2019. március 22., péntek - Benedek
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: az ikreknél folytatódik a kedvező periódus

Napi horoszkóp: az ikreknél folytatódik a kedvező periódus


A kosoknak érdemes kedvenc nyereményjátékán játszani, mert Fortuna istenasszony rákacsinthat, az ikrek fizikailag nagyon jó állapotban vannak, a szüzek nyugodtan átadhatják magukat a szokásos vasárnapi kedvtelésüknek, a skorpiókban ma feltámad a féltékenység - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.

Babona ide vagy oda, nemsokára- úgy tűnik - érdemes lesz Fortuna kegyeit lesni kedvenc nyereményjátékán, hátha tényleg tartogat valamilyen meglepetést az Ön számára is. A tét nagysága az Ön belátására van bízva, de ugye nem felejtette el, hogy reklamációnak nincs helye, ha többet fektetett be, mint amennyit nyert. Azon viszont garantáltan nyerhet, ha maga köré gyűjti a legjobb barátait, szeretteit és egy vízi táborozáson pihenik ki a civilizáció fáradalmait.


Bika 04.21-05.21.
Befektetéseken gondolkodik, meg szeretné forgatni félretett kevéske pénzét. Tanácsot kérni szégyell, a tőzsdéhez pedig nem ért. Választhat! Vagy legyőzi a félénkségét és a szégyenkezését - amire egyébként semmi oka-, és megkérdez erről egy profi szakembert, vagy előtanulmányokba fog, és átnézi az összes hozzáférhető szakkönyvet. Mindkettő hasznos, de a legjobb volna, ha együttesen alkalmazná e két „módszert".


Ikrek 05.22-06.21.
Folytatódik a kedvező periódus. Ön fizikailag lenyűgöző formában van. Szinte szaggatja az istrángot. Elsöprő lendülettel veti bele magát az életbe, lubickol az élvezetekben. Nem lesz ez egy kicsit sok? Lehetőleg ne induljon a mai napon hosszabb útra, mert számtalan bosszúsága származhat belőle. Ha mégis útra kell kelnie, nézze át az autóját indulás előtt. Kritikus helyzetekben kérjen inkább tanácsot.


Rák 06.22-07.22.
Ritka a mai rohanó világban az ilyen csendes, igazi vasárnap. Későn ébred, jólesik az ágyban heverészni. Azután mindenki tesz-vesz kedve szerint, amit akar. Nem is kell beszélgetniük ahhoz, hogy megértsék egymás ki nem mondott gondolatait. Úgy elszaladnak az órák, hogy észre sem veszi, csak estefelé tűnődik el azon, hogy tulajdonképpen semmit sem csinált. Ilyen napokra is szükség van, emiatt ne aggódjon.


Oroszlán 07.23-08.23.

Egyetlen perc elég ahhoz, hogy bizonytalanná váljon. Innen már csak egy lépés, hogy megkérdőjelezzen minden eddigi eredményt, minden sikert. Kár így felfognia a helyzetet. Inkább azon gondolkozzék el, vajon a helyes utat követi-e? Mivel nem igazán létfontosságú dologról van szó, még azt is megengedheti magának, hogy haladékot ad. Egy kis idő elmúltával pedig már valószínűleg könnyebben válaszolja meg ezt a kérdést is.


Szűz 08.24-09.23.
Nyugodtan átadhatja magát a szokásos vasárnapi kedvteléseinek: a láthatár tiszta, különösebb gondok nem felhősítik. Sőt, jóérzés töltheti el, hogy olyan ember, akit a hivatásában megbecsülnek, és akire szép jövő vár az életben. Persze, csak akkor, ha nem idegeskedik feleslegesen, nem kíván többet, mint amire a képességei feljogosítják és vigyáz az egészségére. Őrizze meg az egyensúlyhelyzetet.

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.
Gyermekeinek ígérte ezt a napot, hiszen olyan ritkán van alkalma találkozni velük. Egy váratlan telefonhívás azonban meghiúsítja ezt a tervet, még mielőtt megkezdődne a közös, előre eltervezett és leszervezett programjuk. Nemcsak az teszi tönkre ezt a napot, hogy nem teljesítheti az ígéretét, de nem is volt értelme megváltoztatni az eredeti elképzelését, igazán várhatott volna holnapig.


Skorpió 10.24-11.22.
Az ördög sosem alszik. A féltékenység ördöge fölöttébb éber. Lám, Ön is addig figyelte a partnerét, amíg nyomára bukkant a hűtlenkedésének vélt jelekre. Lehet ugyan, hogy nincs is rá bizonyítéka, de már nagyon nehéz a gyanúját elaltatni. Kár, hogy amit önmagának nagyvonalúan elnéz, azt partnerének soha nem képes megbocsájtani. Mielőtt azonban robbantaná a bombát, számoljon el százig, biztos, ami biztos.


Nyilas 11.23-12.21.
Ma váratlanul menekülési vágy keríti a hatalmába. Tervei, mint a szappanbuborékok, úgy pukkadtak szét. Ásító ürességet érez legbelül. Valóságérzéke azonban meglepő dolgokat produkál. Különösen utazásnál legyen óvatos. Ha teheti, ma ne üljön autóba. Anyagi ügyei miatt partnerével összeütközésbe kerül. Az aranyközépút célravezetőbb lenne. Mindkettőjük számára. Tegye meg Ön az első lépést.


Bak 12.22-01.20.
Egy kellemetlen ügy végére kellene pontot tennie. Minél inkább halogatja, annál jobban elmérgesedik. Szedje össze magát, összpontosítson, és meglátja, áldani fogja a pillanatot, amikor túl lesz rajta. Barátai kopogtatnak, hogy adjon tanácsot egy bonyolult ügyben. Biztosan talál olyan megoldást, amely valamennyi fél számára lefogadható, még úgy is, hogy minden oldalnak kell áldozatit hoznia.


Vízöntő 01.21-02.19.

Nem tehet mást, mint hogy a helyzetet felmérve azonnal lép. Megalkuvás nélkül, de kompromisszumra hajlamosan közeledjen hozzá, és ne feledje, milyen fontosak az apró, mások számára talán lényegtelen részletek. Ha megtalálja a megfelelő hangot, sikerre számíthat. De ha nem hajlandó alkut kötni, megmerevedhetnek a frontok és az egész napjuk azzal telik el, melyikük tudja az akaratát érvényesíteni.


Halak 02.20-03.20.
Házassági problémái vagy a partnerkapcsolatában felmerülő nehézségei megoldhatóak. Nem kell hozzá más, csak egy kis belátás és a másik fél tisztelete. Egy bizonyos kérdésben csak szakember támogatásával juthat dűlőre. Nem kifizetődő dolog mindent egyedül csinálni, segítség nélkül megoldani. Előfordulhat, hogy a nap folyamán egy új ismeretséget köt, amely még akár barátsággá is fejlődhet.


Még több horoszkóp itt!


HÍR PORT24/EZO TV

 

2012-06-24

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite