2020. február 23., - Alfréd
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Ne hagyatkozzon feltétel nélkül a megérzéseire

Napi horoszkóp: Ne hagyatkozzon feltétel nélkül a megérzéseire

A kapcsolatában teljes a bizalom és határtalan meghittség uralja az otthonát - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Bár kifelé nem mutatja, kedvetlen és csapongó. Azonban partnere mindebből nem vesz észre semmit, úgy értékeli viselkedését, mint aki elfogadja az ő álláspontját. Ne mondjon továbbra sem ellent neki, a kapcsolatuknak előnyére válik, ha úgy érzi, megérti őt. Ha mindenáron hódításra szánja el magát, vessen be női praktikákat, ezekkel eredményesebb lehet, mint bármilyen rábeszéléssel vagy veszekedéssel.

Bika 04.21-05.21.
Meglepően kellemesen telik a napja. Határozottan és főleg sikeresen teljesíti a mára eltervezett feladatait. Úgy tűnik, kifogyhatatlan az energiákból. A kapcsolatában teljes a bizalom és határtalan meghittség uralja az otthonát. Élvezze ki ezeket a boldog pillanatokat és töltekezzen fel belőlük. A most adott szeretetet százszorosan kapja vissza gyermekeitől és a partnerétől. Legyen őszinte, ennél boldogabb már nem is lehetne.


Ikrek 05.22-06.21.
Úgy tűnik, az elmúlt időszak zűrzavara kezd elcsitulni. Ez azt jelenti, hogy módjában áll az életének fontos kérdéseit újraszervezni. Nyugalmat és harmóniát áraszt, használja ki a lehetőséget, hogy tisztázza a régi félreértéseket a tágabb családjában is. Gondolkodjon el anyagi kérdéseken is. Ha már tervezés, érdemes ezen a területen is átgondolni a jövőt. Kisebb gondokra okos szervezéssel megoldást találhat.

Rák 06.22-07.22.
Ne csodálkozzon, ha ma semmihez nincs kedve. A fejében kavarognak ugyan a gondolatok, de értelmes megoldások nem születnek. Így aztán nincs is mit követnie. Ez vitákat válthat ki a családban, mivel a többiek, különösen a partnere izgalmas programokra vágyik. Tisztázza velük, hogy Önnek most nyugalomra van szüksége és arra, hogy magába forduljon. Öltöztesse fel őket, csináljon szendvicset nekik és bocsássa útjukra őket.

Oroszlán 07.23-08.23.
A józan ész költözik a magánéletébe. Olyan zavartalan a kapcsolata a rokonaival és a barátaival, mint már régen. A rossz hangulat és a nézeteltérések szinte maguktól oldódnak meg. Vonzza azokat az embereket, akik nyugalomra vágynak. Legyen velük bőkezű és megértő, hallgassa őket türelemmel és nyitott szívvel. A mai nap ideális arra is, hogy a partnerével meghitt, boldog órákat tölthessen el kettesben.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon csak a szerelem jár az eszében. Mintha csak tinédzser lenne, olyan szemekkel nézi a partnerét. Minden alkalmat megragad, hogy megérinthesse. Madarat lehet Önnel fogatni, mikor a délutánt kettesben tölthetik. Az Önök között feszülő minden nézeteltérés egy pillanat alatt szertefoszlik. Ez a nap nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a kapcsolatuk sosem ismert magasságokba emelkedjen.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Kerül minden veszekedésre okot adó szituációt, mert fáradtnak érzi magát ahhoz, hogy harcoljon. Pedig a napja úgy alakul, hogy szüksége lenne rugalmasságra. A napja ugyanis nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezte. Váratlan vendégek toppannak be, vagy egy megtervezett programot mondanak le. Bárhogy is alakul a napja, fogadja el és hozza ki belőle a lehető legtöbbet azáltal, hogy jól érzi magát.

Skorpió 10.24-11.22.
Könnyen és szívesen köt új ismeretségeket a mai napon. De egy mélyebb barátság kialakulásához több idő és energia-befektetés szükséges. A most szerzett ismerőseit értékelje aszerint is, ki válhat igaz baráttá, ha ápolják a kapcsolatukat. Eközben ne feledjen el önvizsgálatot is tartani, hisz meglehet, egy-egy korábbi barátsága azért múlt el, mert Ön nem fordított kellő figyelmet a másik félre.

Nyilas 11.23-12.21.
Minden cselekedetével és szavával ügyeljen arra, hogy összhangba kerüljön a környezetében élőkkel. Könnyen kialakulhatnak konfliktushelyzetek, amelyek aztán kínos feszültségeket szülnek. Ez mélyen megérinti Önt, komoly lelki problémákat okoz. Ezért gondolja meg minden szavát, ahogyan akkor is mérlegeljen, amikor valaki másban keresné a hibát vagy okolna meg akár valós tények ismerete nélkül.

Bak 12.22-01.20.
Fáradtság nélkül éri el, hogy Önre figyeljenek. A kisugárzása vonzza az embereket, árad Önből a megértés és a harmónia. A szokottnál is jobban vonzódik a művészetek felé. Szívesen megy kiállításra, színházi előadásra, komolyzenei koncertre. Ebben partnerében remek társra talál. De az sem meglepő, ha Ön személyesen fog neki alkotni, hisz ebben a felfokozott hangulatában gyakran megtalálja Önt a múzsa.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ne hagyatkozzon feltétel nélkül a megérzéseire. Az ítélőképessége korlátozott, külső tényezők zavarják abban, hogy reálisan mérje fel a kialakult helyzetet. A bizonytalansága zavarólag hat a környezetére, hisz eddig éppen a határozottsága miatt fordultak Önhöz. Ettől függetlenül ne hozzon elhamarkodott ítéletet, ne döntsön sorsfordító kérdésekben. Amennyiben ragaszkodnak az Ön véleményéhez, kérjen időt, hogy lehetősége legyen valamennyi tény megismerésére, felkutatására.

Halak 02.20-03.20.
A magánéletében sorsdöntő változások állhatnak be. A csillagoknak köszönhetően ismételten a legjobbkor van a legjobb helyen. A párjának, gyermekeinek segítségre van szüksége és tudják, Önre biztosan számíthat. De nincs ez másképp a barátaival sem, mindig készséggel áll a rendelkezésükre, ha komoly válságon mennek keresztül. Megnyugtató szavaiért sokan tartoznak hálával Önnek, melyet most beválthat.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-02-17

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite