2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
BulvárNapi horoszkóp: Az Ikrek rég várt jó hírt kapnak

Napi horoszkóp: Az Ikrek rég várt jó hírt kapnak


A Bikák ma nagyon jó napra ébrednek a Kosok élvezik ha reflektorfénybe kerülnek a Skorpióknak sikernap a mai, a Nyilasok úgy érzik, hogy ma minden és mindenki össze esküdött ellenük - napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkop


Kos 03.21-04.20.
Előjegyzési naptárában most rengeteg program, tennivaló szerepel. Követni akarja jó csillagját, és reméli, hogy az emberek is felfigyelnek Önre. Persze élvezi, ha a reflektorfényben állhat, nem lehetetlen, hogy a szó szoros értelmében. De ha nem is akar a világot jelentő deszkákra lépni, azt azért elvárja, hogy elismerésben részesüljön munkájáért, megszokott teljesítményéért. Gondosan ápolja a küllemét is.


Bika 04.21-05.21.
Nagyon jó napra ébredt. Magánéletében majdnem minden kedvezően, tervei szerint alakul, és ez kihat egész tevékenységére, hangulatára és az eredményeire is. Ezen csak időlegesen változtat az a tény, hogy egy ígéretes kapcsolata megszakad egy olyan emberrel, akit méltán becsül oly sokra és barátai között tartotta számon. Ne szomorkodjék, hamarosan elvonulnak a viharfelhők a kapcsolatuk fölül és kibékülnek.


Ikrek 05.22-06.21.
Rég várt jó híreket kap telefonon vagy e-mailben. A mai napig remélni sem merte, hogy a válasz ennyire kedvező lesz. Mindenki irigykedve nézi a szerencséjét és Önnel együtt ünnepel. Így lesz az Ön sikere munkatársai, családtagjai számára is húzóerő, hogy soha nem szabad feladni, és nem szabad egy dolognak úgy nekikezdeni, hogy az elejétől reménytelennek tekintik. Lám, ha csak mert „vak tyúk is talál szemet", de bejöhet.


Rák 06.22-07.22.

A nagy önsajnálatban és a gondjaiban elmerülve teljesen kiment a fejéből, hogy hétfőn fontos munkamegbeszélése lesz. Mivel erre valószínű alaposan, és most már így, az időből kifutva, otthon kell felkészülnie, el kell gondolkozzon, mikor vásároljon, mit főzzön, ami gyorsan elkészül. Ráadásul vendégek is jelezték érkezésüket a hét végére, úgyhogy rohangálhat, mint pók a falon, ha mindent rendben és időben el akar intézni.


Oroszlán 07.23-08.23.
Már előre remeg a gyomra az idegességtől. Fél még rágondolni is arra, mi lesz, ha nem jön be a főnöke, és Önnek kell megoldania az egészet. Ez egy igazi erőpróba, amely végre önbizalmat adhat Önnek. Vállalja a kockázatot, és határozottan vegye át az irányítást munkatársai felett. Most végre bizonyíthat, nemcsak önmaga, hanem felettesei előtt is. Ki tudja, mikor lesz erre ismét lehetősége.


Szűz 08.24-09.23.
Az élet akár egy körhinta: egyszer magasba repíti a benne ülőt, máskor egészen leengedi. Ön most ismét magasan repül, szárnyal: elkapta az alkotás szenvedélye és a hivatásában is learathatja az Önt megillet elismerést. A hinta persze nem marad fent állandóan a magasban. Erre is gondolnia kell, amikor a mai napon elért sikerek kapcsán új, merészebb tervek szövögetésébe kezd. Igyekezzen a realitás talaján maradni.

 

ezo_banner

HIRDETÉS


Mérleg 09.24-10.23.

Régóta tervezte már, hogy megpróbál egy új szakmát is, de soha nem volt hozzá kellő bátorsága és elszántsága. A mai napon egy kedvére való ajánlattal lepik meg, és úgy dönt, hogy egy hét próbaidőt szívesen bevállal. Nincs is semmi veszítenivalója, hiszen nem kell elköteleznie magát. Mindig is vonzotta az új, de eddig a hivatásában, szakmájában nem, csak a szerelemben mert próbát tenni.


Skorpió 10.24-11.22.
Sikernap ez a mai az alkotómunkában: ötletgazdagsága, kombinációs készsége megélénkül, így ragyogó eredményeket produkál. Szerencsenap is ez egyben, ha olyan vállalkozásokkal próbálkozik, melyektől sorsa jobbra fordulását reméli. Ne várjon a döntéssel: most ugorjon bele a lakáscserébe, a telekvásárlásba, vagy a felkínált gazdasági tárulásba. A csillagok állása most mindennek kedvez. Használja ki.


Nyilas 11.23-12.21.
Úgy érzi, a mai napon minden és mindenki összeesküdött Ön ellen. Valójában saját maga okozta a problémáit. Ne akarjon senkin - így partnerén sem - uralkodni. Keresse meg az arany középutat! Este művelődjön, olvasson, menjen színházba, moziba vagy koncertre. Ez pozitív élménnyel szolgál és erre most igen nagy szüksége van. Jelenlegi lelki állapotában hajlamos lehet olyan embereket megbántani, akik közel állnak Önhöz.


Bak 12.22-01.20.
Ne hagyja, hogy megszédítsék a sikerek. Legyen egyszerű, amennyire csak lehet, és igyekezzen a dolgokat is kevésbé bonyolítani. Az élet nem annyira zűrzavaros és bonyolult, mint ahogyan azt mi képzeljük. Hogy túl akarunk járni az eszén, azzal tesszük bonyolulttá. Ajánlatokkal a mai napon is elhalmozzák. Melyiket éri meg elfogadni? Mindenképpen vegye a fáradtságot, hogy döntés előtt felmérje a helyzetet.


Vízöntő 01.21-02.19.

Csak most bánja igazán, hogy tegnap nem égett még jobban a keze alatt a munka. Ahhoz elég volt a tettvágya, hogy a felettesei a mai napon annyi munkával bízzák meg, amennyit egy hét alatt sem lenne képes ellátni normál tempóban, de ha nem akar most csalódást okozni, kénytelen lesz a hét végén is dolgozni. Pedig már eltervezte, hogy kimozdul otthonról, ismerkedik, szórakozik. Ha sikerül az idejét okosan beosztani, mindenre jut energiája.


Halak 02.20-03.20.

A mai napon ismét jelentkezik az álmodozó hajlama. Ha sikerül legyőznie azokat a késztetéseket, amelyek az ábrándozás felé hajtják Önt, akkor nyert ügye van. Máskülönben könnyen megtörténhet, hogy meghátrál a nehéz feladatok elől, és így azt kockáztatja, hogy az elvégzetlen feladatok miatt hanyagnak és állhatatlannak nézik. A családi életében zavarok támadhatnak, mert nem sikerül közös nevezőre hozni az ellentétes érdekeket.

Még több horoszkóp itt!

 

HÍR PORT24

2012-06-01

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite