2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A szó legszorosabb értelmében csodálatosan kezdődik ez a hét

Napi horoszkóp: A szó legszorosabb értelmében csodálatosan kezdődik ez a hét

Ha képes a véleményét és az elképzeléseit tisztán és egyértelműen megfogalmazni, felesleges vitákat kerülhet el - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

A szó legszorosabb értelmében csodálatosan kezdődik ez a hét. Változatos napnak néz elébe, és ez Önt felvillanyozza, így hangulata kiváló, ennek köszönhetően pedig minden úgy megy, mint a karikacsapás. Tele van vállalkozó kedvvel és lendülettel, hogy a terveit valóra is váltsa. Este se üljön karba tett kézzel a televízió előtt, szervezzen közös programot a barátaival, mozduljon ki otthonából.

Bika 04.21-05.21.
A csillagok állása rányomja a bélyegét a közérzetére. Fontos kérdésekben semmiképpen ne döntsön az aktuális hangulatától vezérelve. Az sem lenne azonban szerencsés, ha fűhöz-fához szaladgálna tanácsért, mivel a kapkodás sosem vezethet eredményre. Próbáljon meg időt nyerni. Így módjában állhat információkat gyűjteni, hogy azok birtokában, nyugodtan, higgadtan mérlegelve adja meg a válaszait a felmerült kérdésekre.


Ikrek 05.22-06.21.
A hét remekül kezdődik. Könnyedén vesz minden akadályt, melyet a munkahelyén gördítenek Ön elé. Pedig nem kis feladatokkal bízzák meg, ha nem érezné kirobbanó formában magát, bele sem merne vágni. Most azonban az első pillanattól látja a megoldást, csak az odavezető utat kell keresnie. Ebben azonban nagy segítségére lesznek a munkatársai, csapatban pedig minden sokkal könnyebb, Ön pedig most ideális kolléga, képes hallgatni és akkor megszólalni, amikor kell.

Rák 06.22-07.22.
A mai nap teljesen átlagosan telik, ne várjon látványos eseményeket. Összpontosítson azonban a munkájára jobban, mert hajlamos lehet bizonyos apró részletek felett elsiklani. Mivel az alaposság a mai napon nem az erőssége, így fontosabb döntéseket halasszon el későbbi időpontra. Amennyiben erre nincs lehetősége, mindenképpen kérjen tanácsot, egyedül semmiképpen ne akarjon válaszokat találni.

Oroszlán 07.23-08.23.
A munkahelyén beindul hajtás. A felettesei nem elég, hogy számos új, köztük jó pár megoldhatatlannak tűnő feladattal bízzák meg, de minderre rövid határidőt is szabnak. Ha sikerül a feladataira összpontosítani, valamint átlátni az egymásra épülő lépéseket, könnyen úrrá lehet azon a káoszon, ami kezd kialakulni a munkatársai körében. Fogja össze mindannyiuk munkáját és álljon az élükre, remek vezető lesz a mai napon.

Szűz 08.24-09.23.
A mai napon ne számítson nagy kihívásokra, de tűzijátékra se. Átlagosan telik a hétfő, még igazi megterhelő feladatokat sem bíznak Önre. Ha okosan osztja be az idejét, gondosan megtervezi a munkanapját, akár arra is lehetősége nyílik, hogy kicsit hamarabb leléphessen. A partnere és gyermekei hálásak lesznek azért, hogy nem egy feszült, ideges kedves, anyuka várja őket otthon, szívesen nyílnak meg Ön előtt a problémáikkal, hisz azt tapasztalják, türelmes hallgatóságra találnak Önben.

ezo_banner

hirdetés

Mérleg 09.24-10.23.
Két dologra kell a mai napon különösen nagy hangsúlyt fektetnie. Az egyik, hogy ne essen kísértésbe, kapjon bármilyen vonzónak tűnő ajánlatot. Lehet ez egy új munkahely vagy megbízatás, de akár egy visszautasíthatatlannak tűnő lehetőség, hogy valamit megvegyen. A mai napon ugyanis képtelen lenne észrevenni a buktatókat, amiket ez a váratlanul kínálkozó lehetőség nyújtana. És figyeljen a partnerére, mert könnyen elveszítheti, ha úgy érzi, nem talál Önben támaszt a most kialakuló helyzetére.

Skorpió 10.24-11.22.
Ne akarjon mindenáron ott segíteni, ahol nem szívesen látják. Ahogyan Ön se kérjen olyan embertől tanácsot, akire eddig sem hallgatott. A csapatmunka a mai napon nem az erőssége, így ne is erőltesse. Vonuljon a háttérbe és onnan csendesen szemlélődjön, ha úgy érzi, előreviheti az ügyet, csendesen tegyen meg mindent, ami Öntől telik. A háttérbe húzódás képessége mindenképpen előnyére válhat a mostani feszült hangulatban, amely Önt körülveszi.

Nyilas 11.23-12.21.
Érdekes levél vagy telefon fogadja a munkahelyén. Figyeljen minden apróságra, új információra a mai rohanásban, mert egy fél mondatnak is komoly jelentősége lehet a jövőben. A változatos, ugyanakkor rohanó nap után jól fog esni otthonába hazatérve, hogy partnere számít Önre. Komoly beszélgetésbe elegyednek, amely megmutatja Önnek, milyen fontosak is egymás életében és mégis ilyen ritkán mondják ezt ki.

Bak 12.22-01.20.
Bár úgy tűnik, minden nyugodt Ön körül, ez nem jelenti azt, hogy ölbe tett kézzel hátradőlhet. Dolgozzon előre, ha minden határidős munkájával végzett, hálás lesz önmagának, ha most előkészül a hét további feladataira. Nem lesz mindig ilyen remek a közérzete és nem fog segítőkre sem találni akkor, amikor igazán szüksége lesz rájuk. Ha pedig végképp nem talál tennivalót, engedélyezzen magának egy kis sétát a szabadban.

Vízöntő 01.21-02.19.
Ha képes a véleményét és az elképzeléseit tisztán és egyértelműen megfogalmazni, felesleges vitákat kerülhet el. A mai napon nincs helye a mellébeszélésnek és a köntörfalazásnak. Nem mindig az egyenes beszéd hozza meg a kívánt eredményt, de most csak ez az egy lehetősége van. Ugyanez vonatkozik a partnerével folytatott beszélgetésre is. Ne kerülgesse a kényes témákat, ahogyan az érzéseiről is beszéljen nyíltan, őszintén.

Halak 02.20-03.20.
A csillagok most negatívan befolyásolhatják az életét. Különösen akkor ütközhet nehézségekbe, ha az emberektől többet vár el, mint amire képesek, túlbecsüli a lehetőségeiket. Most ne kérjen, sokkal inkább adjon. Vonatkozik ez a szakmai életére, de az otthonára is. Gyermekei, partnere úgy érzik, túl sokat követel meg tőlük, még akkor is, ha Ön tudja, hogy a házimunkában valamennyiüknek ki kell venniük a részüket.

Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

 

2013-02-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite