2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A tegnapi után valódi felüdülés a mai nap

Napi horoszkóp: A tegnapi után valódi felüdülés a mai nap

Fogadja el, hogy vannak akadályok az ember előtt, amelyeket le kell küzdeni, nem lehet megkerülni - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Mérhetetlen vágyat érez arra, hogy változtasson. Persze azt még Ön sem tudja, mivel is elégedetlen, de azt érzi, nem jó így. Álláshirdetéseket böngész és közben párkereső oldalakra is eltéved. Azért csak óvatosan a nagy ugrással. Sokkal inkább azt kellene kutatnia, miből fakad ez a vágya, miért is nem találja a helyét. Ha nem csak a negatív körülményeit vizsgálja, hanem mérlegeli, mit ért el, rá fog döbbenni, hogy ez a késztetés csak hamis álmok kergetése.

Bika 04.21-05.21.
Meg kellene már tanulnia relaxálni. Ez lehetővé tenné, hogy akár napközben is újult erőre kapjon, pár perces pihenéssel teljes erőbedobással folytathassa a megkezdett munkákat. Rendkívül fárasztó nap áll Ön előtt, többször is úgy érzi, az Önre kirótt feladatok meghaladják a képességeit. Ne adja fel az első akadálynál, üljön le és gondolkodjon azon, hogyan tudná leküzdeni. Már azzal is sokat tehet a sikerért, ha nem erőből, lendületből fut neki.


Ikrek 05.22-06.21.

Ne veszekedjen ok nélkül és főleg ne elégedetlenkedjen akkor, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan elképzelte. Fogadja el, hogy vannak akadályok az ember előtt, amelyeket le kell küzdeni, nem lehet megkerülni. Ez nem jelenti azt, hogy a kitűzött céljai lehetetlenek lennének és fel kellene adni azokat, csak annyit, hogy nagyobb erőbedobással kell dolgoznia az elérésük érdekében. De Önben megvan a tudás és a szükséges energia ahhoz, hogy haladjon az útján.

Rák 06.22-07.22.
A csillagok nem hagyják nyugodni, ott motoszkál Önben az elégedetlenség. Semmi sem alakul úgy, ahogyan azt Ön elvárná. Nehezen találja az okot, nem tudja eldönteni, a környezetében kell keresnie a hibát, vagy önmagában. Fogalmazza meg az elvárásait tisztán, érthetően, de ne úgy, hogy nem veszi figyelembe az Ön körülélők véleményét és igényeit. Ezzel könnyebben összhangba hozhatja a külvilágot saját belső énjével.

Oroszlán 07.23-08.23.
Az ösztönei a mai napon nagyon érzékenyen működnek. Különösen nyitott az érzelmekre, mások érzéseire. Ezzel a saját érzelemvilágát is jobban felfedezi. Teljesen tisztába kerül azzal, mit is szeretne elérni az életben. Ugyan sok energiát elszív az, hogy komoly döntéseket hozzon, de most jó eséllyel képes reálisan gondolkodni és ennek megfelelően cselekedni. Egy kis szerencsével olyan új kapcsolatokat létesíthet, melyek a karrierje szempontjából hasznosak lehetnek.

Szűz 08.24-09.23.
Rendkívüli kiegyensúlyozottsága, jó hangulata a környezetében bizalmat ébreszt. Ráadásul valóban kedve is van ahhoz, hogy másokat meghallgasson, tanácsokkal lásson el. Ilyenkor ugyanis nem csak az ő gondjaik foglalkoztatják, hanem képes a saját problémáit is új megvilágításba helyezni. Rádöbben, hogy mennyi mindent elért az életben és elégedetlenségre semmi oka, még ha nem is alakul mindig minden úgy, ahogyan azt Ön eltervezte.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Az Önben tomboló belső feszültség levezetésének remek módja, ha sportol. Most érezne is késztetést arra, hogy fitneszterembe menjen, esetleg uszodába, de a lustasága is feltámad. Ne habozzon megmozgatni az izmait, hisz ez nem csak az egészségét szolgálná, de a vonalainak sem ártana. Hogy mindeközben még a csapzott idegei is lenyugszanak, már csak hab a tortán. És így egy kis édesség elfogyasztása sem okoz akkora bűntudatot.

Skorpió 10.24-11.22.
A mai napon a csillagok nem jósolnak komolyabb zavart az életében. Nem kell tartania legyőzhetetlen kihívásoktól vagy erőt próbáló gondoktól. Talán csak a délutáni órák hoznak egy kisebb feszültséget. Legyen másokkal szemben türelmesebb és elnézőbb, ha más véleményt képviselnek, mint Ön. A megértés most sokkal nagyobb eredményt hozhat, mint ha meggondolatlanul ragaszkodik a saját álláspontjához.

Nyilas 11.23-12.21.
Már-már unalmasnak is nevezhetné a mai napot. Elkerülik a kihívások, komolyabb megpróbáltatások nélkül telik a napja. Keresse fel régen nem látott barátait, beszéljenek meg egy találkozót. Ez színt hoz az életébe. Az emlékek felelevenítése közben rá fog ébredni, bizony sokszor álmodozott ilyen nyugalmas napokról. Ne legyen hát elégedetlen amiatt a sorsával, hogy szinte unalmasan telnek a napjai.

Bak 12.22-01.20.
Minden oldalról támadások érik, mely csak tovább nehezíti a helyzetét. A felettesei olyan munkákkal bízzák meg, melyek elől eddig sikeresen kitért és nem véletlenül próbálta elkerülni. Úgy érzi, meghaladja a tudását a probléma, melynek megoldását most Öntől várják. Ez csak tovább fokozza az idegességét. Ha képes a fontos mozzanatokra összpontosítani, legyőzheti a kihívást és ráébred, felesleges volt menekülnie.

Vízöntő 01.21-02.19.
Összecsaphatnak a hullámok a feje fölött, de hogy ennek milyen hatásai lehetnek, csak azon múlik, mennyire képes önmagán uralkodni. Ha nem hagyja, hogy elragadja magával az idegesség és a feszültség, akkor képes lehet ellátni a munkáját anélkül, hogy komolyabb hibákat vétene. Ügyeljen arra, hogy ne tegyen felelőtlen ígéreteket, melyeket a későbbiekben nem tudna, vagy nem akarna betartani.

Halak 02.20-03.20.
A tegnapi után valódi felüdülés a mai nap. Mondhatni habzsolja az élvezeteket, ami persze nem igaz, hisz most sem kerüli el a munka, feladatok sora vár arra, hogy elvégezze. De legalább ezek a fogára valók, szívesen foglalatoskodik velük és nem is látja kilátástalannak a helyzetét. És mivel a közérzete sem olyan csapnivaló, mint tegnap, könnyen talál segítséget is maga mellé. Bár nem sikerül mindennel végeznie, ahogy eltervezte, de nem is mondható eredménytelennek a nap.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-02-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite