2020. május 26., kedd - Fülöp
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai nap az élvezeteké

Napi horoszkóp: A mai nap az élvezeteké

Ma minden megengedett, ami élvezettel tölti el, azonban kerülendő minden olyan helyzet, amely stresszt okoz - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Az érzelmek átveszik a hatalmat a cselekedetei és a szavai felett. Pedig a mai napon nagy szüksége lenne a szakmaiságára és a megfontoltságára, hisz fontos hivatali ügyek várnak elintézésre. Őrizze meg a hideg fejét még akkor is, amikor nehézségekbe ütközik, esetleg egy Ön előtt álló akadályt leküzdhetetlennek lát. A tapasztalatával és a tudásával könnyedén leküzdheti, de indulatokkal nem fog tudni előrelépni.

Bika 04.21-05.21.
A mai nap az élvezeteké. Ég a keze alatt a munka, minden sikerül, amibe belefog. Különösen szép eredményeket érhet el tárgyalások során. A felkészültsége párosul a jó kommunikációs képességgel és most érthetően és a tárgyalópartnere számára is elfogadható módon képes képviselni az érdekeit. A sikerek felvillanyozzák, szívesen ünnepel barátai körében. A jó hangulatú beszélgetések szélesítik a látómezejét.


Ikrek 05.22-06.21.
Nyugodtan, kialudtan ébred, nem gyötörték rémálmok. Ennek köszönhetően végre tudja hajtani mindazt, amit eltervezett. Ez a közérzetére pozitív hatással van, azonban hajlamossá teszi a könnyelműségre. Ne fogadjon el ajánlatot meggondolás nélkül, mert könnyen túlterheltté válhat egy külön megbízatás által. Ahogyan túl kecsegtető anyagi ajánlatokkal se foglalkozzon, mert elveszítheti a család pénzügyi tartalékait.

Rák 06.22-07.22.
Amennyiben csapatmunka során reménykedhet csak eredményekben, háttérbe kell szorítani az önös érdekeit. Ez komoly feszültségeket okoz Önben, de hamar be kell látnia, hogy az elképzeléseik különbözősége nem lehet vitaforrás, mert így nem érhetnek el sikereket. Ne várja el, hogy Ön mögé sorakozzanak be, legyen nyitott a kompromisszumokra. Bár első ránézésre az útjaik teljesen különböznek, hamar rádöbben, ha elindulnak, ugyanoda fognak eljutni.

Oroszlán 07.23-08.23.
Nem kell semmi olyat tennie, amihez nem érez elhivatottságot. Ritkák az olyan napok, amikor minden feladatot élvezettel végez, és még arra sem panaszkodhat, hogy egyhangúan telne a napja. Érdekes új megbízatásokat kap. Melyek ugyan az első pillanatban megijesztik, de hamar megtalálja a megoldásokat. Ha pedig úgy érezné, mégis elakadt, onnan jön a segítség, ahonnan nem is számított rá, egy régebbi ellenségétől.

Szűz 08.24-09.23.
Vágyik a változatosságra és ezért nem átall a munkahelyéről is ellógni. Ahelyett, hogy az energiáit a munkájára összpontosítaná, emberek társaságát keresi, elsősorban a barátait keresi fel. Nem mindenhol talál megértésre, de még ez sem tántorítja el attól, hogy újra a telefon után nyúljon beszélgetőpartnert keresve. Hazafelé sem a legrövidebb utat választja, de még a hétköznapi bevásárlás is hosszabb időt vesz igénybe, mivel szívesen beszélget mindenkivel, akiben partnert talál.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A rossz hangulat ellen egyetlen dolgot tehet: megpróbálja a dolgok pozitív oldalát keresni. Most ehhez arra van szüksége, hogy nagyobb megértéssel forduljon az embereke felé. Ha túl kritikusan szemléli a környezetében ténykedőket, csak tovább rontja a helyzetét. Vannak napok, amikor nehéz megtalálni a szép és előrevivő gondolatokat, a mai is így indul, de ahhoz, hogy a belső harmóniája helyreálljon, ezen kell dolgoznia.

Skorpió 10.24-11.22.
A csillagok állása gondoskodik arról, hogy változatos, de mindemellett kellemes, szórakoztató napja legyen. Különösen az emberi kapcsolataira gyakorolnak pozitív hatást. Mutassa ki bátran az érzelmeit, ez új színt hozhat az életébe akár egy új ismeretség révén. A partnerével is érdekes beszélgetést folytathat, ha képes nyitottan meghallgatni a problémáit. A mai nap ugyanis alkalmas arra, hogy a beszélgetésük ne vitába torkolljon, hanem a kölcsönös megoldás kereséséről szóljon.

Nyilas 11.23-12.21.
Amennyiben azt szeretné, hogy a hangulatát ne rontsák el külső tényezők, dolgoznia kell az ügyön. Hajlamos lehet ugyanis az idegeskedésre, ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezte. Amennyiben letér az útról, azt ne úgy fogja fel, mint hátrány, hanem valami új kezdete. Ha képes megtalálni a kerülőútban a szépséget és a kihívást, könnyedén gyűri le az akadályokat úgy, hogy mindeközben a közérzetére sem lesz negatív hatással.

Bak 12.22-01.20.
Bár a hangulata nem kiemelkedő, ha képes erőt venni magán, könnyedén átléphet a problémáin. Ezzel elkerülheti, hogy az egész napját megmérgezze a reggeli rossz kedve. Fontos, hogy ha szükséges, tiszta vizet öntsön a pohárba, ne beszéljen mellé, ezzel a gondokat gyökerestől irthatja ki. Délután keresse a változatosságot, ha kell, menjen el vásárolni, de a sport is megfelelő lehet arra, hogy a közérzetén javítson.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma minden megengedett, ami élvezettel tölti el, azonban kerülendő minden olyan helyzet, amely stresszt okoz. Kímélendő az idegeit kerülje el azokat az embereket, akikkel nehezen talál szót. Most a legkisebb nézeteltérés is komoly vitává fajulhat. A párjával se erőltesse a problémák megbeszélését, nincs olyan állapotban, hogy képes legyen meghallgatni, megérteni az álláspontját. Vonuljon inkább vissza egy jó könyv társaságában.

Halak 02.20-03.20.
Bár mindennél jobban vágyik az emberek közelségére, arra ügyeljen, ne rohanja le őket. Sem a gondjaival, sem pedig jókedvével ne terhelje le őket. Mindig is jó csapatjátékos volt, hisz tudta, mikor meddig mehet el. A mai napon ez a képessége hiányzik, így hajlamos lesz rátelepedni másokra. Míg a partnere ezt nem veszi zokon, addig a munkahelyén, a kollégái körében ez komoly gondokat okozhat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-02-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite