saját érdekeire koncentrál. Ismerje el, hogy másoknak is lehetnek igényei, sőt elvárásokat is támaszthatnak Önnel szemben.

Szűz 08.24-09.23.
Használja ki azokat a lehetőségeket, melyet az ismeretségi köre kínál. Új dolgok felfedezése sokkal könnyebb, ha talál egy „idegenvezetőt". Nem is gondolta volna, hogy az Ön számára ismeretlen, de izgató témában a barátai között lelhet olyan emberre, aki már e terület szakembere. Egy kis beszélgetés számos új oldaláról mutatja be a már régóta ismert barátait is. A jövőben igyekezzen több időt szakítani arra, hogy leüljön beszélgetni velük.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Olyan nézeteltérésekbe bonyolódik, melyeket nem is Ön okoz. Ne engedje, hogy a méreg vagy a düh elborítsa az elméjét. Egy kellemes hangulatú beszélgetés segítene tisztázni a dolgokat, ehhez azonban az szükséges, hogy meg tudja őrizni a tárgyilagosságát. Sikerül magára is szakítani egy kis időt, ez most a legjobbkor történik. Az elmúlt időszakban már a teste is jelezte, hogy a feszültség és a stressz, mely Önt körülveszi, meghaladja az erejét.

Skorpió 10.24-11.22.
A magánéletében számos konfliktus vár tisztázásra, melyeket eddig csak halogattak. Eljött az idő, hogy végre leüljenek és tisztázzák a félreértéseket. Hallgasson meg minden érintett felet, mielőtt ítéletet mondana vagy megfogalmazná a saját álláspontját. Sajnos előfordulhat, hogy Önnek kell a békebíró szerepét betölteni és fájdalmas döntést kell hoznia. De a csillagok most segítenek abban, hogy a véleményét a lehető legdiplomatikusabban tudja kinyilvánítani, elkerülendő azt, hogy bárkit megsértsen.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon kifejezetten keresi az emberek társaságát. Szereti a baráti beszélgetéseket, amikor a szellemi képességeit másokhoz mérheti és megcsillogtathatja a tudását. De mindeközben nyitott arra, hogy mások álláspontja szerint is megközelítsen egy-egy témát és tanuljon az elhangzottakból. Arra azonban ügyeljen, hogy a partnerei is hasonlóan vélekedjenek, és ne arra játszanak, hogy burkoltan konfliktushelyzetet teremtsenek.

Bak 12.22-01.20.
Szokatlan és meglepő módon közelít az emberek felé, ezzel új színt adva a kapcsolatainak. Boldogan állapítja meg, hogy mindez nem is esik a nehezére. Egy kis önbizalom és máris képes arra, hogy a környezetét elkápráztassa. De Önt is érik kellemes élmények, melyek mélyen meghatják. Ez segítséget nyújt ahhoz, hogy kitörjön a korlátai mögül és a világ számos új csodája váljon Ön előtt is ismerté.

Vízöntő 01.21-02.19.
Még a környezete számára is feltűnik, milyen levert, mennyire nem találja a helyét. A párjával minden apróságon képes veszekedni. Próbálja meg a rossz hangulatát leküzdeni, mert a feszültség hamar megmérgezi az egész család életét. Törekedjen arra, hogy harmóniát teremtsen maga körül, így az otthonába visszatérhet a béke. És ez az, amire most a legnagyobb szüksége lenne. Nehéz időszak áll a háta mögött, szüksége lenne pihenésre.

Halak 02.20-03.20.
Kreatív, sziporkázik. De arra azért ügyeljen, ne legyen szétszórt. Akkor ugyanis a remek ötletek könnyen elvesznek, a megvalósításuk pedig meghiúsul. Sokkal hasznosabb lenne, ha az ötleteit megbeszélné a partnerével, barátaival. Így a kivitelezésükhöz nem csak ötleteket kaphat, de akár még segítőkre is találhat. A közös élmények pedig a kapcsolatokat elmélyítik, és az élményeket nem veheti el Önöktől senki.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-02-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite