2019. április 25., csütörtök - Márk
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: a rákok ma sem hazudtolják meg önmagukat

Napi horoszkóp: a rákok ma sem hazudtolják meg önmagukat


Az ikreket valaki érzelmileg zsarolja, a szüzeknek ma idegtépő napjuk lesz, mert azzá teszik a folytonos gyanakvással, a skorpiók nosztalgiáznak, a vízöntők kihagyhatatlan lehetőségekkel találkozhatnak - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Drága szerelmével most nagyon közel kerültek egymáshoz, különösen jól megértik egymást. Egyébként talál magának egy új, hasznos elfoglaltságot. Ezekben a napokban határozza el, hogy elfogadja azt az állásajánlatot, amit kezdetben túl szépnek tartott. Az egyik munkatársa segítségre szorul, őszintén belegondolva, csak Ön tud rajta segíteni. Lassacskán csak felnyílik a szeme és észreveszi, hogy tavaly óta mennyit javult a teljesítőképessége.


Bika 04.21-05.21.
Az a rövid néhány nap, amelyet kikapcsolódásra fordított, most meghozza a várt eredményt. Minden külső kényszerítő körülmény nélkül is nagyszerű sikereket ér el - szinte szórakozásból. A dolgok önmaguktól mennek, a problémák könnyen megoldódnak, jobbnál jobb gondolatok jutnak az eszébe. Ilyenkor sajnálja csak igazán, hogy az ilyen szerencsés időszakok rendszerint rövid ideig tartanak, hogy a nap csak 24 órából áll.


Ikrek 05.22-06.21.

Valaki a közvetlen környezetében érzelmi zsarolással, manipulációval próbálja rábírni Önt arra, hogy az ő elképzelései szerint, a magáé ellen cselekedjen, gondolkodjon, érezzen. Hamar felismeri, hogy valami nincs rendben, valami hamisság lopta be magát a kapcsolatukba. És ez már nem először fordult elő az utóbbi időszakban. Tegye azt, amire már úgyis régen készült: térítse észhez az illetőt.


Rák 06.22-07.22.
Ma sem hazudtolja meg önmagát, bemutatja a környezetének, milyen is egy hamisítatlan Rák: szeszélyes, mint az áprilisi időjárás. Az egyik pillanatban még önfeledten nevet, majd eszébe jut valami, és csaknem könnyezik, hirtelen feltámadó undokságát elbűvölő kedvességgel ellensúlyozza. Csak legyen, aki elviseli Önt ebben a hangulatviharában. Még szerencse, hogy a tányércsapkodást otthonra tartogatja.


Oroszlán 07.23-08.23.

Hát nem bosszantó, hogy megint ennek a senkiházinak jött be minden! Eddig szótlanul és kellő önfegyelemmel tűrte a vaksors ily igazságtalanságát, de ami sok, az sok. Ez márpedig tűrhetetlen. A harag azonban meglehetősen rossz tanácsadó, az azonnali revans helyett inkább gondolkozzék. Vajon hogyan tudná a maga javára fordítani a sikerszériáját, hogyan tudna a helyébe lépni? Na, ez az igazi kihívás, feladat.


Szűz 08.24-09.23.
Idegőrlő nap, mert azzá teszi az oktalan gyanakvásával és hisztérikus kitöréseivel. Rémeket lát. Feltételezi, hogy a munkatársai összeesküvést szövögetnek Ön ellen, az állása veszélyben forog. Szerelmével is szakításra kerülhet sor. Ilyen zaklatott állapotban, ha teheti, ne üljön a volán mögé, ha mégsem kerülheti el, vezessen megkettőzött óvatossággal. Legjobb lenne, ha estére kikapcsolná a telefonját és egy forró fürdőt véve megnyugodna.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.

Ha a szerelmük már túl van a lángoláson, abból még ne következtessen arra, hogy ennyi volt, vége. Sőt, a viharos szerelmet melegség, szeretet, örök összetartozás követi. Tartsa azt is szem előtt, hogy a szépség, a szenvedélyesség mind-mind múlandók ahhoz, hogy megtalálják az igaz szerelmet, a legmélyebb szeretetet kell megismernie, mely a bizalmon és a tiszteleten alapszik. Erre még bőven van ideje.


Skorpió 10.24-11.22.
Mostanában hajlamos a nosztalgiára. Egyre többet gondol régi szerelmeire, akikkel káprázatos napokat töltöttek együtt. Ez biztos jele annak, hogy partnere nem tölti be az életét, és nem elégíti ki sem az ágyban, sem szellemi társként. A hibát ne egyedül benne keresse! Teremtsen olyan hangulatot - vigye el szórakozni, vacsorázni-, ahol mindketten feloldódhatnak, és ez által újra közelebb kerülhetnek egymáshoz.


Nyilas 11.23-12.21.
A mai napon meglepődik a felettesei engedékenységén. Rögtön kérjen is fizetésemelést. Ha állást szeretne változtatni, a munkahely keresését még ma kezdje el. Magánéletében semmiféle esélyt ne hagyjon ki! A szerelemben csúcspont várható. Engedje szabadjára az érzéseit, érzelmei szárnyaljanak a magasban. Most ne attól tartson, hogy magasabbról nagyobbat lehet esni, ezen ráér majd holnap gondolkodni.


Bak 12.22-01.20.
Érdemes összegeznie, mert gyorsan kiderül, hogy nem dolgozott hiába. Nyugodtan üldögélhet a szobája sarkában, senki nem fogja megzavarni. Látják Önön, hogy egyedüllétre van szüksége. Órák telnek el a békés merengéssel. Ha már nyugdíjas, vagy a munkahelye az otthona, előkerül a kézimunka, no meg a keresztrejtvény. Még a pihenése is aktív. Ha valami különleges mutatvánnyal állna elő a vacsorát illetően, családja hálás lesz.


Vízöntő 01.21-02.19.
Ki mint vet, úgy arat. Június végéhez közeledve alaposan verjen rá - bármilyen nehezére esik -, hogy júliusban meghozza az igyekezete a gyümölcsét. Ekkor ugyanis a munkában olyan lehetőségekkel találkozik, melyek egyhamar nem térnek vissza. Minderre egy távoli barátjától érkező hír, utazási lehetőség teszi fel a koronát. Gyakrabban kellene tükörbe néznie - szó szerint és átvitt értelemben is.


Halak 02.20-03.20.
Ma megint rádöbben arra, hogy sokkal több rejlik Önben, mint amennyit általában sikerül kimutatnia - ez a felismerés megerősíti az önbizalmát és új, kihívó tettekre sarkallja. Új kapcsolatok várnak Önre, olyan emberekkel ismerkedik össze, akiknek a véleménye hamarosan fontossá válik az Ön számára. Szerelmi élete érdekes, de kellemes fordulatot vesz, ha nyitottan tudja fogadni a meglepetéseket.


Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-06-21

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite