2019. augusztus 23., péntek - Bence
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai nap a nyugtalanság jegyében telik

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

HIRDETÉS

Napi horoszkóp: A mai nap a nyugtalanság jegyében telik


A Kosokhoz a mai napon a kreatív munkák állnak közel, a Bikák ma megdöbbennek, hogy milyen könnyedén megy a házimunka, a Rákoknak a hangulata ma feszült, a Skorpiók, ha így folytatják nem lesznek népszerűek, a Nyilasoknak a mai napon a szellemi energiájuk csúcsára érnek, a Vízöntők mind testileg, mind lelkileg összetörtnek, meggyötörtnek érzik magukat - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
A mai napon különösen a kreatív munkák állnak Önhöz közel. Rengeteg ötlet cikázik a fejében. Különösen kapóra jön mindehhez, hogy szívesen kommunikál a környezetében élőkkel. Így az elképzeléseit megbeszélheti rokonaival, ismerőseivel, de most még partnerét is saját elképzelései eléréséhez mozgósítani tudja. A most folytatott beszélgetések azonban nem lehetnek gyümölcsözőek, hosszú távon is kihatással lesznek életükre.


Bika 04.21-05.21.

Megdöbben, milyen könnyedén megy a házimunka, szinte bele sem fogott és minden fáradtság nélkül máris a végére ért. Használja ki ezt a remek lehetőséget arra, hogy elvégezzen olyan feladatokat, melyeket későbbre tervezett, illetve készítse elő az olyanokat, melyek elvégzésére már nem marad ugyan ideje, de az előkészületek is komoly energiaráfordítást igényelnek. Így felkészülhet azokra a napokra, amikor legyűri Önt a téli fáradtság.


Ikrek 05.22-06.21.
A külvilág úgy érzékeli, Ön ma kitűnő állapotban van. A valóság azonban ennek ellentéte. Hiányzik Önből a döntés képessége, az önbizalma éppen a mélyponton. Ez a bizonytalanság ahhoz vezet, hogy az élvezeteket hajhássza. Olyan új hobbit keres magának, melyben úgy érzi, kiteljesedhet. És éppen ez az útkeresése borít leplet belső életének zűrzavaraira. Nagyon fontos lenne, ha legalább legjobb barátnőjével le tudna ülni egy kis beszélgetésre.


Rák 06.22-07.22.
Az, hogy a hangulat feszült, nagyban Önön múlik, így viselje méltósággal az ezért kapott kritikát. Mindenkinek feltűnik, hogy gyakran ideges, ingerült. Találja meg a valóban fontos dolgait, helyezze azokat előtérbe, de mindeközben ne feledkezzen meg szeretteivel érzékeltetni, milyen sokat jelentenek Önnek. Nem tesz jót szervezetének az állandó stressz. Bár a tisztulási folyamat egyúttal komoly veszteségekkel járhat, ha maga mellett tudhatja a családját, nyert ügye van.


Oroszlán 07.23-08.23.
A mai napon nagyon kreatív és kommunikatív, ez megkönnyíti a helyzetét, hogy partnere elé új ötletekkel álljon. Egy kis merészséggel újításokat vezethet be a családjában. Használja ki a lehetőséget, és ezek a most elfogadtatott dolgok szolgálják egyúttal az egészségüket is. Hogy ez az étkezési szokásaikban fog megjelenni, vagy a szabadidős tevékenységet fogják más irányba terelni, csak azon múlik, Ön miben talál rá önmagára.


Szűz 08.24-09.23.
Az Ön szétszórtsága igazi kihívás a szeretteinek. Minden olyan tanács, amely arra irányul, hogy legyen megfontoltabb, átgondoltabb, falra hányt borsóként pereg le Önről. Még a legnagyobb jóindulattal sem képes most összpontosítani. Hagyja egyszerűen megtörténni a dolgokat, felesleges lenne az energiáit arra pazarolni, hogy cselekedeteit összehangolja. Vegyen egy forró fürdőt, ez legalább az idegeire jótékony hatást gyakorol.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Maga mögött képes hagyni a munkahelyi gondjait és képes feledni minden problémáját. A szerettei körében eltöltött nap során feltölti belső tartalékait. Mély beszélgetéseket folytat gyermekeivel, meghallgatva gondjaikat, újra gyermeknek érzi magát. Hirtelen eltörpülnek saját kételyei és megérti, a világ körforgása nem állt meg egy percre sem. És bizony egy-egy leküzdött akadály csak erősítette Önt még akkor is, ha akkor éppen úgy érezte, veszített.


Skorpió 10.24-11.22.
Ha így folytatja, nem lesz népszerű. Bár ingerlékeny hangulata a múlté, de továbbra is mindent elkövet, hogy a figyelem középpontjában maradjon. Talán érdemes lenne elgondolkodnia azon, mindezt úgy tegye, hogy szerettei kitartsanak Ön mellett. Mutassa meg nekik, milyen fontosak Önnek, mennyire becsüli őket azért, mert olyankor is kitartanak Ön mellett, amikor igazából még saját maga elől is menekülne. Ezzel is elérheti ugyanazt a célt, Önre figyelnek, de teljesen más szemmel.


Nyilas 11.23-12.21.
Szellemi energiái a mai napon a csúcsra érnek. Olyan összefüggéseket ismer fel néhány másodperc alatt, amelyek eddig sosem tűntek fel. Mindent képes néhány perc alatt értelmezni, kielemezni és utána józan, logikus következtetéseket levonni. A partnerkapcsolatára is előnyös hatást gyakorolhat azon képessége, hogy most tisztán felismeri a problémákat és logikus érveléssel a megoldásokat is feltárja.


Bak 12.22-01.20.

A mai nap a nyugtalanság jegyében telik. Ez ugyanúgy érinti a családi életét, ahogy az emberekhez való megnyilvánulásait is. Ma igazi hangulatember, de ez nem szabad, hogy oda vezessen, hogy mindenkit hibáztat a környezetében. Irányítsa a felfokozott figyelmét sokkal inkább azokra a dolgokra, amelyek már régóta zavarják, és keressen rájuk úgy megoldást, hogy nem rontja el a viszonyát a családjával.


Vízöntő 01.21-02.19.
Mind testileg, mind lelkileg összetörtnek, meggyötörtnek érzi magát. Mielőtt azonban mindezért a partnerét kezdené okolni, számoljon el tízig és ez alatt keressen magában kapaszkodókat. Ugyanis ha teljes elkeseredettségével a nyakába zúdítja mindazt, ami belülről őrli, könnyen megbánthatja, amit azonban semmiképpen nem szeretne. Egy forró fürdő, esetleg egy jó bor és könyv társaságában könnyebben feloldódnának Önben a belső görcsök.


Halak 02.20-03.20.
A házimunka, mely máskor megnyugtatóan hatott Önre, most csak tovább fokozza a feszültséget. Az így kialakuló belső nyugtalanság már-már a környezetét is megmérgezi. De arra ügyeljen, hogy ne zúdítsa családtagjaira a gondjait, hanem azon dolgozzon, hogy önmagában legyen képes feloldani. Fogadja meg, hogy holnaptól tesz valamit az egészsége érdekében, például eljár rendszeresen mozogni. Meglátja, a fizikai fáradtság valóságos csodaszerként fog hatni a lelki életére is.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2013-01-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite