2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: a munkahelyi gondok nem a családi asztal mellé valók

Napi horoszkóp: a munkahelyi gondok nem a családi asztal mellé valók


A rákoknak ma olyan jó kedvük lesz, hogy madarat lehetne velük fogatni, a skorpiók ma fordulatos napra ébredtek, a vízöntők tele vannak jobbnál-jobb ötletekkel azonban a megvalósításukhoz türelem kell, a halaknak ma minden oldalról támogatásba és elismerésben lesz részük - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Ne csak a saját testét kényeztesse ezen a héten, hanem a szíve választottjáét is. És csak este engedje meg magának, hogy lustálkodjon kicsit, mert a munkahely taposómalmában minden munkanap érdemes pedálozni. A mai napon elvégzett munka dupla haszonnal jár. Egyrészt régóta halogatott feladatait sikerül végre megnyugtatóan rendezni, lezárni, másrészt főnökei is észreveszik és díjazzák a ténykedését.


Bika 04.21-05.21.
Sziklaszilárdan hitt benne, és most mégis csalatkozott. Ugyanakkor, csaknem ugyanabban a percben igazi meglepetés éri. Olyan, amely alapvetően megingatja a hitét, amelyet egyetlen személybe vetett. A most megjelenő „másik" kiállja az összehasonlítás próbáját. Sőt üdesége, őszintesége és szépsége egyértelművé teszi az Ön számára, hogy hiba volt eddig is bezárkóznia, és szinte az elefántcsonttoronyból szemlélődnie.


Ikrek 05.22-06.21.

Ne gondolja, hogy versenyeznie kell volt férje új társával. Több Önökben a közös vonás, mint gondolná. Ha sikerülne szívélyes kapcsolatot kialakítani egymással, mindannyian boldogabbak lehetnek. A mai nap pont alkalmas egy békülési találkozásra. Legyen Ön a gáláns fél, aki felhívja a „vetélytársat" és akár kettesben, de akár hárman is leülnek egy kávé mellett megbeszélni az Önöket egyébként is összekötő szálakat.


Rák 06.22-07.22.
Olyan jó a kedve, hogy madarat lehetne fogatni Önnel. Fogalma sincs róla, mitől lett ilyen bolondul vidám, de ne is törje a fejét rajta. Ehelyett induljon el a kedvesével, és járják a várost, menjenek közösen sportolni, nézegessenek kirakatokat, látogassanak el egy múzeumba. Este pedig kéz a kézben üljenek be egy moziba. Mi lehetne szebb egy romantikusan eltöltött napnál. Talán az éjszaka...


Oroszlán 07.23-08.23.
Egy önmagában ártatlan, veszélytelen esemény kibillenti az egyensúlyából. A teljesen új helyzetben csak nehezen, sok nehézség leküzdése után találja fel magát. Csődöt mondanak a jól megszokott és bevált eszközei, és ezért szerencsétlennek, kiszolgáltatottnak érzi magát. A véletlen azonban a segítségére siet egy kellemes jelenség alakjában. Ha hallgat rá, nem minden megrázkódtatás nélkül, mindenesetre könnyebben vészeli át ezeket a nehéz órákat.


Szűz 08.24-09.23.
Önre ugyan nem nagyon illik a csapodár jelző, ezen a napon mégis váratlanul tüzet foghat. A nagy szerelmi fellángolás napja ez. Szexuális éhsége minden előzmény nélkül törhet Önre, de ahogy jött, olyan váratlanul el is múlhat. Már csak az a kérdés, hogy sikerül-e partnert találnia ebben. Jól gondolja meg, érdemes-e egy egyéjszakás kalandba keveredni, kockáztatva ezzel meg lévő kapcsolatát.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Mindig örül, ha segíthet valakin, aki közel áll Önhöz, de ez a mai megkeresés különösen meglágyítja a szívét. Számtalan ötlettel, tanáccsal látja el az ismerősét, hiszen egy kicsit Ön is szívügyének tekinti a dolgot. Egész meggyőzően tud beszélni neki a sikerről, a pénzről és a csillogásról, pedig mostanában Ön sem találkozhatott velük közelebbről. Olyannyira képes átérezni ismerőse helyzetét, hogy teljes erőbedobással az ügy mellé áll.


Skorpió 10.24-11.22.
Fordulatos napra ébredt. Ha tegnap még mellőzött volt, ma fényes kárpótlásul rendkívül előnyös, a képességeit elismerő szerződést kaphat. A dolgok tehát, bármily ziláltak is olykor, egyszer mégis rendbe jönnek, egyenesbe kerülnek. Ezt a tanácsot érdemes lenne megfogadnia és eszébe villantania, amikor azonnal támadásba vagy elkeseredett védekezésbe lendülne, mihelyst meginogni véli a „trónszékét".


Nyilas 11.23-12.21.
Bármennyire is fáradt, ma bizony eseménydúsra sikeredik a napja. Ez a szerda nem várt alkalmat ad arra, hogy a pozícióját megerősítse. Akár a hivatása terén, akár a családi életében történik mindez, mindenesetre a befolyása növekedni fog. Még azok az emberek is elismerik a képességeit, akik eddig kimondottan rosszindulatúan vagy komoly fenntartásokkal fogadták a lépéseit. Teher alatt nő a pálma - és ez Önre most hatványozottan érvényes.


Bak 12.22-01.20.
A munkahelyi gondok nem a családi asztal mellé valók. Még a villamoson, buszon zötykölje ki az agyából őket. Ha vezet, akkor se rágódjon a problémákon egész úton, hisz így nem csak az lehet a gond, hogy otthon is ezt taglalja, de komoly baleset forrása lehet a figyelmetlensége. Mire hazaér, már csak a csokin és a virágon járjon az esze. Nemcsak a kisiskolásoknak, a nagyobbaknak is elkél a bátorítás. Segítsen benne, hogy várakozással nézzenek az új tanév elé.


Vízöntő 01.21-02.19.
Tele van tervekkel, jobbnál jobb ötletekkel. A megvalósításukhoz azonban nem elég a kezdeti lendület, hanem türelemre is szüksége lesz. Biztosan könnyebb helyzetben lenne, ha kétszer annyi pénze lenne, mint amennyi a rendelkezésére áll. Kár ezen keseregnie, hiszen a pénzhiány nem lehet akadálya annak, hogy az álmait megvalósítsa. Ki tudja, hányszor fordul elő, hogy felidegesíti magát, de éppen ez segít új megoldásokat kitalálni.


Halak 02.20-03.20.

Ma minden oldalról támogatásban és elismerésben lesz része. Ha most nem éri el azt a célt, amit kitűzött önmaga elé, akkor bizonyára sok hibát követett el korábban, mely most bosszulja meg csak igazán magát. Ha így lenne, kísérelje meg legalább helyrehozni ezeket. Ez legalábbis azt a szándékát feltételezi, hogy az adandó alkalommal pótolja a veszteségeket, amelyek most érték a múltbéli hanyagsága miatt.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-08-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite