2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai nap átlagosan telik, semmi emlékezetes esemény nem kavarja fel az állóvi

Napi horoszkóp: A mai nap átlagosan telik, semmi emlékezetes esemény nem kavarja fel az állóvizet

A mai napon azonban hajlamos mások kárára önmagát előtérbe tolni, ezzel romba dönteni a csapatát - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Nem érez erőt ahhoz, hogy komoly feladatokkal megbirkózzon. Szerencséjére nem is kell igazán sok energiát befektetnie a munkájába, rutinjával könnyedén veszi az akadályokat. Így marad alkalma arra is, hogy kicsit önmagára irányítsa a figyelmét. Keresi az útját, de leginkább az foglalkoztatja, miért nem halad a céljai felé olyan ütemben, ahogy szeretné. Bár önmagán kívül keresi az akadályozó tényezőket, sokkal inkább saját magában vannak a buktatók.

Bika 04.21-05.21.
A mai napon szívesen létesít új kapcsolatokat, mélyít el régieket. Elsősorban a munkahelyén veszik észre, milyen nyitott a világra és szívesen állnak a rendelkezésére. Ilyenkor ugyanis Ön kiváló vezető és megértő kolléga, akivel öröm a közös munka. Használja ki a lehetőséget, és olyan feladatokat vegyen elő, melyhez elengedhetetlen a csapatmunka. A jól megérdemelt siker sem fog elmaradni.


Ikrek 05.22-06.21.

A mai napon különösen óvatos, a kis ördög motoszkál Önben, hogy át akarják verni. Bár ez nem igazolódik be, de a megbeszélései során kifizetődik, hogy éber. Magabiztosságának, tudásának köszönhetően eredményeket érhet el, ha a tárgyalásaira alaposan felkészül és az információit okosan használja fel. Ne habozzon akár kisebb vitákba is belemenni, a most átbeszélt problémák nem mérgezik tovább a kapcsolatait.

Rák 06.22-07.22.
Alapesetben Ön egy rendkívül kellemes munkatárs, akivel könnyű együttműködni, remekül tud csapatban dolgozni. A mai napon azonban hajlamos mások kárára önmagát előtérbe tolni, ezzel romba dönteni a csapatát. Gondolja át újra a saját céljait és a csapat érdekeit. Meglátja, nem állnak ezek szöges ellentétben, így nem veszít semmit, ha beáll a sorba és a kollégái nem hátráltatják Önt, sokkal inkább segítik az önérvényesülését, mint azt gondolná.

Oroszlán 07.23-08.23.
A mai napon hajlamos kissé túlbecsülni magát. Úgy gondolja, ellenállhatatlan és ezt lehengerlő modorral szeretné érvényre juttatni. Hajlamos lehet arra, hogy meg sem hallva mások figyelmeztetését, fejjel rohanjon a falnak. Ez a viselkedése nem teszi túlzottan népszerűvé a munkahelyén. Törekedjen arra, hogy visszavegyen a lendületből. Lassítva reálisabban képes felmérni a lehetőségeit és meghallhatja mások segítő szavait.

Szűz 08.24-09.23.
Mielőtt munkához látna, szánjon néhány percet arra, hogy aprólékosan megtervezi a teendőit, időbeosztást készít. Iktasson be rövidebb pihenőket is, hisz még mindig nem száz százalékos a teljesítménye. Ha már nem fogadta meg a családja és orvosa tanácsát, hogy ágyban maradjon, legalább arra ügyeljen, hogy ne hajszolja túl magát. A rutin feladatokkal így is képes végezni és nem mulaszt el egyetlen határidőt sem.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
A mai nap különösen alkalmas arra, hogy valami új felé forduljon. Olyan irányba mozduljon, ami már régóta vonzza. A motiváció ott él Önben és most nyitott új ismeretek elsajátítására és befogadására. Ezzel korábbi problémáira is megoldásokat találhat, hisz új szemszögből képes azokat tanulmányozni és összpontosítani a kivitelezésre. Új kapcsolódási pontokat is talál régebbi ismeretségeihez, közös témákat találnak és ürügyet egy jó beszélgetésre.

Skorpió 10.24-11.22.
Törekedjen arra, hogy ne vegye fel a munkatársai által Ön elé vetett kesztyűt. Úgy érzi, nincs más céljuk, mint Önnek ártani, esetleg a felettesei előtt bemártani. Ügyeljen arra, kivel milyen témáról beszélhet őszintén. Ellenkező esetben ugyanis az Ön közvetlensége és nyíltsága valóban visszaüthet, mint a bumeráng és a szavait kiforgatva valóban felhasználják őszinte szavait Ön ellen.

Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon folytatott megbeszélései során számos olyan új információ birtokába jut, melyek új megvilágításba helyezik az elmúlt időszak gondjait. Egyúttal olyan új ötleteket is hallhat, melyeket a jövőben hasznosíthat karrierépítése során. Nyitott az új befogadására, legyenek azok szakmai információk vagy életvezetési tanácsok. Használja ki és gyarapítsa a tudását. Hamarabb fog ez sikereket hozni, mint gondolná.

Bak 12.22-01.20.
Használjon ki minden lehetőséget arra, hogy véleményt nyilvánítson és másokét meghallgassa. Most ugyanis képes az információcsere során reálisan értékelni a hallottakat és megőrizni a nyugalmát akkor is, ha esetleg olyat hall, melyek belül felkavarják az érzelmeit. Számos ötletet gyűjthet azáltal, hogy végighallgatja beszélgetőpartnerét, nem is gondolja, hogy egy-egy probléma felvetése mennyi más gond megoldásának lehet kulcsa.

Vízöntő 01.21-02.19.
A mai napon szellemi téren képes kibontakozni. Olyan összefüggéseket vesz észre és elemez, melyek eddig teljesen elkerülték a figyelmét. Ezzel tudja a problémát egészében is kezelni, nem csak apránként megoldani. Mindez nem csak a szakmai életében hoz komoly elismerést, de anyagi haszna is származhat belőle. A magánéletében hasonló nagy felismerésekre juthat, ha szentel arra időt, hogy párjával átbeszéljék az elmúlt napok családi eseményeit.

Halak 02.20-03.20.
A mai nap átlagosan telik, semmi emlékezetes esemény nem kavarja fel az állóvizet. Továbbra is csak arra kell törekednie, hogy képes legyen a munkatársaival közösen haladni, együtt dolgozni, mert így van csak esélye arra, hogy eredményeket érjen el. De nem is esik nehezére, hogy segítsen nekik, és ezáltal Ön is támaszkodhasson rájuk, ha elakadna. Lassan, de biztosan kezd megnyugodni és a közérzete is javul.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-02-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite