2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A baráti körében felpezsdül az élet

Napi horoszkóp: A baráti körében felpezsdül az élet

Lustának, fáradtnak érzi magát, de ez nem meglepő egy ilyen hét után. Szedje össze az erejét és végezze el a legszükségesebb házimunkákat, hogy emiatt ne érhesse szó a ház elejét - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A partnere szabadságra vágyik, melyet Ön nehezen fogad el. Ha most túl szorosra fogja a gyeplőt, könnyen a kapcsolatuk végét jelentheti. Biztosítsa teljes bizalmáról és engedje, hogy önálló programokat szervezzen. Meg fogja látni, Önnek is csak hasznára válik, ha néha külön utakon mennek. Ha egyedül érezné magát, a gyermekei ott állnak Ön mellett.

Bika 04.21-05.21.
Az érzései uralják minden figyelmét. Elképzelhető, hogy ismeretlen okból félelem támadja meg, keresse meg ennek az okát. Fakadhat ez belső bizonytalanságból, de akár abból is, hogy a túlzott magabiztossága tévútra terelte. Szakítson arra időt, hogy megfejtse az érzéseinek kiváltó okát, hisz enélkül képtelen lesz orvosolni azt. Így kerülhet ugyanis újra egyensúlyba önmagával és főleg a környezetével.


Ikrek 05.22-06.21.

A kapcsolatában nem Ön most a legmegbízhatóbb partner. Nem szeretne semmivel sem foglalkozni, csak hagyni, hogy a dolgok megtörténjenek. Ha emiatt egy ígéretét is megszegi, azt sem bánja. Ha elvárásokat támasztanak Önnel szemben, úgy érzi, nyomást gyakorolnak Önre, kényszeríteni szeretnék. Ez csak még nagyobb ellenállást vált ki Önből. Sokkal egyszerűbb lenne, ha már a nap kezdetén tisztáznák, szeretné ezt a szombatot önmagával tölteni.

Rák 06.22-07.22.
Lustának, fáradtnak érzi magát, de ez nem meglepő egy ilyen hét után. Szedje össze az erejét és végezze el a legszükségesebb házimunkákat, hogy emiatt ne érhesse szó a ház elejét. Délutánra azonban már ne tervezzen semmit, hagyja, hogy az események sodorják magukkal. Ha úgy alakul, menjenek el sétálni vagy moziba, ha látogatók érkeznek, fogadja őket szívélyesen. Csak Önön múlik, milyen érzésekkel zárja le ezt a napot.

Oroszlán 07.23-08.23.
A családi életét a káosz uralja. Az idegessége átragad a családtagjaira is. Lehetőleg kerülje az emberek társaságát, különösen idegen emberekkel ne kössön most barátságot. Egy kis türelemmel hamar átvészeli ezt az időszakot. Az egészségi állapota sem nevezhető tökéletesnek. Ne halogassa tovább a háziorvosa felkeresését. Egy időben elvégzett kivizsgálással komolyabb betegségek előzhetők meg.

Szűz 08.24-09.23.
Ne lepődjön meg, ha régen látott barátai, vagy akár a szomszédja keresi fel azzal, szeretne Önnel beszélgetni. Sugárzik Önből a magabiztosság és az arcára van írva, milyen megértő. Az érzelmi nyitottsága lehetővé teszi, hogy nagy megértéssel hallgassa az Önhöz fordulókat és hasznos tanácsokkal lássa el. A partnere is értékeli z érzékenységét, irigylésre méltó az Önök között uralkodó harmónia. Mozduljon ki az egész család a négy fal közül, q közös program sok élménnyel tölti fel Önöket.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai napon az okozza a legnagyobb problémáit a magánéletében, hogy túlzott elvárásokat támaszt a családjával szemben. Ha ugyanis túlzott vágyakkal fordul a családtagjai, ismerősei felé, ez elkerülhetetlenül vitákat szülhet. Értékelje újra az elképzeléseit és csak akkor nyilvánítsa ki azokat, ha valóban reális alapjuk van. Minden egyebet tartson magában vagy valósítsa meg személyesen.

Skorpió 10.24-11.22.
Sokat mozog emberek között és igazán elemében érzi magát. Nem tartja fontosnak, hogy Ön legyen a társaság középpontja, sokkal inkább figyel arra, hogy a csapatot összetartsa. A mai napon kiváló házigazda, előzékeny és segítőkész kisugárzásával meghitt hangulatot teremt. Jöjjenek vendégek váratlanul, vagy előre szervezetten, nem okoz Önnek komoly fejtörést, hogy mit szolgáljon fel, vagy miről beszélgessenek. Rokonok, barátok, egymás számára idegen embereket ismertet össze minden fennakadás nélkül.

Nyilas 11.23-12.21.
A magánéletével elégedett lehet. Gyorsan tud barátságokat kötni és elmélyíteni a kapcsolatait, ha úgy szeretné. Könnyedén tudja az ismerőseit olyan irányba terelni, ahogyan az Ön igényeit és vágyait kielégíti. Arra azonban ügyeljen, hogy mindezzel ne használja ki őket, mert így megszakadhatnak a kapcsok. Fontos tartani azt az egyensúlyt, amelyben mindkét fél azt érzi, ugyanannyit kap, amennyit ad.

Bak 12.22-01.20.
A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy elmélyítse a kapcsolatait. Azon felül, hogy szívesen nyílik meg, remek érzéke van ahhoz is, hogy felismerje, az ismeretségi körében kit kivel illene össze és segíti őket abban, hogy egymásra találjanak, új barátságok kialakulásához nyújt segítő kezet. De kiváló beszélgetőpartner is, hisz fogékony mások problémájára és hasznos tanácsokkal szolgál azoknak, akik elakadtak az életükben.

Vízöntő 01.21-02.19.
A baráti körében felpezsdül az élet. Ez javarészt Önnek köszönhető, aki az elmúlt napokban azon fáradozott, egy régóta esedékes találkozót szervezzen meg. Élvezze, hogy nagy népszerűségnek örvend és hamar a társaság középpontjába kerül. Szereti, ha Önre irányul a figyelem, és ez most hatványozottan igaz. De nagy hiba lenne, ha úgy érezné, ez a népszerűség jár Önnek és nem fáradozna azon, hogy a barátait megtartsa.

Halak 02.20-03.20.
Abból csak haszna lehet, ha ma emberek közé megy. A személyisége ugyanis harmóniát áraszt, mely másokra megnyugtatólag hat, ezáltal a népszerűsége és a megbecsülése növekszik. Korábbi nézeteltérések tisztázódhatnak, ha összeszedve bátorságát, felhívja haragosait. Az Ön és a családja igényei most nem állnak ellentétben egymással, így minden nehézség nélkül tudnak közös programokat szervezni.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-02-16

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite