2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: A mai nap kifogástalanul alakul

Napi horoszkóp: A mai nap kifogástalanul alakul


Az ikreket környezetük boldognak, energikusnak látja, a rákoknak nagy nap ez a mai, a szüzek a mai napon teljesen kimerültnek zaklatottnak érzik magukat, a mérlegeknek a mai nap kifogástalanul alakul, a skorpióknak a hangulatuk ma mélypontra süllyed, a vízöntőknek a mai nap alkalmas arra, hogy új feladatokat vállaljon, a halak a mai napon legyenek kissé óvatosabbak a pénzügyekben - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Hiú ábrándokat fűzhetett egy olyan személyhez, akivel még április elején ismerkedett meg. Azóta ábrándozott, ám most tudomására jutott, hogy mással köti össze az életét. Ne legyen nagyon szomorú, ne keseregjen. Ön előtt is nyitva áll még a lehetőség, még Ön is találkozhat az igazival. Egészségügyi probléma, orvosi kivizsgálás lehetősége merülhet fel. Kiváló az ütemérzéke, megfelelő időben, a megfelelő helyen van.


Bika 04.21-05.21.
Az Ön izgő-mozgó természetének általában nem fekszik a csend és a nyugalom, ami most körülveszi. Most kivételesen mégis örül ennek, sőt kimondottan élvezi az erdő csendjét. A madarak csicsergését, a lágy szellőt és a puha gyepet. Még az a nyári zápor sem zavarja meg, amely bőrig áztatja. Élvezi a sétát, a laza mozgást, de legfőképpen a szellemi kikapcsolódást. Töltse is fel lemerült energiakészleteit, a következő hónap kemény munkával fog kezdődni.


Ikrek 05.22-06.21.

Önt mások boldognak, energikusnak és barátságosnak látják. Bár általában barátságos, mégis nehezen tudja elrejteni a megvetését azok iránt, akiknek az észjárása és a tettei lassúbbak, mint az Öné. Mivel rendkívül független, ezért jobban szereti, ha mindenben maga dönthet. Mivel nem könnyen befolyásolható, ezért gyakran önfejűnek tűnik. Önt mások gyorsnak, okosnak és bátornak látják, de ugyanakkor mindenkit bosszant az, hogy mindig a csoport vezetője akar lenni.


Rák 06.22-07.22.
Nagy nap ez a mai, ha iskolapad koptatására készül: évnyitó van. Még ha nem is az első osztályba megy, akkor is izgalommal várja, mit hoz az új tanév. Lesz-e új tanár, előadó, új osztálytárs, évfolyamtárs, mi van a régiekkel? De szülőként sem kevésbé jelentős esemény ez a mai. Mostantól a tanulmányi eredményekre is figyelniük kell. No és ők is elkezdik az utolsó negyedévi hajrát. Rendszerváltás ide, rendszerváltás oda, azért nagyon sok minden nem változott.


Oroszlán 07.23-08.23.
Meglehetős energiával veszi tudomásul azt a tényt, hogy ez a nyár is elmúlt. És vele együtt elszálltak a reményei is, amelyek minden nyár közeledtével hirtelen kapnak lábra. Nem ismerkedett meg a Balaton partján egy német, holland milliomos csemetével, nem húzták ki a lottón az ötösét és nem talált a fövenyen arany karkötőt sem. Mindennek ellenére nem volt rossz ez a nyár, hiszen barnára sülve, kipihenten érkezett haza - igaz, üres zsebekkel.


Szűz 08.24-09.23.

Amennyiben ezt a hetet keményen végigdolgozták, mára teljesen kimerült, ideges, zaklatott. Minden baja van. Még az egészsége is veszélyben foroghat. Közlekedjen óvatosan a hétvégi forgalomban, mert a baj - különösen, ha fáradtak, kedvetlenek - könnyen megeshet. Ha teheti, ne mozduljon ki már otthonról, bár a négy fal között is megsérülhet, hisz figyelmetlenségének köszönhetően akár egy konyhakés is veszélyes lehet.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.

A mai nap kifogástalanul alakul. Pedig a tökéletesben nem hisz, holott már többször tanúbizonyságot tett róla Önnek az élet. Így lesz ez a mai napon is. Amit csak a titkos vágyaiban el tud képzelni: siker, pénz, szerelem, győzelmek - ma minden együtt van. Most a szokásosnál is jobban szeretne kitenni magáért. Végül is minden várakozáson felül alakul, és boldog, hogy ennek a remek jegynek a szülötte.


Skorpió 10.24-11.22.
Hangulata ezen a napon a mélypontra süllyedhet: élete legsötétebb napjának érzi a mait. Ugyanakkor azt is szeretné, ha ez a péntek örökké tartana. Rapszodikus hangulatát még a környezete sem tudja követni. Hivatásában, vállalkozásában kiemelkedő sikereket érhet el, és szívügyekben is rendkívül szerencsés. Ma kiváltképpen csak magának köszönheti, ha nem tudja élvezni az élet örömeit.


Nyilas 11.23-12.21.

Teljes egészében Önön múlik, hogyan vészeli át azokat a nehézségeket, amelyek Önre várnak a mai napon. Küzdje le az ingerlékenységét, mert a barátai és a partnere fölött gyakorolt jogtalan kritikája kiváltja az ellenszenvüket, és ez Önre még akár hátrányos is lehet. Nagyon vigyázzon! A rossz könnyen még rosszabbá válhat, ha nem veszi időben észre, hogy nem a megfelelő úton indult el.


Bak 12.22-01.20.
Érdek. Minden ezen alapszik. Mielőtt tiltakozni kezdene, gondolja csak meg, miért fogyaszt sok zöldséget, gyümölcsöt, miért a szerelmével megy moziba és nem a házsártos házmesternével, miért azt juttatja előnyhöz, akivel szót ért, és akitől viszontszolgáltatásokra számíthat. Az egész világot az érdek mozgatja. Most az az érdeke, hogy valaki segítse extra munkához, hogy dagadjon némiképp a pénztárcája. Épp ezért ne restellje felvenni a telefont és felajánlani a szolgálatait.


Vízöntő 01.21-02.19.
Ez a nap alkalmas arra, hogy új feladatot vállaljon, vagy változtatásokat kezdeményezzen a hivatása területén. Ma mindjárt ezzel kezdheti a napot. Hétvégén szerencsés kézzel nyúl a pénzhez. Egy kis kockázatvállalástól sem szabad megijednie, hiszen a csillagok egyengetik az útját. Ingatlan adásvételével különösen jól jár. A közeledő őszt minden porcikájában érzi. Irigylésre méltó helyzetben van az a társ, akit szeret, mert elhalmozza gyengédséggel, figyelmességgel.


Halak 02.20-03.20.
Legyen kissé óvatosabb a pénzügyekben. Át kell gondolnia, milyen kötelezettségei lesznek mostanában - így bizonyos csábításoknak jobban ellen tud állni. Megint összekap valami apróságon a házastársával, pedig a harmóniára és a kölcsönös megértésre most sokkal nagyobb szüksége van, mint valaha. Este biztosítsa magának egy ember bizalmát, akinek a támogatására az elkövetkezendőkben különösen rá lesz szorulva.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-08-31

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite