2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
ItthonNapi horoszkóp: a vízöntők ma gyengédségre vágynak

Napi horoszkóp: a vízöntők ma gyengédségre vágynak


A kosok ma ingerlékenyek és fáradtak, a skorpióknak ha ma nincs feladatuk akkor csinálnak, a a rákok próbáljanak meg kedveskedni a párjuknak, hiszen megbántották őt, az ikreknek a szerelmi kapcsolatuk meglepő fordulatot vesz, a bakokat a lázas semmittevés tartja hatalmába - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Zaklatott, ideges? Vagy inkább levert, fáradt? Minderre magyarázat a kedvetlensége és az a tény, hogy nem is tudja, honnan merítsen energiát. Ingerlékenységét tartsa kordában, ellenkező esetben olyan emberekkel kerülhet összetűzésbe, akik a jövője szempontjából komoly döntéseket hozhatnak. Ha végképp nem tudja hol levezetni az indulatait, mozduljon ki a négy fal közül és menjen el egy konditerembe.


Bika 04.21-05.21.

Ha már egyszer elhagyta Önt, úgy gondolta, soha nem tér vissza. Most azonban ismét megjelent és találkozót kér. Nem is tudja, mi volna a jobb, visszautasítani vagy engedni a kíváncsiságának, és találkozni vele. Amúgy is érdeklődő természet, nem képes hát ellenállni a kísértésnek, hogy lássa, hallja, mi lett vele azóta, hogy az útjaik elváltak. Csak aztán nehogy újra beleessen ugyanabba a hibába, amelyből oly nehezen evickélt ki.


Ikrek 05.22-06.21.
Szerelmi kapcsolata meglepő fordulatot vesz: újra meghittség alakul ki Önök között, így újra felfedez valamit a partnerében, amit már régen elfeledett. A nyílt beszéd is bizalmasabbá teheti a viszonyukat. Talán leginkább ez hiányzott eddig is a kapcsolatukból. Igyekezzenek a lehető legtovább fenntartani ezt az idilli állapotot, hogy a boldogságuk hosszan tartó legyen. Most beszéljék át az elmúlt időszak nehéz pillanatait, most magyarázatot találhatnak az elhidegülésre.


Rák 06.22-07.22.
Az elmúlt héten nem sokat törődött a kapcsolatuk ápolásával, így meglehetősen halódik a dolog. Meglehet, hogy tegnap még az is rátett egy lapáttal, mert viharos kedvében meggondolatlanul vagdalkozott. Próbálja megbékíteni a kedvesét, nem érdemli meg, hogy bántsa. Sőt, aki elviseli az ön természetét, az díjat érdemelne. Ajándékozza hát meg a partnerét egy igazii Rák-féle meghitt estével!


Oroszlán 07.23-08.23.

Arra aligha mert gondolni, hogy egyszer az ön tanácsaiért fognak tülekedni a főnökei. Most ez is megtörtént. Ezek szerint beigazolódott azon feltevése, amelyet nem is olyan régen még maga is félve mesélt a kollégáinak. Most úgy látszik, hogy a cége az Ön útmutatásai alapján tud kikecmeregni a csávából. Fordítsa az idejét most kizárólag erre, és csak később gondolkodjék el a következményekről.


Szűz 08.24-09.23.

Valamelyest csillapult a nyugtalansága, de még mindig nem tért vissza az igazi önmagához. Pedig a helyzete szilárd, erről a mai napon is meggyőződhetett. Pozíciójában megerősíthetik, vagy magasabb beosztásba sorolhatják. Vállalkozásában, alkotómunkájában is újabb eredményeket érhet el. Most igazán nem helyénvaló az aggodalom. Még ma intézze el a nagy bevásárlást, a holnapi nap nem nagyon marad erre ideje.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Az apró örömök olykor többet jelentenek egy ember életében, mint a fényes csillogás. Ma is egy ilyen aprócska boldogság melengeti a szívét. Évekkel ezelőtt haraggal vált el egy igaz baráttól, akitől azóta sem sikerült bocsánatot kérnie. Ma a szerencsés véletlennek köszönhetően találkoznak, és egy kávé mellett tisztázhatják az akkori félreértést. Egészen megkönnyebbül, hogy egy régóta cipelt terhétől megvált.


Skorpió 10.24-11.22.
Ha nincs feladata, keres magának. Ez nagyon jellemző Önre, nem tudja az időt semmittevéssel múlatni. Ez a nap alkalmas például arra, hogy felfedezze rejtett képességét a zenéhez, tánchoz, íráshoz vagy a festegetéshez. Amennyiben kellő odaadással foglalkozik az említettek valamelyikével, figyelemreméltó eredményeket érhet el. Akkor se keseredjen el, ha mások nem értékelik a művészi hajlamát, a mai nap elsődleges célja az önmagában elmélyülés.


Nyilas 11.23-12.21.

Ma is érvényesítheti az érdekeit. Ragyogjon, mint a gyémánt, sziporkázzon, sőt: egy kis blöff sem árt. Sikere lesz, ha mindezt oly természetességgel teszi, ahogyan azt Öntől megszokták. Ha a közvetlen környezete bizalmatlanságát sikerül eloszlatnia, őszintén feltárnia a kétségeit, problémáit, meglepő megértésre talál. A szerelemben még mindig kitűnőek az esélyei. Ne szalassza el az alkalmat, hogy révbe érhessen.


Bak 12.22-01.20.

Lázas semmittevés tartja a hatalmában. Ápolja a kapcsolatait, hogy ne érezze kiesettnek az időt. Most minden telefonját, hivatalos levelezését elintézheti, és magánlátogatásokra is futja az idejéből, erejéből. Különösen a nyugdíjas ismerőseit kell már sorra járnia. Régen volt, amikor tájékozódott a hogylétükről. Ne szalassza el az alkalmat, mely most adódik, mert ha aztán késő lesz, nem fogja tudni megbocsájtani magának.


Vízöntő 01.21-02.19.
Ha futja az energiájából, csináljon egy kis rendet maga körül. Meglátja, utána még könnyebben megy a munka. Ma vagy pénz áll a házhoz, vagy erre ígéretet kap. A kettő persze nem ugyanaz, ezért jól vésse az eszébe: ne igyon előre a medve bőrére. Védelemre, gyengédségre vágyik ezekben a napokban. A legszívesebben el sem mozdulna a kedvese mellől, annyira szüksége van a biztos támaszra.


Halak 02.20-03.20.
Ha elkövette azt a hibát, hogy könnyelműen bánt a pénzével, ma benyújtják a számlát a felelőtlenségéért. Váratlanul arra kényszerül, hogy többet adjon ki, mint amennyi pillanatnyilag a rendelkezésére áll. Most kiderül, hogy előrelátó volt-e vagy sem. Egy olyan mozgalmas nap, mint a mai, nagyon erős idegeket kíván. Őrizze meg a nyugalmát, gondolkozzon hideg fejjel. Nem kell mindent egyszerre, egy napon elintézni.


Még több horoszkóp itt!HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-06-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite