2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: a rákok erejük teljében vannak

Napi horoszkóp: a rákok erejük teljében vannak


A kosoknak most érdemes lakást vagy házat vásárolni, a bikáknak ma szerencsés napjuk lesz, a nyilasoknak ma hatalmas a tettvágya, a vízöntők ma képtelenek odafigyelni arra, amit csinálnak - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Amennyiben lakást vagy házat készül vásárolni befektetési céllal, most itt az alkalom. Ha kiadja, mindig teremthet magának némi elkölthető plusz pénzt. Ha mégsem vág bele ilyen nagy kiadással járó tervekbe, akkor se hagyja, hogy álljon a pénze, inkább lovagoljon meg egy gyorsan kibontakozó piaci eseményt. Élvezze új ismerősök társaságát, mert a kapcsolatteremtésre most sok lehetősége nyílik. Néhány új ruhadarabbal gazdagíthatja ruhatárát, esetleg megváltoztathatja a hajviseletét. Mindenképp érzi, eljött az ideje a változásnak.


Bika 04.21-05.21.
Ha teheti, üsse nyélbe a régóta elkészített üzletet, és tegyen meg mindent azért, hogy az előkészületek már a következő ügyletre beérjenek. Szerencséje és tudása ezen a napon remekül kamatozik, végre megmutatkozik a sok munka értelme is. Ne engedje, hogy lerázzák, hogy átlátszó indokokkal csússzanak ki a válaszadás elől. Buldog kutya módjára tartsa meg, amit elért, de legyen időnként nagylelkű, és egy-egy gesztussal éreztesse partnerével, hogy igazából Ön tesz szívességet neki.


Ikrek 05.22-06.21.
Ismét be akar és be is fog kapcsolódni az események menetébe. Visszatér az életébe a mozgalmasság, a lendület. Megtalálta azt a társaságot, amelyik megtanítja jókedvűnek, derűsnek, vidámnak lenni. Ragaszkodjék ehhez a társasághoz, ne engedje, hogy a vészmadarak eltávolítsák a közeléből. Nehezen viseli a hirtelen jött meleget. Töltsön több időt a szabadban. Egyen sok zöldet, ne csak gyümölcsöt, zöldséget is.


Rák 06.22-07.22.
Menne is, maradna is, maga sem tudja, mit csináljon. Csábítja a lehetőség, hogy kipróbálja a tudását. Úgy érzi, ereje teljében van, meg kell csillogtatnia a képességeit. Igaza is van, mutassa meg a többieknek, hogy nem lehet még leírni Önt csak azért, mert nem tegnap kezdte a pályafutását. Ha sokat tétovázik, elszalasztja ezt a lehetőséget, azután meg siránkozhat, milyen egyhangú is az élete.


Oroszlán 07.23-08.23.
Ki mondhatja meg biztonsággal, hogy minek van értelme, és mi az, ami teljességgel felesleges? Vajon ki az, aki azonnal meg tudja különböztetni az értékest az értéktelentől, az igazit a talmitól? Sajnos Ön nem közülük való, így ezzel kár is vesződnie. Nem kell megoldania az emberiség nagy problémáit, nem ezt várják el Öntől. Azt már viszont sokkal inkább, hogy a környezetében viselkedjék igazi humanistaként, vagy legalább azt, hogy az élet apró-cseprő dolgait a maguk helyére tudja tenni.


Szűz 08.24-09.23.

Úgy érzi, egészen más ember lett. Határozott, magabiztos. Ez az érzés egészen új Önnek, és élvezi ezt a szerepkört. Talán még ahhoz is kedvet kap, hogy új, divatos holmikat vásároljon magának. Túl sokat foglalkozik önmagával. Néha szükség van erre is, de vigyázzon. Nehogy túlzásba vigye az önzést, és teljesen elhidegüljön a barátaitól vagy a családjától. Később nagy szüksége lehet rájuk.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Ez nem feltétlenül jelent rosszat. Lehet, hogy csak váratlan események formálják át az elképzeléseit elsöprő gyorsasággal, de az is megeshet, hogy tényleg szétrombol mindent egy vihar. Partnerével mostanában történt egy és más, amire magyarázatot szeretne kapni, de nagyon melléfogott az időpont megválasztásában. Ha repülő csészealjakat vél látni, azok nem biztos, hogy valóban ufók, sőt...


Skorpió 10.24-11.22.
Ma gyakran felteszi magának a kérdést: mennyit is ér? Főleg azért gyötrik kétségek, mert hivatása, szakmája, előmenetele miatt elhanyagolta a családját. Ez jó jel! Emberségre, tisztességre vall. Óvakodni attól kell, aki nem érzi szükségét az önvizsgálatnak, és soha egyetlen pillanatig sem kételkedik önmagában. Ön nem tartozik az ilyen emberek közé, időről időre átértékeli, felülbírálja az eltelt időszakot.


Nyilas 11.23-12.21.
Tettvágya a mai napon tiszteletre méltó. De ne cselekedjen, ha az idő még nem érett meg a tervei végrehajtására. Tudnia kell, hogy kitől fogadhat el értelmes, használható, az Ön számára is hasznos tanácsot. Ne feledje ugyanakkor, hogy néha túlzottan is büszke, sőt hiú. Amennyiben valaki Ön mellé kíván felsorakozni, kizárólag Önös érdekből ne zavarja el, hallgassa végig, és ha valóban önzetlen a segítség, fogadja el bátran.


Bak 12.22-01.20.
Tegnap nem sikerült, majd holnap. Ez jár folyamatosan a fejében. Egyre azonban nem gondolt: mégpedig a mára. Amit ma elszalaszt, holnap már nem tudja megélni. A dolgok azért válnak örömtelivé, mert saját választása szerint cselekedhetett. És az ember miért is tenne önmaga ellen? Ábrándozni, és előbújni is engedje az Önben rejtőzködő gyermeket, akinek a színes világát még mindig visszasírja.


Vízöntő 01.21-02.19.
Ma képtelen arra figyelni, amit csinál. Nem lenne csoda, ha megfeledkezne az egyik fontos teendőjéről. Használja a sutba dobott határidőnaplóját. Jobb lenne, ha az elkövetkező napokban nem döntene komolyabb összeg sorsáról. Az esetleges üzleti tárgyalásokat, szerződéskötéseket i célszerű lenne későbbre halasztani. Próbáljon meg tökéletesen kikapcsolódni, energiával feltöltődni. Partnerével a legkényesebb témákat is őszintén megbeszélheti.


Halak 02.20-03.20.

Ön ismét attól fél, hogy az a bizonyos sokat ígérő szerelem kudarcra van ítélve. A valóságban még semmi sincs veszve: csak most az egyszer tudjon harcolni, és ne adja fel rögtön, ha nem megy minden tökéletesen. Partnere alapjában véve boldog lehet, hogy éppen Önre talált. És ezt ő is nagyon jól tudja, de mindketten félszegek és félnek átadni magukat az érzéseiknek. Kimutatni pedig még nagyobb bátorságot igényel.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24

 

2012-06-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite