2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az előző napi pozitív tendencia felerősödik

Napi horoszkóp: Az előző napi pozitív tendencia felerősödik


A Bikáknak kár a lefutott, elavult dolgokra pazarolni a tehetségüket, az Ikreknek ma megadatik a lehetőség - kitűnően jövedelmező megbízatást kaphatnak, a Rákoknak muszáj igyekezniük, ha időben el akarnak készülni az erre a hétre elvállalt feladatokkal, a Szüzek a mai napon feldobottnak, erősnek, legyőzhetetlennek érzik magukat - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Amikor nem költekezhet, akkor elnyomottnak, üresnek, lehangoltnak érzi magát. Talán a partnere vagy a barátai tudnak segíteni Önnek abban, hogy rájöjjön, hogyan is bánjon a pénzzel. Hisz valóban pillanatnyi boldogságot okozhat, ha szabadon szaladgálva egy bevásárlóközpontban elkölti a fizetését, de a másnap reggel érkező csekk láttán hamar szertefoszlik az öröm. Hallgasson a bölcs szóra, találja meg az egyensúlyt az élvezetek és a kötelezettségek között.


Bika 04.21-05.21.
Kár lefutott témákra, elavult dolgokra pazarolnia a tehetségét, az idejét és az erejét. Vonatkozik ez a tanács az élet minden területére és szakítson időt arra, hogy mindezt átgondolja. Azonnal váltson, és állítsa át a jelzőlámpákat is. Csökönyösen ragaszkodni valamihez, ami már divatjamúlt, időszerűtlen, unalmas - higgye el, nem érdemes. Önben sokkalta több tehetség rejlik, mint amit ez a munka igényel.


Ikrek 05.22-06.21.
Ma megadatik a lehetőség: kitűnően jövedelmező megbízást kaphat. És bármennyire is igyekszik csak a munkájára összpontosítani, egyre jobban foglalkoztatja a vonzó ajánlat. Azért mielőtt igent mondana, gondolja át alaposan, hol lehet a buktató. Hisz eddig sem kapott az élettől semmit ingyen, egy ennyire vonzó lehetőség mögött is biztosan rejlik olyan dolog, mely miatt érdemes átgondolnia, valóban belevághat-e.


Rák 06.22-07.22.
Muszáj igyekeznie, ha időben el akar készülni az erre a hétre elvállalt feladatokkal. Úgy látszik, elfelejtette, hogy nem öt munkanapból áll ez a hét, túl sok terhet vett a vállára, és már most érzi, hogy körmére égnek a teendők. Ettől persze ideges lesz, elkapkodja a munkát. Ilyen módszerrel valóban nem tudja tartani a határidőt. Vegyen mély lélegzetet és nyugodjon meg. Meglátja, kis odafigyeléssel, menni fog.


Oroszlán 07.23-08.23.
Hát ezt bizony jól eltrafálta. Tönkrezúzta valakinek az önbizalmát egyetlen mondatával. Azzal a mondattal, mellyel igazán az elevenébe vágott. Ezzel voltaképpen elégtételt szerzett a korábban elszenvedett megaláztatásért. Ne feledje azonban, hogy ezzel egyúttal egy életre elvágta magát nála, és olyan ellenségre tett szert, aki mostantól minden mozdulatát lesi, és csak a kedvező alkalomra vár, hogy lecsaphasson.


Szűz 08.24-09.23.

Feldobottnak, erősnek, legyőzhetetlennek érzi magát. Félredobja a megszokott óvatosságát és az üzletkötéseiben, a pénzügyi tranzakcióiban szinte megkísérti a szerencse istenasszonyát. „Mindent vagy semmit"- ma ez a jelszava. A vállalkozó szellem feltétlenül előnyös, de csak akkor vezethet sikerre, ha körültekintéssel párosul. Ha ezt elfelejti, könnyen lehet, hogy a „semmi" győzedelmeskedik a nap végére.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Komoly elmaradással kell számolnia, hiszen minden egyes nap kiesés sokat számíthat. Eleinte nehezen talál önmagára, de aztán lassacskán csak beindul a gépezet. Olajozottan forognak a kerekek, és végül minden nehézség nélkül megoldja a mára „rendelt" problémákat. Elevenségét nemcsak a munkája során bizonyítja, hanem a szerelemben is. Meglehetősen fárasztó, de mindenképpen emlékezetes napot zár végül.


Skorpió 10.24-11.22.
A nehezén már túljutott, és ettől megkönnyebbül. Lehetőleg a mai napra ne vállaljon olyan megbízatásokat, amelyek túlzottan leterhelnék. Mondja le a megkeresést még akkor is, ha az ajánlat anyagilag csábítónak tűnik. A pénz nem minden. Annyit úgy sem tudnak fizetni, hogy megérje feláldozni az egészségét vagy a családi békéjét. És otthon már nem nézik túl jó szemmel az állandó túlórázásokat, és hogy rendszeresen hiányolniuk kell a vacsoraasztal mellől.


Nyilas 11.23-12.21.

Az előző napi pozitív tendencia felerősödik. Az utóbbi időben hozott helyes döntéseinek hatása mostanra ért be. Enyhe kétkedés fogja azonban el, hogy valóban mindent mérlegelt-e egy-egy alkalommal, de ez nem zavarja meg a napról kialakított összbenyomást. Szívmelengető, derűs családi együttlétre számíthat este. Ne vigye hát haza a délután felbukkanó munkahelyi gondjait, adja át magát a családi idillnek.


Bak 12.22-01.20.
Partnerével megegyezésre jut, még ha némi vita árán is. Elképesztő kitartással rója a köreit. Csak nehogy elmenjen ebben a nagy rohanásban néhány kellemes óra mellett. A kínálkozó alkalmat ma is észre kell vennie, meg kell ragadnia, nem fog sült galamb módjára a szájába repülni. Ha csúszik is egy program a másik kárára, kapkodva nem érdemes rövidre zárni. Akkor egyik helyzetet sem éli ki hiánytalanul.


Vízöntő 01.21-02.19.
Azzal, hogy teljesíti a kötelezettségeit, élvezi a jól végzett munka örömét. De egy csapdát mindenképpen el kell kerülnie: ne ragaszkodjon ahhoz, hogy mindent csak Ön tud tökéletesen megcsinálni. Ha beleesik ebbe a csapdába, úgy saját érdekei ellen fog cselekedni, veszélyezteti az egészségét és agyonhajszolja magát, de főként mindig elégedetlen lesz önmagával. Kerülje a stresszt, gondoskodjon arról, hogy elegendő pihenésben legyen része.


Halak 02.20-03.20.
Egy pénzügyi dologban nagy ügyességet tanúsít, ez komoly anyagi nyereséget eredményez. Ezzel szemben munkahelyi problémáira és a magánéletében jelentkező nehézségeire ma nem talál megoldást. Csak akkor lehet biztos a sikerben, ha megnyeri néhány befolyásos ember támogatását. Megismer valakit, aki később nagy szerepet játszik majd az életében. Ne szalassza el az alkalmat, hogy este a partnere előtt feltárja a gondjait. Most számíthat a megértésére.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-10-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite