2018. november 16., péntek - Ödön
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: a vízöntők a maguk útját akarják járni

Napi horoszkóp: a vízöntők a maguk útját akarják járni


A bikák ma úgy érzik, hogy csúnyán félrevezették őket, a rákoknak a mai nap üzleti szempontból jelentős lehet, az oroszlánok ma két vitathatatlan erényük a lelkesedésüket és a szervezőkészségüket kamatoztathatják, a skorpiókat zaklatott érzelmeik kiszámíthatatlan cselekedetekre ösztönzik - napi horoszkóp.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Honnan tudná, mikor jött el a megfelelő perc, hogy meglépje élete legmerészebb lépését? Ne tépelődjön sokat a kérdésen, mert erre nincs jó válasz, inkább várja ki azt az időszakot, amikor bűntudat nélkül tud meghozni komoly döntéseket. Lehet, hogy most emiatt elszalaszt egy vissza nem térőnek ígérkező lehetőséget, de így nyugodtan hajthatja álomra a fejét, mert nem kockáztatta sem a saját, sem szerettei jövőjét.


Bika 04.21-05.21.

Olyan érzése támad, hogy csúnyán félrevezették, olyan információkkal látták el, amelyek hamisak voltak. Nem csoda, ha ezekből kiindulva vakvágányra tévedt, szarvashibákat követett el. A korrigálásra soha nincs késő, és ez annyiban is rettentő fontos lenne, hisz a szavahihetősége múlhat azon, sikerül-e az elkövetett hibákat helyrehoznia. Ha ebből az ügyből presztízsveszteség nélkül sikerül kitáncolnia, jogosan döngetheti a mellét.


Ikrek 05.22-06.21.
Fontos Önnek a házasság, mert az Ön szemében ez az igazi kapcsolatok betetőzése. A mai napon azon töpreng, mit is akar valójában, és lehet, hogy rászánja magát a döntő lépés megtételére. Bár még Ön sem érzi elérkezettnek az időt, de úgy gondolja, kár tovább várnia, mert tart attól, elszalasztja a lehetőséget. Mielőtt valóban kimondaná, érdemesebb lenne puhatolózni partnere érzelmei és elszántsága felől.


Rák 06.22-07.22.
A mai nap üzleti szempontból jelentős lehet, ha nem rohan el rögtön a tárgyalás elején. Ne vegye rossz néven az üzletfelei bizalmatlanságát, ez nem személy szerint Ön ellen irányul, sokkal inkább a mai világban tapasztalható megbízhatatlan emberek ellen. Tudhatja: az üzletben nincs barátság. Jobban teszi, ha lenyeli a mérgét, félreteszi a sértődöttségét, így rendezheti végre az anyagi helyzetét. Különben is a sértődés az ostobák fegyvere.


Oroszlán 07.23-08.23.
Két vitathatatlan erénye, a lelkesedés és a szervezőkészség, ezek most ismét a javára szolgálnak. Egy új, nagyszerű lehetőség kihasználásához ugyanis éppen e kettőre van szüksége. Készüljön fel arra, hogy teljes erőbedobással kell munkálkodnia a siker érdekében, de az nem fog elmaradni. Most nyugodtan fittyet hányhat az örök károgóknak, a mindig felbukkanó ellendrukkereknek, és ne feledje, az nevet, aki utoljára nevet.


Szűz 08.24-09.23.
Ez a nap újabb, nagyszerű lehetőségeket kínál a tervei megvalósítására. Előnyös szerződéseket köthet, üzleti tárgyalásain magához ragadhatja a kezdeményezést, ragyogó ötleteivel üzletfeleit elkápráztathatja. Mindent elérhet, ha most nem takarékoskodik az energiájával. Amennyiben megijed a kockázattól, vagy nem hajt rá ügyei szervezésére, könnyen hoppon maradhat. De miért is tenne ilyet, hisz tele van tettvággyal és energiával.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.

Elképesztő, hogy egyesek micsoda nyugalommal képesek belevágni ismeretlen dolgokba pusztán csak azért, mert jelentős pénzügyi hasznot remélnek tőle. Ön azért ennél jóval óvatosabb, és milyen okosan is teszi. Információkat szerez be, mielőtt egyáltalán döntene. És így nem csak az anyagi veszteségektől, hanem kényelmetlen helyzetektől is megkímélheti önmagát. Bölcs lépés az előre gondolkodás.


Skorpió 10.24-11.22.
Zaklatott érzelmei kiszámíthatatlan cselekedetekre ragadtathatják. Magánéletét könnyen válságba sodorhatja, ha a kezdeményezést kiadja a kezéből. Ne késlekedjen bevallani a partnerének, hogy mit érez iránta. Mondja meg őszintén, ha szereti, de azt is, ha ráunt. Ezzel csak használhat mindkettőjüknek. Ha a szakítás mellett dönt, tegye azt meg minél kíméletesebben, de határozottan, a lehető legkisebb fájdalmat okozva ezzel a partnerének.


Nyilas 11.23-12.21.
Amennyiben művészi hajlamokkal megáldott és ezt a szakmájában is hasznosítani tudja, kedvezően alakul a mai nap, használja ki a tehetségét, fantáziáját, mert babérokat arathat. Egy váratlan látogatás jelentősen befolyásolni fogja a későbbi terveit. Döntsön a helyzetnek megfelelően, de ne feledkezzen meg a megfontoltságról. Ne engedje, hogy az ár magával sodorja és megfontolatlanul ugorjon fejest.


Bak 12.22-01.20.

A környezetében a mai napon mindenki megkapja a beosztását. Még annyi fáradtságot sem vesz, hogy ostyában adja be a keserű szavakat. Bezzeg, ha Önnel tennék ugyanezt. Már egy kevésbé kedves szótól - különösen, ha a párja részéről hangzik el - üldözési mániája támad. Most igazán kiindulhatna magából. Ha már mindenképpen el kívánja mondani valamennyi kritikáját, tegye azt diplomatikusan és finoman.


Vízöntő 01.21-02.19.

Ön a maga útját akarja járni, de kár lenne ezzel elidegeníteni egy rokont, egy üzleti partnert, esetleg a szerelmét, csak azért, mert mindenáron be akarja bizonyítani, hogy ura a helyzetnek. Használjon ki minden lehetőséget arra, hogy a vitákat békésen rendezze. És az ön számára legfontosabb - szerelmi - kapcsolatában ne habozzon kimutatni őszintén az érzéseit. Elsősorban adni akarjon, ne pedig kapni.


Halak 02.20-03.20.
Mindenki meg fog lepődni, hogy milyen lendülettel vág neki ennek a napnak. Új területeket hódít meg, ami természetesen nem fog tetszeni minden érintettnek. Tartsa magát a helyesnek megismert alapelvekhez. Ezzel váratlan támogatást szerezhet feletteseitől, tanáraitól vagy a szüleitől. Olyan újdonságokról szerezhet tudomást, melyek hatással lehetnek a személyes életkörülményeire. Ha régen járt a háziorvosánál, ma éppen ideje ellátogatni hozzá.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-06-07

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite