2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Megcsillogtathatja szakmai tudását és ez nem marad észrevétlen

Napi horoszkóp: Megcsillogtathatja szakmai tudását és ez nem marad észrevétlen

A mai napra szép eredményeket jósolnak a csillagok. Hallgasson a megérzéseire, és az emberismerete sem fogja cserbenhagyni - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A csillagok állása ma felkavarja a közérzetét és ez a hangulatán is nyomot hagy. Hajlamossá válik a hirtelen vélemény-nyilvánításra, így átgondolatlanul ejt ki szavakat. Bár mondandója valós, azonban a nyers megfogalmazást könnyen sértésnek értelmezhetik. A munkahelyén ezáltal mínusz pontokat szerez. Otthonában is nehezen uralkodik magán, pedig nagy szükség lenne arra, hogy kellő türelemmel és megértéssel forduljon gyermeke felé.

Bika 04.21-05.21.
A mai napra szép eredményeket jósolnak a csillagok. Hallgasson a megérzéseire, és az emberismerete sem fogja cserbenhagyni. Mind anyagilag, mind szakmailag előrelépést tehet, ha a környezetéből érkező jeleket helyesen értelmezi. Ez ugyan lehet, hogy meglepő cselekedetekre készteti, de a céljaihoz vezető út nem mondható szokványosnak. Merjen merész lenni, ha a belső hangok ezt súgják.


Ikrek 05.22-06.21.
Hagyja magát nyugodt lelkiismerettel sodródni az eseményekkel anélkül, hogy mindenáron magához akarja ragadni az irányítást. Az elmúlt időszak feszültségekkel teli napjai után igazán jól fog Önnek esni, hogy nem Ön határozza meg az irányvonalat. Mindez nem csak a munkájára, de otthonárai is igaz. A partnere szeretne Önnel nyíltan és őszintén beszélni, ne zárkózzon el ez elől, hallgassa őt nyitott szívvel és füllel.

Rák 06.22-07.22.
Feszülten, fáradtan fog neki a napnak, melynek köszönhetően nehezen találja meg a közös hangot a környezetével. Nehezen megy az összpontosítás is, így ne fogjon olyan munkákba, melyek aprólékos kivitelezést igényelnek. Koncentráljon sokkal inkább a távolabbi céljaira, az odavezető utat keresse. Ezeknél ugyanis nem lesz időveszteség, ha kerülő úton indul el. Kerülje a konfliktust a feletteseivel, most ugyanis képtelen lenne megvédeni az álláspontját.

Oroszlán 07.23-08.23.
Bár remek ötletei vannak, ezeket nem tudja úgy megfogalmazni, hogy a feletteseinél meghallgatásra, elfogadásra kerüljenek. Napolja hát el a kivitelezésüket, ne hagyja, hogy felesleges vitákba sodródjon. A csillagok állása szerint a rövidebbet húzná, inkább vonuljon vissza diplomatikusan. Csak idő kérdése, és meghallgatásra fog találni, ha most nem akarja mindenáron kierőszakolni az elfogadást.

Szűz 08.24-09.23.
Amennyiben egy probléma régebb óta foglalkoztatja, a mai napon játszi könnyedséggel fogja megtalálni a megoldást. Remek ötletei támadnak, melyeket sikerül is a megvalósítás útján elindítani. Nem hiányzik Önből a mai napon a magabiztosság és az önérvényesítő-képesség sem. Összpontosítson ezért a karrierjére, mert komoly lépéseket tehet meg a képzeletbeli ranglétrán. Ha pedig valódi elismerésben is részesül, ünnepelje meg ezt a családjával.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Nagyon úgy tűnik, bal lábbal kelt fel. Különösen a délelőtt telik el feszült hangulatban, pesszimista énjét képtelen legyőzni. Ne hagyja, hogy bárki vagy bármi tovább rontsa egyébként sem túl rózsás közérzetét. Ha teheti, csak olyan dolgokkal foglalkozzon, melyek örömet okoznak. Ha sikerül átlendülni a holtponton, délután már teljesen más színben látja a világot. Ebben nagy segítségére lesz a partnere is.

Skorpió 10.24-11.22.
A munkájában komoly sikereket érhet el. A megérző képessége nem hagyja cserben, így segítve Önt abban, hogy könnyedén leküzdje azokat az akadályokat is, melyekre már régebb óta keresi a megoldást. Fantasztikus eredményeket ér el tárgyalásai során és ez nem marad észrevétlen a felettesei szemében sem. Arra azonban ügyeljen, hogy a dicsőség ne hatalmasodjon el Önben, mert könnyen átbillenhet a túlbizakodottság irányába, mely már káros lehet.

Nyilas 11.23-12.21.
Nyugodtan kezdődik a hét és reménykedik benne, hogy ez így is fog folytatódni. Elsősorban a munkahelyén találja meg a rég áhított harmóniát. Jól halad a határidős feladataival és még arra is marad energiája, hogy kicsit előre dolgozzon. Nagy segítségére van ebben, hogy határozott elképzelések mentén munkálkodik. Mindemellett sem szabad azonban elfeledkeznie a partneréről, aki az utóbbi időben úgy érzi, háttérbe szorult az életében.

Bak 12.22-01.20.
Nagyon úgy fest, ez nem az Ön napja lesz. Ennek ellenére törekedjen arra, hogy megőrizze a nyugalmát és ne veszítse el a türelmét még akkor sem, ha a munkahelyén olyan gondokkal találkozik, melyek leküzdhetetlennek tűnnek. Különösen nagy szüksége lesz a hideg fejére, ha a feletteseivel kell tárgyalnia. Kárpótlásként otthonában megértésre és meghittségre talál, békében és nyugalomban telik az este.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ne legyen ideges és főleg ne kapkodjon. A mai napon semmi oka a rohanásra. Egyébként is úgy érzi, a teste nem engedelmeskedik, ha mindemellett most szeretné megvalósítani az álmait, hamar fel kellene adnia. A nyugodt munkavégzés után azonban próbáljon meg fizikai felfrissülést keresni akár egy nagy séta, akár komolyabb sportteljesítmény segítségével, mert a felgyülemlett feszültség egészségkárosodáshoz vezethet.

Halak 02.20-03.20.
Megcsillogtathatja szakmai tudását és ez nem marad észrevétlen. Vesse be a képességeit és a tehetségét céljai elérése érdekében. Minél jobban meg tudja fogalmazni magának vágyait, annál sikeresebben tudja képviselni az érdekeit. A felettesei sem lesznek hálátlanok, ha látják, minden képességével azon dolgozik, hogy a munkahelye sikereit egyengeti. Ne számítson nagy jutalomra vagy előléptetésre, de a hálájukra igen.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-02-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite